Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Bebek dönünce oluyor bende, ilk başta anlamamıştım, ama kontrolde bebeğin yan durduğunu görünce anladım demekki döndüğü için olmuş diye, rahim büyüdüğü için de ağrıyor, dikkat edersen o ağrıdan sonra göbeğinin bir anda büyüdüğünü bile görebilirsin, bir de bi ara sanki içimde su dolu balon varmış ve sürekli oynuyormuş gibi hissediyordum o da ağrı yapıyordu biraz ama hepsi normalmiş tabi benim tecrübelerim bunlar
dedigin gibide olabilir canım hareketleri hissettigim icin rahat ama agri rahatsiz edince korktum biraz cuma gidicem zaten doktoruma bakalm ne diycek

Pıhtılaşma olup olmadığını anlamak için hangi aşamada hangi kontrol yapılıyor acaba ? Bende pıhtılaşmaya hiç bakılmadı sanki, bu aralar sürekli aklımda. Karıncalanma falan oluyor bacağımda, ayağımda. Onunla ilgili mi niye bakılmadı diye buna taktım şimdi de 😌
Bende iki düşük olunca bakılmıştı. Sen istersen söyle doktoruna kandan testle bakıyorlar zaten

suuuduru68 suuuduru68 Muhteşeemmm bir günden günaydııınnnnn 🥳🥳🥳🌸🌸🌸
Ben genelde okuyan içinden içinden sizle konuşup çıkanlardanım ama senin yazdıklarına kayıtsız kalamadıım.
Ya sen kendi kendinin motivasyonu olmaya fazlasıyla yeterli, hayattan zevk almayı bilen, güçlü bir kadınsın. Kimse senin hayattan aldığın zevki azaltamaz. Hele minik bebişini görmeni asla erteleyemez 😍😍😍
Kalk hazırlan hadi çabuk çabuuukkkk 😘😘😘

Kızlar günaydın nerdeyse hergün bebegımın hareketlerini hissediyordum. 3 gündür hiç hissetmiyorum. Bu beni telaşlandırdı. Normal mi?

Kızlar günaydın nerdeyse hergün bebegımın hareketlerini hissediyordum. 3 gündür hiç hissetmiyorum. Bu beni telaşlandırdı. Normal mi?
sıcaktan bence tembellik yapıyor içerdee 🥰 yakın çevremde çok duyuyorum 2 3 gün hareket etmeyip küçük bir pıt pıt duyan arkadaşlarım var hiç telaşlanmayın

bu konuyu cok kafama takan biriydim ama ultrasonda bebek kıpır kıpır ama ben hissetmiyodum normalde gun icinde de baya hissediyodum yani
bebegin durus pozisyonuda cok etkili her hareketini hissetmiyorz
gun boyu hissetmedigim gunler oldu hic takma kafana iyidir o keyif yapıyordur icerde

Canım günaydın, ben de öyle bir hissediyorum bir hissetmiyorum, bazı günler hiç hissetmiyorum ama sakin olacağım geçenler de benim de 3 gün hissetmediğim oldu, kaç haftalıksın ?

dedigin gibide olabilir canım hareketleri hissettigim icin rahat ama agri rahatsiz edince korktum biraz cuma gidicem zaten doktoruma bakalm ne diycek
Canım hemen hemen yakın haftalardayız sanırım. Benimde dün gece sağ ve sol kasığımda ağrı oldu. Bi süre bekledim geçmesi için, diğerlerine göre daha uzun sürdü. Sonra uyumuşum ne zaman geçti bilmiyorum. Ama doktorum en son gittiğimde kasık ağrılarının önümüzdeki haftalarda daha fazla olacağını ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Senin de yazını görünce paylaşmak istedim inşallah ikimizinde bebişleri iyidir ♥️

Canım hemen hemen yakın haftalardayız sanırım. Benimde dün gece sağ ve sol kasığımda ağrı oldu. Bi süre bekledim geçmesi için, diğerlerine göre daha uzun sürdü. Sonra uyumuşum ne zaman geçti bilmiyorum. Ama doktorum en son gittiğimde kasık ağrılarının önümüzdeki haftalarda daha fazla olacağını ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Senin de yazını görünce paylaşmak istedim inşallah ikimizinde bebişleri iyidir ♥️
cok sagol yazdıgn icin canım
umarım iyilerdir hamilelign tadını cıkaramıyoruz stresten
dun baya agrım vardi bende oyle uyumusum ama suan düne göre daha iyim az var o rahatsızlık
karnım da baya büyüdü dedign gibi hamilelik ilerledikce zorlasıyor

Canım günaydın, ben de öyle bir hissediyorum bir hissetmiyorum, bazı günler hiç hissetmiyorum ama sakin olacağım geçenler de benim de 3 gün hissetmediğim oldu, kaç haftalıksın ?
17+5 canım. Aslında bu zamanlarda böyle olacağını hep duyuyorum sızlerde yazıyorsunuz ama istemsiz kendimi düşünürken telaşlı buluyorum.

cok sagol yazdıgn icin canım
umarım iyilerdir hamilelign tadını cıkaramıyoruz stresten
dun baya agrım vardi bende oyle uyumusum ama suan düne göre daha iyim az var o rahatsızlık
karnım da baya büyüdü dedign gibi hamilelik ilerledikce zorlasıyor
Çok haklısın inan ki bende öyleyim eşim tadını çıkar kötü şeyler düşünme normal diyor ama ben hep endişeliyim elimde değil. Önceden de kaybım olduğu için maalesef huzursuz oluyorum en ufak bi ağrıda. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻♥️

16+6 da gittiğim de 3 gün geriden ölçtü
Birdaha ki kontrol 19+2 de belki detaylı yapar mı bilmiyorum.
Ben doktorun yanlış ölçtüğünü düşünmüyorum çünkü perinatolog ve son iki muayenedir böyle diyor.
Canım senin kemik ölçümü mü geriden geliyordu yoksa kilo vs başka birşey mi
Genel anlamda tümü geridendi acaba geç döllenme mi diye düşünüyordum bende. 19. Haftada çağırmıştı benide ama detaylı için 19 erken 20-22 arası oluyor

17+5 canım. Aslında bu zamanlarda böyle olacağını hep duyuyorum sızlerde yazıyorsunuz ama istemsiz kendimi düşünürken telaşlı buluyorum.

Canım ben de öyleyim, hatta doktora gitmeyi düşündüm sonra kendine gel dedim, kızacak bir de doktorum ne alaka yani günlerimiz yakın çok normal, böyle oluyor maalesef ki

Kızlarr kasım annelerinde, doktorun erkek dediği bebiş ayrıntılı usg de kız çıkmış, erkek diyip kıza dönen ilk kez gördüm :KK57: benim ultrason kağıdımda doktor cinsiyeti kız yazmış ama yanlış yazdığını düşünüyorum 🤣 alışveriş yaptım karar versinler 🤣🤣

Back
X