- 23 Ekim 2024
- 5.952
- 9.713
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #38.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah inşallah canım benimBizde geçen eşimle konuştuk bu konuyu 19 eylül başlamıştık geçen sene tedaviyebir sene olmuş, çok şükür Allah nasip etti
birde sağlıkla kucağımıza alsak inşallah
![]()
Evet aşkım çok şükürSizin yaşadığınız süreçler çok çok daha zor kuzum şükür ki bugünlerdeyiz artık![]()
Ah kıyamam.. Allahım karnindaki evladina sağlık versin.Aynen kuzumilk 2 seneki tedavide sağlıklı tek embriyo elde edildi 20.haftada kaybettik, onun yasını atlattıktan sonra 2 sene tekrar tedaviye uğraştık bu minnoş kızımız oldu
Bu kez sağlıkla kavuşucaz inşallah
Amin amin hepimizin inşallahh.
Canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fitil de kullandım önceki akşam. Dün akşamda monurol içtim. En son onu kullandığım için ondan sebep olabilir mi diye düşündüm.Monurol idrar yolu enfeksiyonu için canım senin yazdığın akıntı şekli mantar enfeksiyonunda oluyor onun içinde fitil kullanman gerekiyor sen farklı doktora gidecektin sanki istersen danış kanlı olması biraz kafa kurcalayıcı
Ayyyy bu neeeAa kızlar unuttum size atmayı, bu gün nakış yapan sayfa atmış bunu, kızımın hastane fotosu için takımı hazır, 2 günde falan elimde olur detaylı atarım![]()
Fitilin kalıntıları olmasın kuzu o lor kıvamında dediğin akıntı?Canım bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fitil de kullandım önceki akşam. Dün akşamda monurol içtim. En son onu kullandığım için ondan sebep olabilir mi diye düşündüm.
Canım benimmBizde geçen eşimle konuştuk bu konuyu 19 eylül başlamıştık geçen sene tedaviyebir sene olmuş, çok şükür Allah nasip etti
birde sağlıkla kucağımıza alsak inşallah
![]()
Amin amin inşallahAh kıyamam.. Allahım karnindaki evladina sağlık versin.
Hepimizin karnindaki bebisler saglikla dogsun büyüsün
Allahım hep mutlu günlerini kahkahalarini gostersin bize![]()
Olabilir canım ama ben ona takılmadım açıkçası . Ben kan pıhtısı gelmiş çok minik iğne ucu kadar ama yine takıldım. Eşim görevde şuan. Evde yalnızım. Bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür. Yarına kadar bekliycem.Fitilin kalıntıları olmasın kuzu o lor kıvamında dediğin akıntı?
Gyno olan fitili mi kullandın? Bazen o fitiller erirken tahriş edebiliyor ondan olabilir yinede dr daha iyi bilir kuzumCanım bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fitil de kullandım önceki akşam. Dün akşamda monurol içtim. En son onu kullandığım için ondan sebep olabilir mi diye düşündüm.
Hiç sorma eşim çok pimpirikli işin içinde olduğu için doğum sonrası aşı yaptırırkende dikkat edin yanlış aşı vs o kadar çok vakâ var ki. Üç kez kontrol ettirdiğimizi biliyorum kızımızda. Eşim hep der hata olacağına bırak bize deli desinlerYa kime güvenecegini şaşırıyor insan yaptiklari seyler bini aştı. Ama bi kapidan iceri aliyolar diger kapidan disari birakiyolar. Kendi canlari yanmayinca kimin basina ne gelmis cokta onemsemiyorlar
Harika olmuş kuzum, sağlıkla giysin foto çekinsin minik kuş yaaAa kızlar unuttum size atmayı, bu gün nakış yapan sayfa atmış bunu, kızımın hastane fotosu için takımı hazır, 2 günde falan elimde olur detaylı atarım![]()
Yaaa bayıldımAa kızlar unuttum size atmayı, bu gün nakış yapan sayfa atmış bunu, kızımın hastane fotosu için takımı hazır, 2 günde falan elimde olur detaylı atarım![]()
Cok haklı gerçekten ya.. o aşıları biz ogrenebiliyor muyuz ismini vs bize söylüyorlar mı ? Dikkat etmek lazim herseyeHiç sorma eşim çok pimpirikli işin içinde olduğu için doğum sonrası aşı yaptırırkende dikkat edin yanlış aşı vs o kadar çok vakâ var ki. Üç kez kontrol ettirdiğimizi biliyorum kızımızda. Eşim hep der hata olacağına bırak bize deli desinler
Aşkım bu sayfaya yaptırdımHarika olmuş kuzum, sağlıkla giysin foto çekinsin minik kuş yaaçok kibar sade olmuş tam istediğim gibu. Hesap hangisiydi canım, nereye yaptırdın? Bide fiyatı nasıldı? Bana biyer yalnız tulum ve şapkaya 1250 dedi. Piyasa nasıl bilmiyorum
![]()
Kuzu normal odalarda değil, doğumhane içinde açılmayı bekleyeceğimiz odalarda var orada 3-4 tane oda var işte aynı anda doğum oluesa diye hepsinde de pilates topu ve matı varGözümüzde büyütüyoruz galiba birazbende hastaneme soracağım pilates topu oluyor mu yoksa evdekini mi götürmemiz gerekecek çünkü odalarda görmemiştim ben
![]()
Aşkım yazdım çok teşekkürlerYaaa bayıldımçok güzel olmuuus
güle güle kullanmak nasip olsun kuzuum
ne kadara yaptirmis oldun bende düşünüyorum yaptirmak
Kız o nerden çıktı ben çok yedimKızlar ya, bu internet adamı strese sokar.
Patlıcan yemek zararlı mıymış hamilelikte yaa
Akşam ayıptır söylemesi yoğurtlu közlenmiş patlıcan yedim. Allahım nette yazanlar beynimi allak bullak etti…
Aranızda yiyen oldu mu patlıcan hamileyken
Yoksa bi ben miyim yiyen
Tabi aile hekimliğinde dolaptan çıkarırken görüyosun orda soruyoruz işte tam olarak hangileri ne zaman geldi vs vs sinirleniyolar bazen ama yapacakta bir şey yokCok haklı gerçekten ya.. o aşıları biz ogrenebiliyor muyuz ismini vs bize söylüyorlar mı ? Dikkat etmek lazim herseye