- 17 Nisan 2019
- 3.426
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #38.381
Hahah senin branşın neydi canımBu tutmadı artık bi yerde kırılması gerekiyordu demek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah senin branşın neydi canımBu tutmadı artık bi yerde kırılması gerekiyordu demek![]()
Canım ciger gelistirici erken doguma engel olmaz. Ciger gelistirici erken dogacak bebegin cigerleri dogdugunda çalışsın diye destek amaçlı vurulur.Evet ciğer geliştirici sanırım Benim dediğim. Aynen erken doğuma karşı. Ctg yapılacak tekrar. Şimdilik bir gelişme yok yatıyorum Bol bol
Bu saatten sonra da öyle olacak sanırım.
Kanka ben bundan alcam galiba yorumlar da cok iyi.Kızlar bu oda termometresi geldi, ne kadar ufacık bir şey hiç güven vermedi bana![]()
Oh canıma degsinÖlim mi ben açmı kalayım![]()
Insallah kuzum cok umudum olmasa daAy senin baya kötü olmuş aşkım yainşallah 2.daha hafif atlatırsın
![]()
Kanka bunu bende sık görüyorum, hatta yatak odasına alabilirim bunun boyutu nasıl acabaKanka ben bundan alcam galiba yorumlar da cok iyi.
Xiaomi olan bana da cok minik geliyor yaa
Indirime girmis bu arada alayim hatta.
Bu büyük kanka ben ebebek magazasinda görmüştüm. Digeri gibi minicik degilKanka bunu bende sık görüyorum, hatta yatak odasına alabilirim bunun boyutu nasıl acaba
Yanındaki oyuncaktan ve arkadan görünen dolabın parçasından belki anlarsin asko. Büyük yani digeri gibi degilKanka bunu bende sık görüyorum, hatta yatak odasına alabilirim bunun boyutu nasıl acaba
Güle güle kullan kuzuuu. Cok tatli yumus yumus duruyorlarKızlar bu arada hm çanta geldi bakım için, büyük duruyor iş görür gibi, birde şapka geldi 2-4 baya kalın duruyor içi polar gibi
İngiliçceHahah senin branşın neydi canım![]()
Ay evet bizimkiden büyük duruyorYanındaki oyuncaktan ve arkadan görünen dolabın parçasından belki anlarsin asko. Büyük yani digeri gibi degil
Kızlar açlık şekeri 82 60.dk 163 çıktı geçtim mi![]()
Canım o şapkayı oğlumda kullandım hala evde var ve cok kalın kulakları cok güzel kapatıyor cok beğenerek kullandımKızlar bu arada hm çanta geldi bakım için, büyük duruyor iş görür gibi, birde şapka geldi 2-4 baya kalın duruyor içi polar gibi
Ben minnağimin kulakları üşümesin diye, birde içinin astarlı olması hoşuma gitti o yüzden aldım aşkımCanım o şapkayı oğlumda kullandım hala evde var ve cok kalın kulakları cok güzel kapatıyor cok beğenerek kullandım![]()
Diyet is loadinggeçemedik 2.saat 173 geldi referansta 140 gösteriyor en yüksek
evet karışık olanda tetanoz difteri boğmaca hepsi var, benim dr tek doz yeterli dedi ama kızlar hep 2 doz aldılar, şifa olsunKızlar bugün şeker yüklemesini ve tdap aşımı yaptırdım. 4 hafta sonra tetanoz dediler. İnternetten baktığımda bunun eski aşı uygulamasıyla alakalı olduğunu gördüm çünkü zaten tdap ın içinde tetanoz aşısı da var. Siz nasıl yaptırdınız ?
Canım muhtemelen diyet verecek endokrine ve diyetisyene yonlendirecek. Saglik olsun. Dikkat et biraz beyaz herseyden uzak durgeçemedik 2.saat 173 geldi referansta 140 gösteriyor en yüksek