• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Evet ciğer geliştirici sanırım Benim dediğim. Aynen erken doğuma karşı. Ctg yapılacak tekrar. Şimdilik bir gelişme yok yatıyorum Bol bol
Bu saatten sonra da öyle olacak sanırım.
Canım ciger gelistirici erken doguma engel olmaz. Ciger gelistirici erken dogacak bebegin cigerleri dogdugunda çalışsın diye destek amaçlı vurulur.
Ctg nedir bilmiyorum ultrason mu?
Sen hic kalkma taburcu olunca da evinde de hep yat. Bu kısalma ile yerinden kalkmamaya özen göster. Zaten az zamanın kalmış doguma da. Bolca dinlen hic degilse 34 e kadar fln dursun bebişin

Kızlar bu arada hm çanta geldi bakım için, büyük duruyor iş görür gibi, birde şapka geldi 2-4 baya kalın duruyor içi polar gibi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    image.webp
    80 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    image.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 61
Kanka bunu bende sık görüyorum, hatta yatak odasına alabilirim bunun boyutu nasıl acaba
Yanındaki oyuncaktan ve arkadan görünen dolabın parçasından belki anlarsin asko. Büyük yani digeri gibi degil

Eklentiler

• Screenshot_20251001-132034_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251001-132034_Hepsiburada.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar bugün şeker yüklemesini ve tdap aşımı yaptırdım. 4 hafta sonra tetanoz dediler. İnternetten baktığımda bunun eski aşı uygulamasıyla alakalı olduğunu gördüm çünkü zaten tdap ın içinde tetanoz aşısı da var. Siz nasıl yaptırdınız ?

Kızlar bu arada hm çanta geldi bakım için, büyük duruyor iş görür gibi, birde şapka geldi 2-4 baya kalın duruyor içi polar gibi
Canım o şapkayı oğlumda kullandım hala evde var ve cok kalın kulakları cok güzel kapatıyor cok beğenerek kullandım🥰

Kızlar kontrolden çıktım biraz moralim bozuldu şeker sınırdaydı ya benim doktor bir haftada 200 gr fazla almış çok dikkat etmen lazım bebekte şeker olabilme ihtimali yüksek dedi herşey yasak bak lüften dikkat et yememeye çalış dedi 🥲 geçen hafta 1553 gr dı şimdi 7 günde 1775 gr olmuş 31.haftada 10 kilo almışsın dedi daha onunde 2 ay var dedi baya söylendi yani haklı ama vallahi çok bişey yemiyorum her yediğimi alıyor galiba bebişim 🥹 zaten tatlıyla aram yok hamurişide yemedim bir haftada nasıl bu kadar hızlı aldı anladım peki normal doğurabilirmiyim şekerden yana bi sıkıntı olmazsa dedim eğer olmazsa doğurabilirsin dedi 2 hafta sonra kontrole gelmemi istedi kafam çok takıldı normalde strese girmem ama ilk defa kafama takmaya başladım 😞
Bebiş ultrasonda hep hareketliydi yine ağzı açtıktı gözleride acıktı sehir hastanesine gittiğim için fotograf tam belli değil ama haftaya birde özele gidicem o zaman fotoğraf atarım sizede 😇 şu iki haftada çok dikkat etmem lazım inşallah boğazımı tutabilirim 🥲🥲

😬😕 geçemedik 2.saat 173 geldi referansta 140 gösteriyor en yüksek
Diyet is loading 😂☹️
Kızlar bugün şeker yüklemesini ve tdap aşımı yaptırdım. 4 hafta sonra tetanoz dediler. İnternetten baktığımda bunun eski aşı uygulamasıyla alakalı olduğunu gördüm çünkü zaten tdap ın içinde tetanoz aşısı da var. Siz nasıl yaptırdınız ?
evet karışık olanda tetanoz difteri boğmaca hepsi var, benim dr tek doz yeterli dedi ama kızlar hep 2 doz aldılar, şifa olsun

Back
X