- 15 Mayıs 2022
- 2.770
- 4.129
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #38.261
Kanki istanbulda o kadar farkedilmiyordu ama ankaraya gelince nem konusunda faydalı olduğunu daha net anladık. Mesela taşınırken kayınvalidemlerde kaldık sabah uyandığımda burnumun içi boğazım kupkuru uyanıyordum. Ama alırsam bu sefer o kadar para vermek yerine xioami filan alırız diye düşünüyorum onlarda iyi iş görüyormuş yorumları gayet iyiKanka peki nemlendirici+temizleyici dyson memnun musun? Bende sadece temizleyici var nemlendirici yok, ikisi bir arada olanından almayı düşünüyorum ama bazen pek etki etmedi diye yorumlar görüyorum
Bebek ilk zamanlar yatak odasında gündüzleri de salonda bizim yanımızda yatar diye düşünüyorum sadece nemlendirici gibi bişey alabilirim belki salona uygun fiyatlı çok komplike olmayan. Odasına da xioami temizleyici nemlendirici. Bu arada dysonda gece modu var hiç ses çıkarmıyor aşko yoksa bende çok rahatsız olurum sestenbence cocuk odasında dursun birtane sizin yatak odasındakinide gün icinde oturma odasındada kullanabilirsin, en önemlisi cocuk odası tabi orda uyicaksa bebeğin yoksa hangi odada kalıcaksa