• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa 🙁
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken ☹️
Yoksa bi ben miyim yiyen
Eşim bayılır patlıcana her hafta yeriz nerdeyse 🫢🫢

Yemeğini yedim közlenmişini yedim yani hiç duymadım zararı olduğunu normal sebze nasıl zararı varmış ki
Vallahi içim rahatladı sağolun ya 🙏🥹 ne bileyim rahim kasılması diyor diyor da diyor. Nerden aklıma geldiyse bakmak normalde de her yediğime bakmam yani zarar mı diye

Eşim bayılır patlıcana her hafta yeriz nerdeyse 🫢🫢
Ya bende çok severim ama sayılı yedim bende gaz yapıyor diye. Bu aksamda denk geldi olacak ya.. biraz fazla kaçırdım acaba zararı olır mu diye bakıyım dedim bakmaz olaydım

Kanka sen bizim doğumhaneyi gördün mü peki? Acıbademi
Aşko orayı gidip görmemiştim ama bir kızın doğum vlogunu izledim o bizim hastanede hatta bizim doktorda yaptı doğumunu 🤣 o şekilde görmüş oldum video aracılığıyla 😅

Öyle dedi doktorum ya peki sende karında sertlik oluyor mu canım? Bazen böyle hissediyorum sertleşmiş karnım😞 ama özellikle de bir bölgede oluyor sertlik acaba diyorum başı mı orada🥹

Yiyorum tabii yedim yani hiç dikkat etmedim ki patlıcana😄nesi varmışş bence gayet datlu bişi
Canım tabiki oluyor. Bebişimiz yer degiştiriyor onları hissediyoruz. Birde onlara kasılma deniyormus aslında aralıklarla olması gayet normalmiş hiç endise etme sık sık olmadıkca.

Ay bence de çok datlu bişiy ama netten bakınca tırlatmalık seyler yazıyor. Vallahi son lokmamı yutamadım gözledimden yaşlar aktı endişeden…

Ay yedin mi yaa insanı herseyden korkutuyorlar yaa.. nerdeyse gidip çıkarayım diye düşündüm resmen yediğimi.
Kuzu ben iyi bir örnek değilim ama yasak sakıncalı olduğu söylenen şeylerden bile canım çektiyse yiyorum ben ananas hurma gibi 🤷‍♀️ yani patlıcanında bir sakıncası olduğunu hiç sanmıyorum için ferah olsun 🥳

Ya bende çok severim ama sayılı yedim bende gaz yapıyor diye. Bu aksamda denk geldi olacak ya.. biraz fazla kaçırdım acaba zararı olır mu diye bakıyım dedim bakmaz olaydım
Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim😂😂

Kuzu ben iyi bir örnek değilim ama yasak sakıncalı olduğu söylenen şeylerden bile canım çektiyse yiyorum ben ananas hurma gibi 🤷‍♀️ yani patlıcanında bir sakıncası olduğunu hiç sanmıyorum için ferah olsun 🥳
Zararı olmaz dimi ya 🥺 ben dikkat ediyorum herseye bide. Ama daha öncede yemiştim. Bir sakıncası olmaz ya bencede 🙏🙏

Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğinde 🫢 fanta içiyorum 2-3 haftada bir

Yok ya bir şey olacağını düşünmüyorum olsa bana Olurdu çok tüketiyoruz, çok şükür aşı olmasaydı turp gibiydim😂😂
Ay iyi kanka ya içimi rahatlattın valla çok tükettiğini söyleyerek.
İşte bu yüzden insanların doğruluğunu bilmedikleri seyleri girip böyle yazıp çizmelerini hiç sevmiyorum ya. Benim strese girmeme sebep oldular mesela. Kimbilir kaç kişi bu stresleri yaşadı okuyup 🙄
Hamileliğimde hiç yapmadığım şeyi yapcaktım az daha gidip çıkarcaktım ya ..

Sana nazar değdi kanka hemen bir nazar duası 🤲🤲🧿🧿🧿🧿
Bende cips çekirden yiyorum bazen canım çektiğinde 🫢 fanta içiyorum 2-3 haftada bir
Hihihih bende 😅 mc donalds da yedim kola da içtim 🫠

İşte bu yüzden insanların doğruluğunu bilmedikleri seyleri girip böyle yazıp çizmelerini hiç sevmiyorum ya. Benim strese girmeme sebep oldular mesela. Kimbilir kaç kişi bu stresleri yaşadı okuyup 🙄
Daha sabah çıkarmış biri olarak inan ki o bebeğe daha çok zarar verirdi karnı çok kasılıyo insanın istemsiz 🫠

Daha sabah çıkarmış biri olarak inan ki o bebeğe daha çok zarar verirdi karnı çok kasılıyo insanın istemsiz 🫠
İşte sağlıklı düşünememek böyle birşey.. Allahtan yazdım size de sizden gelen cevaplarla biraz rahatladım sağolun dostlarım 🙏

Ama sen düşünme şimdi aşko, düşüne düşüne çağırırsın kötüyü, unut gitsin 😂😂

Back
X