- Konu Sahibi annabelica
- #38.501
Canım şunu merak ettim mesela sabah kustuğunda yemek yemiş miydin, kahvaltını yapıp mı çıkardın? Ben de bulantı ilacını bırakana kadar çok zorlandım 2-3 gün kusarak bıraktımKızlar ben son gittiğimde doktora ilaç içmediğimde hala bulantım ve kusmam oluyor kullandığım takviyelerden olabilir mi dedim. O da bir hafta bırakalım tüm takviyeleri bir bakalım sonra düzenleyelim tekrar takviyeleri dedi. Ben 3 gündür hiç takviye almıyorum. Bir cesaret dün bulantı ilacımı da almadım veee dün akşam yine ne yediysem çıktısonra gaza geldim yine içmicem ilacı böyle böyle geçer belki dedim ama bu sabah yine çıkardım
ve pes ettim artık ben bu hamilelik sonuna kadar bulantı ilacımı alacağım bırakmaya çalıştıkça hayat kalitem düşüyor
birde bebek küçükken kusmak zorlamıyordu ama bugün çıkarırken karnım çok kasıldı korktum
neyse yani vitaminlerle alakası yokmuş ben baya baya hamilelik sonuna kadar bulantı yaşayan hamilelerdenim
Birde mutlaka size de oluyordur ama sormak istedim uzun süre uzanıp sonra ayağa kalktığımda ya da çok yürüdüğümde vajinamda ağrı hissediyorum sizde de oluyor mu?

O ağrı bende de oluyordu, hareketli bir dönemimdeydim doktor ondan olmuş olabilir dedi ve magnezyumu her gün al, yoğunlaşırsa o güne özgü iki tane alabilirsin dedi bugün sordum daha