- 16 Eylül 2024
- 8.225
- 7.768
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #38.421
Bekle bakalim belki biraz gec cikacaktir sonucu.Evet önce onu verdim aslında ama açlık olanda normal glikoz olarak yazardı sonucu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle bakalim belki biraz gec cikacaktir sonucu.Evet önce onu verdim aslında ama açlık olanda normal glikoz olarak yazardı sonucu![]()
Kuzu şu an bizim salonda xiaomi nin en büyğk hava temizleyicisi ve bu minicik alet var ve ikisi de aynısını gösteriyor. İçin rahat olsun.Sana güveniyorum kanka![]()
O zaman ben yatak odası için bir tane daha alacam
Fikretin kasvetli yeşili beni benden aldıBak şimdi dizide bitti tam boşluğa düştüğüm yerde yeniden başlayayım istiyorsun
Yalnız çok iyi yapmışlar korkulur yapay zekadan Cevriye ve Ali rıza ya kadar iyiydi yanii![]()
Ben asm hemsiremle konuştum ücretli dedi. Doktora yazdirsan da ödeme yapiyorsun dedi. Ben anlamadim kac ayrı fikir var.
Ben de böyle besleniyorum aynen canım şeker diyetli bol sulu ama benimkinin de gelişimi iyi. Bence bebişin genetiği, bünyesi önemli. Bu arada artık haftada 150-200 gram almak normal deniyor ki doktorun neden öyle demis anlamadım canımKız sabahları yumurta yiyorum domates salatalık kaşar peyniri yanında 2 tanede tam bugday öğlen çorba içiyorum bi saat sonra ceviz falan yiyiyorum akşamları değişiyor taze fasülye tavuk yoğurtlu kabak valla bunları yedim makarna bile yemediğim bide çok severim makarnayı onu bile çıksrttım su desen durmadna içiyorım şerbetli tatlı ağzıma sürmem yiyemem meyve suyu 1 ay oncesine kadar içiyordum içmiyorum kefir aldım onu içiyorum vallahi ben hiçbişey anlamadımannemde diyor aynı sen doymazdın hiç ben hem anne sütü hem mamayla beslenmişim doymadığım için
benim bebiş anne karnında başladı doymamaya hep ağzı açık eli ağzında
![]()
Bende 171 deyimBak şimdi dizide bitti tam boşluğa düştüğüm yerde yeniden başlayayım istiyorsun
Yalnız çok iyi yapmışlar korkulur yapay zekadan Cevriye ve Ali rıza ya kadar iyiydi yanii![]()
Neyi tutsam elimde kalıyorKızlar havuç portakaldan daha beter şeker için![]()
Kendi doktorum iyi evet. Bekletme hemen git dedi beni tam teşekküllü hastaneye sevk etti. Gerçi o da şuana kadar hiç kan tahlil sonucumu vermedi.iyi dedi gecti:) Hastane de şu anda iyi. Doğumu da burda yapmaya karar verdim. Odada bir ikiz gebesi daha var. Onda da uzunluk 2cm mis şimdi 2,5 olmuş. Uzaktan gelmesine rağmen doğumu burda yapacağını söyledi. Bir sürü ebe ve doktor var. Takip ediyorlar.Canımm hastanene ve doktoruna güveniyor musun? Sen yinede burdaki kızları dinle çok ayakta kalma dinlen mutlaka dikkat et![]()
Haftada 200 gr cok canım ya. O zaman doguma kadar kac kilo olacak bu bebeklerBen de böyle besleniyorum aynen canım şeker diyetli bol sulu ama benimkinin de gelişimi iyi. Bence bebişin genetiği, bünyesi önemli. Bu arada artık haftada 150-200 gram almak normal deniyor ki doktorun neden öyle demis anlamadım canım
Bencede her bebişin bi kilo alma potansiyeli var bende öyle düşünüyorum inşallah senin bebişte alır kilolalarıııAhshhahabu annelerin herseyi bize benzetmeleri.. benim bebemde az zayıf çıkınca annem direkt dedi heh aynı sen, sende bebekken cocukken zayıf biseydin dedi
e gadın sen beni tosun dogursaydin da bende benimkini öyle doguraydım napim
İnşallah kilo alacak benim bebiskom da..
Ay kuzum saydıkların hep aynı bende böyle yiyorumiste aramizda hicbir fark yokken arada bebislerde kilo farkı..
Doktorumun dedigine çıkıyor, her bebegin potansiyeli bellidir ne kadar kilosunun olacağı vs..
Sen yinede ekmekten kıs biraz ve meyve suyu fln icme asitli sekerlilerden de icme.
Bence de çok ya son haftalarda 200 gr almaları normal kabul ediliyor diye kalmış aklımdaHaftada 200 gr cok canım ya. O zaman doguma kadar kac kilo olacak bu bebekler![]()
Kız sabahları yumurta yiyorum domates salatalık kaşar peyniri yanında 2 tanede tam bugday öğlen çorba içiyorum bi saat sonra ceviz falan yiyiyorum akşamları değişiyor taze fasülye tavuk yoğurtlu kabak valla bunları yedim makarna bile yemediğim bide çok severim makarnayı onu bile çıksrttım su desen durmadna içiyorım şerbetli tatlı ağzıma sürmem yiyemem meyve suyu 1 ay oncesine kadar içiyordum içmiyorum kefir aldım onu içiyorum vallahi ben hiçbişey anlamadımannemde diyor aynı sen doymazdın hiç ben hem anne sütü hem mamayla beslenmişim doymadığım için
benim bebiş anne karnında başladı doymamaya hep ağzı açık eli ağzında
![]()
Ah yasak olmasaaa neler yicem deBencede her bebişin bi kilo alma potansiyeli var bende öyle düşünüyorum inşallah senin bebişte alır kilolalarıııvallahi kafama takmim takmim diyorum doktor böyle konuştukça iyice düşünmeye başlıyorum üzülüyorumda chatgpt sordum nırmal diyor kilosına ben anlamadım neyse boğazımı ben tutayım sende habire ye
![]()
Aynen bende böyle biliyorum kuzu.Bence de çok ya son haftalarda 200 gr almaları normal kabul ediliyor diye kalmış aklımda
31.haftadasın 10 kilo fazla dedi direkt dediği buydu bende anlamadım baştada diyordu galiba vucüdum almaya çok müsait kilo 8 haftaya daha çok alırsın diyor normal istediğim için mi acaba dikkat et diyor şeker olursa mecbur sezeryan olcak çünküBen de böyle besleniyorum aynen canım şeker diyetli bol sulu ama benimkinin de gelişimi iyi. Bence bebişin genetiği, bünyesi önemli. Bu arada artık haftada 150-200 gram almak normal deniyor ki doktorun neden öyle demis anlamadım canım
Hani her hafta tam 200 olmasında. Kuzum 29dayız şuan. 9 hafta daha inşallah doğmasalar 1800 gr alacaklar. Şimdi 1400ler 3200 eder. Hadi son haftalar daha da fazla alsalar 3700 falan olmazlar mıHaftada 200 gr cok canım ya. O zaman doguma kadar kac kilo olacak bu bebekler![]()
10 güne kadar daha gelmez merak etme dedi de. 10gun de kısa. Düzelecek bence de. Dikkat etmiyordum artık ederim. Ctg nst ile aynı heralde. İkisini de kullanıyorlar. Kafam Karisti. Dün 2 kere yapıldı. Şimdi tekrar yapiliyorCanım ciger gelistirici erken doguma engel olmaz. Ciger gelistirici erken dogacak bebegin cigerleri dogdugunda çalışsın diye destek amaçlı vurulur.
Ctg nedir bilmiyorum ultrason mu?
Sen hic kalkma taburcu olunca da evinde de hep yat. Bu kısalma ile yerinden kalkmamaya özen göster. Zaten az zamanın kalmış doguma da. Bolca dinlen hic degilse 34 e kadar fln dursun bebişin
Bende genetik diye düşünüyorum bakalım 2 hafta iyice dikkat edicem arkadaşım diyetisyen ona söyledim şimdi atıcak bi diyet listesi sonuç nasıl olcak ben değişceğini düşünmüyorum ama ne yesem yarıyor benim oğlana yanakları bi görsen resmen sarkıyorCanım genetik de olabilir aslında, yediklerin de çok farklı şeyler değil, diyetisyenle mi görüşsen acaba, tosuncuk büyüyor![]()