Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlarr kasım annelerinde, doktorun erkek dediği bebiş ayrıntılı usg de kız çıkmış, erkek diyip kıza dönen ilk kez gördüm :KK57: benim ultrason kağıdımda doktor cinsiyeti kız yazmış ama yanlış yazdığını düşünüyorum 🤣 alışveriş yaptım karar versinler 🤣🤣
Kanka sana nasıl kız yazdı ya, senin erkek değilmiydi😂😂 dur daha yeni uyandım afyonum patlamadı bu kadarını kaldıramam 😂😂

suuuduru68 suuuduru68 Muhteşeemmm bir günden günaydııınnnnn 🥳🥳🥳🌸🌸🌸
Ben genelde okuyan içinden içinden sizle konuşup çıkanlardanım ama senin yazdıklarına kayıtsız kalamadıım.
Ya sen kendi kendinin motivasyonu olmaya fazlasıyla yeterli, hayattan zevk almayı bilen, güçlü bir kadınsın. Kimse senin hayattan aldığın zevki azaltamaz. Hele minik bebişini görmeni asla erteleyemez 😍😍😍
Kalk hazırlan hadi çabuk çabuuukkkk 😘😘😘
Yaaa🥹 cok duygulandım bu yazına ağlatcan mı kız beni zaten sulu gözüm🥹🌸 cansınn kalbi güzel insan☺️ gidiyorumm tamam sanada çoook güzel bir günaydınnn seviliyorsunn kalp kalp kalp🩷☺️🌸🥳

Kanka sana nasıl kız yazdı ya, senin erkek değilmiydi😂😂 dur daha yeni uyandım afyonum patlamadı bu kadarını kaldıramam 😂😂
aşko hemde okkalı erkekti en son ama heralde kayıtta yanlış yazıyor yaaa 😂😂 detaylıda belli olur da değişmez benim ya çok belliydi 😂
mutlu olmaya çalışanı cabuk üzerler bacım ama bacın güzel uyandı ve gidiyor detaylıya merak etme☺️

icimden demetomu annabelica annabelica sepide sepide simgelavinya simgelavinya dinleyesim geldi günaydın kızlarım🥳❤️
yaaa aşkoooooooo afern kız sana kalk süslen püsleen hazırlan kızına 🥳❤️

aşko hemde okkalı erkekti en son ama heralde kayıtta yanlış yazıyor yaaa 😂😂 detaylıda belli olur da değişmez benim ya çok belliydi 😂

yaaa aşkoooooooo afern kız sana kalk süslen püsleen hazırlan kızına 🥳❤️
Kanka sen dr yazdığına inanmayıp kendi gördüğünle bize erkek dedin mi 🥲😆😆😆
Şu an duygularımla oynanmış hissediyorum 😂🫠

Ayy evet, ben ne edem, nerelere gidem, ne yaptınız kızlar bu nasıl konuşma okuyamadım ya ne kadar çok birikmiş, dün çoşmuşsunuz 🥲🤣
Aşkım kaldığın yerden başla 😂
Kız aslında uyuyabiliyor olman çok güzel, ben o kadar erken yatarsam gece 3te ayaktayım, birde sürekli uykum bölünüyor bu ara çok verimsiz uyuyorum, sendede öylemi?

Aşkım kaldığın yerden başla 😂
Kız aslında uyuyabiliyor olman çok güzel, ben o kadar erken yatarsam gece 3te ayaktayım, birde sürekli uykum bölünüyor bu ara çok verimsiz uyuyorum, sendede öylemi?

Evet canın maalesef ki öyle, çok uyanıyorum ve anlatmadığım çok kabuslar görüyorum, çok tuhaf şeyler, sabah da alarmsız kendim 6’ da uyanıyorum ama benim rutinim bu, bekarken de böyleydim, güne hep erken başlarım, gün dolu geçer 🥰

Şimdi de bir sempozyuma katıldım, tüm gün sürecek yüksek ihtimal bugün de buralar da olamayacağım, çok konuşmayın kız yetişemiyorum 😍🥲🫂

İnşallahhh, tam durumunu bilmiyorum ama, detaylının da stresi oluyor bence, ben dün gece uyuyamadım resmen, aralarda gitmesem nolcak sanki felan diyordum😂 ama oradan çıkınca anne olacağımın daha bir farkına vardım diyebilirim♥️
Sen detayliya mi girdinnn neden anlatmiyorsun neler olduuu😊

Kızlar bizim bebiş erkekmiş ben şokkk daha hamile değilken bile kız hissediyordum doktorlarda bugüne kadar kıza benziyor diyordu bütün planlarımı kıza göre yaptım bugün kesin erkek dedi bende gördüm 😃 bu şoku atlatmam lazımmm sağlıkla doğsun inşallah hepimizin 🌸❤️
o şoku çok iyi bilirim aşko hoşgeldin bu kervana 😂😂 birsüre sonra insan o fikre de o kadar alışıyor ki 😍😍 sağlıkla gelsin miniğin :nazar:

yanındaki hemşireye organların latince adıyla doğal dedi durdu, en son her şey normal dedi ve gönderdi beni :KK70:artık bir ay sonra şeker testine gitçez, zaman çok hızlı geçiyor artık :KK70:
gördün mü bebişinii kime benziyormuşş foto aldınız mııı :KK36: maşallah kuzuşa :nazar:

çok tatlı nasıl güzel bi anı olmuş senin icin ne güzel yazmıssın canım🥹🥰 erteleyebilirsem ertelerim erteleyimezsem bakcam artık mutlu olduğum bir gün gitmek istediğim için aslında yoksa giderim yine morelim o anlık yerine gelir biliyorum❤️
canım naptın gittin mi detaylıya, bebişin seninle hiç bir şey bozamaz senin moralini anasın sen anaaa :KK200: :anneadayı: :KK70:

Back
X