• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktı 😞 sonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım 😞 ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor 😬 birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum 😨 neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim 😬

Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?
Canım şunu merak ettim mesela sabah kustuğunda yemek yemiş miydin, kahvaltını yapıp mı çıkardın? Ben de bulantı ilacını bırakana kadar çok zorlandım 2-3 gün kusarak bıraktım😞sonra geçti o yüzden sormak istedim. He hala olmuyor mu ara ara oluyor aç kaldığımda vs. Ama tabii ileri haftalarda dediğin gibi karnı zorlamamak adına ilacı almaya devam etmek daha doğru olabilir
O ağrı bende de oluyordu, hareketli bir dönemimdeydim doktor ondan olmuş olabilir dedi ve magnezyumu her gün al, yoğunlaşırsa o güne özgü iki tane alabilirsin dedi bugün sordum daha

Kızlar bu arada ebeden rica ettim doğumhaneyi gezdirdi çok şaşırdım 🙈 ben daha büyük, daha ameliyathanemsi bir yer bekliyordum böyle içerde birkaç normal oda var duş WC olan hastane odası gibi, herbirinde pilates topu, matı falan var açılmayı burada bekliyormuşuz sonra doğumhanede bir makas ve yanında bebeği yatıracakları yer bu kadar 😂

Canım ilk zamanlar çok kullandım sonrasında geçmişti kullanmadım şimdi de çok sık değil haftada ya da 2 haftada 1 kez filan oluyor o yüzden ilaç kullanmıyorum.
Ne güzel kuzum yaa buna şükür ilaçsız idare edebiliyorsun 🥹
Canım şunu merak ettim mesela sabah kustuğunda yemek yemiş miydin, kahvaltını yapıp mı çıkardın? Ben de bulantı ilacını bırakana kadar çok zorlandım 2-3 gün kusarak bıraktım😞sonra geçti o yüzden sormak istedim. He hala olmuyor mu ara ara oluyor aç kaldığımda vs. Ama tabii ileri haftalarda dediğin gibi karnı zorlamamak adına ilacı almaya devam etmek daha doğru olabilir
O ağrı bende de oluyordu, hareketli bir dönemimdeydim doktor ondan olmuş olabilir dedi ve magnezyumu her gün al, yoğunlaşırsa o güne özgü iki tane alabilirsin dedi bugün sordum daha
Kuzum sabah direk bulantı oluyor ve afedersin safra kusuyorum sonrasında da ne yesem bulantı oluyor ve çıkarmaya devam ediyorum. Ben dediğim gibi tüm vitaminleri bıraktım magnezyumda almıyorum o yüzden de ağrım oluyor olabilir 🤔

Kızlar bu arada ebeden rica ettim doğumhaneyi gezdirdi çok şaşırdım 🙈 ben daha büyük, daha ameliyathanemsi bir yer bekliyordum böyle içerde birkaç normal oda var duş WC olan hastane odası gibi, herbirinde pilates topu, matı falan var açılmayı burada bekliyormuşuz sonra doğumhanede bir makas ve yanında bebeği yatıracakları yer bu kadar 😂
Gözümüzde büyütüyoruz galiba biraz 🤩 bende hastaneme soracağım pilates topu oluyor mu yoksa evdekini mi götürmemiz gerekecek çünkü odalarda görmemiştim ben 🤔

30 haftada 2600 mü kilosu canim ?
Şeker sorunun var mıydı?
Canım iste kilo olarak ileri oldugunda erken doğum yaptiriyor doktorlar. O yüzden dikkat edin sekere diyorlar.
Yine baska dr görüşü al belki yanlış ölçüldü kilosu.
Evet 30.haftada 2600 şekerim yok bütün testleri yaptırdım hem devlet hem özele gitmiştim problem yok demişlerdi özeldeki doktor erken alalım dedi birde devletteki doktora görüneceğim

Ne güzel kuzum yaa buna şükür ilaçsız idare edebiliyorsun 🥹

Kuzum sabah direk bulantı oluyor ve afedersin safra kusuyorum sonrasında da ne yesem bulantı oluyor ve çıkarmaya devam ediyorum. Ben dediğim gibi tüm vitaminleri bıraktım magnezyumda almıyorum o yüzden de ağrım oluyor olabilir 🤔
Geçmiş olsun kuzu🌺 Magnezyum rahatlatır bencede ya bir de kramp falan da sıkıntılı oluyor almadınmı😢 Doktorun tekrar düzenledi mi takviyeleri

Geçmiş olsun kuzu🌺 Magnezyum rahatlatır bencede ya bir de kramp falan da sıkıntılı oluyor almadınmı😢 Doktorun tekrar düzenledi mi takviyeleri
Teşekkür ederim kuşum 🫶 Yok yarın yazacağım doktoruma bulantıların alakası yokmuş nasıl olsa 😬😬 devam edebilirim takviyelere

Kanka ben soluma yattığım zaman bebek çok hareketli oluyor ya, soluma az yatıp, düz yatıp tekrar sol yapıyorum. Sen niye eziyet çektin sendede bebe hareketlerimi??
Bebis sıkışıyor gibi oluyor sanki bide agrim oluyor gibi hissediyorum rahat edemiyorum yaa.
Kuzum ben normalde de soluma yatıp uyuyan biri olarak zorlanmıyorum sadece dönerken eziyet oluyor.
Ay ne güzel ben sagima yatarim normalde simdi de sola yatmak iyi diye yatmaya zorluyorum.

İstanbul Avrupa yakasında maxi cosi leona denemek isteyen varsa eğer Bahçelievler Kadir has avm de Gürkan bebe var orda vardı hanımlar

Evet 30.haftada 2600 şekerim yok bütün testleri yaptırdım hem devlet hem özele gitmiştim problem yok demişlerdi özeldeki doktor erken alalım dedi birde devletteki doktora görüneceğim
Anladım , biraz fazla iriymiş bebiş o zaman erken alma ihtimalleri artıyor haliyle.
Benim arkadaşım da yaşamıştı benzer bir sorun o ciddi bir diyet yapmıştı gizli şeker çıkmıştı onda. Normal 39 haftada doğurmuştu sonra

Kızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa 🙁
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken ☹️
Yoksa bi ben miyim yiyen

Anladım , biraz fazla iriymiş bebiş o zaman erken alma ihtimalleri artıyor haliyle.
Benim arkadaşım da yaşamıştı benzer bir sorun o ciddi bir diyet yapmıştı gizli şeker çıkmıştı onda. Normal 39 haftada doğurmuştu sonra
Gizli şeker nasıl çıktı acaba şeker yüklemede mi

Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Yoksa bi ben miyim yiyen
İlk defa duydum ben devamlı hem közlenmiş hem normal sulu yemekte yiyorum

Gizli şeker nasıl çıktı acaba şeker yüklemede mi
Canım o kısmını sormamıştım ama bilmiyorum tam yanlış bilgi vermek istemem şimdi
İlk defa duydum ben devamlı hem közlenmiş hem normal sulu yemekte yiyorum
Yaa gerçekten mi 🥹 ya ne bileyim bi yazıyım dedim de saçma sapan bilgi havuzu yine 😐 yediğimde boğazıma dizildi vallahi bin pişman oldum resmen

Yoksa bi ben miyim yiyen
Ilk kez duydum canım, ben de yedim. Hiç evham yapma bence.

Kızlar dün gece munorol 3 mg saşe kullandım.
Ara ara akıntım oldu. Ama bu sefer lor gibi pütür pütür ve az önce dikkat ettim minik iki kan pıhtısı 🙁 bunu yaşayan var mı ? Çok minik iğne ucu kadar

Yoksa bi ben miyim yiyen
Yemeğini yedim közlenmişini yedim yani hiç duymadım zararı olduğunu normal sebze nasıl zararı varmış ki

Sagol canim sana da gecmis olsun. Magnezyumun faydasi oluyorsa iyiymis o zaman canım ya.
Öyle dedi doktorum ya peki sende karında sertlik oluyor mu canım? Bazen böyle hissediyorum sertleşmiş karnım😞 ama özellikle de bir bölgede oluyor sertlik acaba diyorum başı mı orada🥹
Yoksa bi ben miyim yiyen
Yiyorum tabii yedim yani hiç dikkat etmedim ki patlıcana😄nesi varmışş bence gayet datlu bişi

Back
X