• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bu sabah doktora gittim 24 kasıma doğuma karar vermiştik 20 gün önce bugün bebek 2600 kg olmuş dedi 30+2 ama ultrasonda 31+2 çok bekletmesem de olur diye kendi kendine söylendi 35te alsam diye hesaplar yaptı erken doğmasının bir zararı olur mu gelişimi normal dedi ama beni korkuttu 2 hafta sonra gel nst ye gir bakalım dedi başka doktora da gözüksem mi sizce

Ay gerçekten aşkım sen neler çektin ya 😞😞 bu bulantıdan, 9 ay yaşanıyor dedikleri doğruymuş demek, canlı kanlı örneği sensin, bari takviyelerini alda o zaman vitaminsiz kalma☹️ yolun yarısından fazlasını geçtin kanka az kaldı🥲

Ben hiç hissetmiyorum vajinamda ağrı aşkım, son 2 gündür sadece eğilerek oturursam kaburgamda batma hissediyorum o kadar 🤔 gerçi uzunda yürümüyorum maks 20 dk yürüdüğüm zamanda
Ya istemsiz olarak bebişe ilaç gitmesin boşuna ilaç almıyım diyorum ama yok olmuyor cidden 😞 neyse alıştım artık allah bulantı ilacını bulandan razı olsun yoksa napardım 😬 bugün çıkardıktan sonra eşim diyor ki mental ve fiziksel sağlığın için sen ilaçları iç 🤣🤣
Bende de gece tuvalete kalktığımda filan oluyor birde bugün dışarıya çıktık 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra arabadan inemedim jajsjs indim de yani ağrıyla 🫠

Kızlar bu sabah doktora gittim 24 kasıma doğuma karar vermiştik 20 gün önce bugün bebek 2600 kg olmuş dedi 30+2 ama ultrasonda 31+2 çok bekletmesem de olur diye kendi kendine söylendi 35te alsam diye hesaplar yaptı erken doğmasının bir zararı olur mu gelişimi normal dedi ama beni korkuttu 2 hafta sonra gel nst ye gir bakalım dedi başka doktora da gözüksem mi sizce
Ben böyle konularda başka fikirlerinde alınmasından yanayım. Birde 35 çok erken bir hafta gibi geldi ama bilemedim

Ya istemsiz olarak bebişe ilaç gitmesin boşuna ilaç almıyım diyorum ama yok olmuyor cidden 😞 neyse alıştım artık allah bulantı ilacını bulandan razı olsun yoksa napardım 😬 bugün çıkardıktan sonra eşim diyor ki mental ve fiziksel sağlığın için sen ilaçları iç 🤣🤣
Bende de gece tuvalete kalktığımda filan oluyor birde bugün dışarıya çıktık 1 saat kadar yürüyüş yaptım sonra arabadan inemedim jajsjs indim de yani ağrıyla 🫠
Ay evet aşko al sen, zarar olsa dr bu zamana kadar bıraktırırdı sana, ıkınıp çıkarıyor olman bebeğe zarar + eşin haklı akıl sağlığını korumak adına 😆😆
Sende çok yürümüşsün be gulumm, 1 saat fazla 🥲

Kızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktı 😞 sonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım 😞 ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor 😬 birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum 😨 neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim 😬

Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?
Canım vajinamda ağrı hissediyorum doktoruma sordum normal demişti.

Ay evet aşko al sen, zarar olsa dr bu zamana kadar bıraktırırdı sana, ıkınıp çıkarıyor olman bebeğe zarar + eşin haklı akıl sağlığını korumak adına 😆😆
Sende çok yürümüşsün be gulumm, 1 saat fazla 🥲
Kuzu dinlenerek yürüdüm ama sürekli değil, 10 Dk yürüyüp 5 dk oturdum gibi düşünebiliriz 🫠
Canım vajinamda ağrı hissediyorum doktoruma sordum normal demişti.
Teşekkür ederim canım bende sormuştum normal demişti ama yinede merak ettim sizde oluyor mu diye

Kızlar 1'den 5 buçuğa kadar gebe okulundaydım, her şehirde oluyormuş mutlaka gitmelisiniz çok çok beğendim 😍
Hatta benim hastanede eşli de planlanıyormuş hemen ona da yazıldım.
Fizyoterapist, eve, diyetisyen, psikolog sırayla girdiler çok verimliydi 🌸
Bir sürü not aldım ama hızlı hızlı yazdım, yarın temize çekip size atacağım

Kızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktı 😞 sonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım 😞 ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor 😬 birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum 😨 neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim 😬

Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?
Canım bulantı icin cok üzgünüm. Benim yakınım da 2 hamilelik gecirdi 2sinde de dogurana kadar kustu.

Bende oluyor. Uzaniyorum uzun zaman kalkıyorum ya o an genital bolge vajina bölgesi komple ağrı yapıyor.
Hatta gece saga sola dönerken de oluyor. Gündüz de yazmistim hatta 🥰😍

30 haftada 2600 mü kilosu canim ?
Şeker sorunun var mıydı?
Canım iste kilo olarak ileri oldugunda erken doğum yaptiriyor doktorlar. O yüzden dikkat edin sekere diyorlar.
Yine baska dr görüşü al belki yanlış ölçüldü kilosu.

28.haftada benim bebişte 1100 gramdı ne olduysa 28 den sonra oldu hiçbişey anlamadım sizde dikkat edin sonradan hızlı alıyolar galiba tabi her bebiş aynı olmuyorda
Ya bu kilolar neye göre hesaplanıyor 26+2 de 1200kg demişti kızımı ama ne çok ne az bişey demedi ben de bi korkmadım değil. Yarın 29+0 haftada 200gr alsa 1800kg mu oluyo o zaman kaç kg doğar bu çocuk beynm yandı🤯

Pamlok Pamlok canım benim de ara ara bulantılarım geri geldi ama devamlı olması can sıkıcı ileriki dönemde😞ağrılaara gelince benim ağrılarım her oturduğum yerden kalktığımda var uzun da otursam kısa da otursam yatsam da kalktığımda ağrı var ben bildiğin penguen modundaym🐧🐧🐧

Ya bu kilolar neye göre hesaplanıyor 26+2 de 1200kg demişti kızımı ama ne çok ne az bişey demedi ben de bi korkmadım değil. Yarın 29+0 haftada 200gr alsa 1800kg mu oluyo o zaman kaç kg doğar bu çocuk beynm yandı🤯

Pamlok Pamlok canım benim de ara ara bulantılarım geri geldi ama devamlı olması can sıkıcı ileriki dönemde😞ağrılaara gelince benim ağrılarım her oturduğum yerden kalktığımda var uzun da otursam kısa da otursam yatsam da kalktığımda ağrı var ben bildiğin penguen modundaym🐧🐧🐧
Canım ben her hafta kontrole giden biri olarak max 100 gram aldigina sahit oldum simdiye kadar. Belli haftadan sonra kilo alımı hizlanacak ama o haftalar simdi degil. Yani simdi haftada 200 gr almiyor benim bildigim.
Benim her hafta 100 gr alarak ilerliyordu bu hafta biraz düşük kaldi iste.
Ilerleyen haftalarda bebisler kilo alacaklar daha fazla.

Evde uzanan arkadaşlarım solunuza rahat yatabiliyor musunuz ya 🤦🏻‍♀️ bugun resmen eziyet cektim soluma yatacam diye yaaa

Evde uzanan arkadaşlarım solunuza rahat yatabiliyor musunuz ya 🤦🏻‍♀️ bugun resmen eziyet cektim soluma yatacam diye yaaa
Kanka ben soluma yattığım zaman bebek çok hareketli oluyor ya, soluma az yatıp, düz yatıp tekrar sol yapıyorum. Sen niye eziyet çektin sendede bebe hareketlerimi??

Canım bulantı icin cok üzgünüm. Benim yakınım da 2 hamilelik gecirdi 2sinde de dogurana kadar kustu.

Bende oluyor. Uzaniyorum uzun zaman kalkıyorum ya o an genital bolge vajina bölgesi komple ağrı yapıyor.
Hatta gece saga sola dönerken de oluyor. Gündüz de yazmistim hatta 🥰😍
Bende de öyle oluyor bebişler büyüdükçe oluyor sanırım gündüz olan yazışmaları pek okuyamadım kuzum gözümden kaçmış 🤗

Sadece bulantı mı kusma oluyor mu birde Sen ilaç kullanıyor musun kuzum? Ben 6. Haftadan beri bifiil kullanıyorum 😞 18. Haftadan sonra ilaç kullandığım zaman bulantım olmadı bırakırsam hemen geliyor. Öncesinde ilaca rağmen çok kötüydüm

Bende de öyle oluyor bebişler büyüdükçe oluyor sanırım gündüz olan yazışmaları pek okuyamadım kuzum gözümden kaçmış 🤗

Sadece bulantı mı kusma oluyor mu birde Sen ilaç kullanıyor musun kuzum? Ben 6. Haftadan beri bifiil kullanıyorum 😞 18. Haftadan sonra ilaç kullandığım zaman bulantım olmadı bırakırsam hemen geliyor. Öncesinde ilaca rağmen çok kötüydüm
Canım ilk zamanlar çok kullandım sonrasında geçmişti kullanmadım şimdi de çok sık değil haftada ya da 2 haftada 1 kez filan oluyor o yüzden ilaç kullanmıyorum.

Canım, bu deidgin agriyi ben belki 3 haftadir cekiyorum. Ama muayenelerde sorun olmadigi icin normal gözüyle bakiyorum. Baya pelvik bölge agriyor dedigin gibi. Saga sola dönerken ağrıyor ayaga kalkinca ağrıyor
Geçmiş olsun canım.. muayenelerde sorun yokmuş çok şükür, doktor çok yoğunlaşırsa magnezyumu iki adet alabilirsin dedi

Back
X