• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
18 hafta 10 kilo aldım ben de anlamadım durumu. Kiloma çok laf söylediği için 1 doktor da değiştirdim 😅 ki hala her sabah kusarım iştahım çok değil hamilelik öncesi ne kadar yiyorsam aşağı yukarı aynısını yiyorum ama her gün artmış uyanıyorum 🥺
Ya bende öyleyim gebelikten öncesinde yediğim kadar yiyorum belkide daha sağlıklı ama her gün kilom artıyor 😢

İlk üç ay kaygımı azaltacak bitkisel şeyleri bile kullanmama izin vermedi doktorum sabırla 3 ayımın dolmasını bekliyorum bence de bu şekilde stresli ve kaygılı olmak da bebeği çok etkiliyordur ben zaten artık hayatımı yaşayamıyorum bile inşallah dediğiniz gibi uygun bir ilaç verirler de biraz olsun rahatlarım 🥺
Bana verdiler üç ayın sonunda yeni ama hala çok kötüyüm 3 gün oldu Lustral başladım siz nasılsınız

Ne fiyat verdi ben çınarlıdayım da orda da radyoloji yapıyormuş 4500 demişlerdi. Doktorum da en son konuşmaya daha erken dedi ama 18 haftalığım ben randevu nerden alcam kafam karıştı radyoloji olduğu için emin olamadım perinatoloji daha doğrusu olur herhalde
Benim fiyat 7bin tek cocuk için buymuş, ama doktor baya iyi bi doktor. Çınarlı için de hst yi arayıp bence bi sor randevuyu hayatım

Ben de İzmir de Prof. Sebahattin Altınyurt hocaya yaptıracağım. 6500 tl fiyat verdi. Radyoloji değil perinatolog yapar canım bence gitme oraya. 20. Haftamdayım şu an 21+5 için randevu aldım. İnş herşey sağlıklıdır.
Her sey güzel olcak allahın izniyle arkadaşım benim daha önümde 4 hafta var bakalım nasıl beklicem😅

Kızlar sizin bebişlerde çok hareketli mi? 2.Gebelik daha çok hissediliyor diyorlardı gerçekten öyle galiba Bebiş baya tekmeliyor 1-2 haftadır net hissediyorum çok hareketli ve daha minnacık ilerisi için korkmaya başladım 😂

Kızlar sizin bebişlerde çok hareketli mi? 2.Gebelik daha çok hissediliyor diyorlardı gerçekten öyle galiba Bebiş baya tekmeliyor 1-2 haftadır net hissediyorum çok hareketli ve daha minnacık ilerisi için korkmaya başladım 😂
ben yarın 18+0 oluyorum geçen haftalarda bir kaç kere kalp atısı gibi hissettim harici birşey hissetmedim :KK43: doktor 2haftaya tam hisetmeye başlarsın diyo ama insan cok meraklı devamlı beklemedeyim Hoppa

18 hafta 10 kilo aldım ben de anlamadım durumu. Kiloma çok laf söylediği için 1 doktor da değiştirdim 😅 ki hala her sabah kusarım iştahım çok değil hamilelik öncesi ne kadar yiyorsam aşağı yukarı aynısını yiyorum ama her gün artmış uyanıyorum 🥺
ay bende aynı şeyi düşünüyorum ekstra sadece kahvaltıyı erkene aldım onun dışında aynı şeyleri yiyorum hatta tatlı çikolata vs yemiyorum bile bende dün tartıda çok bir rakam görünce sasırdım. birde iş yerimde biri çok irileşmişsin dedi çok üzdü beni hamile birine söylenmemesi gereken bir laf bence moralim bozuldu. bi yandan da sağlıklı sıhatli olsun gerisi önemsiz tabiki ama kilo da sağlık ve doğum için önemli diye kafama takıyorum ister istemez.

ay bende aynı şeyi düşünüyorum ekstra sadece kahvaltıyı erkene aldım onun dışında aynı şeyleri yiyorum hatta tatlı çikolata vs yemiyorum bile bende dün tartıda çok bir rakam görünce sasırdım. birde iş yerimde biri çok irileşmişsin dedi çok üzdü beni hamile birine söylenmemesi gereken bir laf bence moralim bozuldu. bi yandan da sağlıklı sıhatli olsun gerisi önemsiz tabiki ama kilo da sağlık ve doğum için önemli diye kafama takıyorum ister istemez.
Ay ne kadar ayıp bir yorum insan hiç kimseye böyle söylemez kaldı ki hamile kadına hiç denmez terbiyesiz ay çok yükseldim buna şu an sinir😅

Ay ne kadar ayıp bir yorum insan hiç kimseye böyle söylemez kaldı ki hamile kadına hiç denmez terbiyesiz ay çok yükseldim buna şu an sinir😅
bende dün çok sinirlendim ve üzüldüm birde herkesin içinde söyledi çok bozuldum. ben bırak hamile olan birine normalde bile böyle demem kimseye hatta motive ederim ama insanlar bazen çok düşüncesiz oluyor hani kilo almışssın dese neyse ama irileşmişsin demesi beni çok kırdı

bende dün çok sinirlendim ve üzüldüm birde herkesin içinde söyledi çok bozuldum. ben bırak hamile olan birine normalde bile böyle demem kimseye hatta motive ederim ama insanlar bazen çok düşüncesiz oluyor hani kilo almışssın dese neyse ama irileşmişsin demesi beni çok kırdı
Çok ayıp çok. Belli yaştan sonra insanları terbiye edemiyoruz maalesef öyle gelmiş öyle gider. Kendinizi üzmeyin o onun terbiyesizliği, sonuçta biz can taşıyoruz kilo da alınıyor maalesef kimi az kimi çok

Çok ayıp çok. Belli yaştan sonra insanları terbiye edemiyoruz maalesef öyle gelmiş öyle gider. Kendinizi üzmeyin o onun terbiyesizliği, sonuçta biz can taşıyoruz kilo da alınıyor maalesef kimi az kimi çok
haklısınız ilk şoku atlatınca bende takılmadım evladımızda bizde sağlıkla tamamlayalım süreci veririz kiloları

Ben de İzmir de Prof. Sebahattin Altınyurt hocaya yaptıracağım. 6500 tl fiyat verdi. Radyoloji değil perinatolog yapar canım bence gitme oraya. 20. Haftamdayım şu an 21+5 için randevu aldım. İnş herşey sağlıklıdır.
Ben de izmirdeyim, Doç. Dr. Cenk Gezer’den aldım detaylı için randevuyu, yorumları çok güzeldi, kendi doktorumun da önerdiği doktorlar arasındaydı, fiyat kart 9000 nakit 7500 dediler tekil gebelik için, 20+6 olucaz randevu günü ✨

Yaşadığınız yerin güzelliğiiii :KK200: Kolaylıkla gönlünüze göre bulursunuz inşallah. Detaylı olacağı için uzmanı olan her kişi özen gösterir diye düşünüyorum. O zaman güzel haberlerle gelelim çok çok az kaldı. Zaman çabuk geçiyor. :emir_bebek:
Ayyy amiiinnn , sonra da bebeklerimize aldığımız yaptığımız şeyleri konuşuruz inşallah 🤭💖
Bu arada yolunuz düşerse beklerim ✨

ben yarın 18+0 oluyorum geçen haftalarda bir kaç kere kalp atısı gibi hissettim harici birşey hissetmedim :KK43: doktor 2haftaya tam hisetmeye başlarsın diyo ama insan cok meraklı devamlı beklemedeyim Hoppa
bende çok şaşırdım bu kadar hissetmeme. yarın kontrole gidicem sorarım doktora başka bişey değil ama yani tekme ☺️aynen 20lerde tam başlıyor.

Back
X