• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Aşko benim aldığım puset 24 ay diyor ama bana içinin darlığı pek inandırıcı gelmedi 😂😂 esnemiyorsa
Kanka sanmam yaa 24 ay cocuk o daracik seyin icinde töbe durmaz 😄 bence max 5 ay. Sonra hem sığma sorunu olur hem hareketlenir oraya sabitlenmek istemez.
Bir arkadaşım bebegi 4.5 aylikken sattı puseti falan 😄 asla durmuyor diye.

Hala ara ara aklıma gelir 😏 yanlış anladı hanımefendi derdim kimseye neden az kilo aldın ya da neden çok demek değildi sonuçta bana ne 😂 açıklama da yaptım ısrarla ama sağlık olsun kötü bir anıydı belki🌸
O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladım 😅 Haksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım 😇

Kanka sanmam yaa 24 ay cocuk o daracik seyin icinde töbe durmaz 😄 bence max 5 ay. Sonra hem sığma sorunu olur hem hareketlenir oraya sabitlenmek istemez.
Bir arkadaşım bebegi 4.5 aylikken sattı puseti falan 😄 asla durmuyor diye.
Birde ben bunun üstüne gidip portbebe aldım 😂😆😆😆

Ben 5 hafta önce gittim ama arada detaylı için gitmiştim, perinatologa kendi doktorum gelmene gerek yok dosyayı bana telefondan gönder dedi diye direkt telefondan attım 😍 yarın gideceğim inşallah doktorum müsaitse, en son 22. Hafta da 596 gr, 30 cm di, şimdi çok merak ediyorum, senin ne kadardı 😍
Benim en son 24. Haftada 770 gr dı boyunu söylemedi sormayı da unuttum. 2 gün önce gittiğim doktor zaten devlette olduğu için ne kilo ne boy söylemedi ölçümleri yaptı normal dedi ama bebiş ters duruyor maalesef. 27+1 çıkması gerekirken 28+2 çıktı haftasını yakaladı sanırım 🥰

O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladım 😅 Haksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım 😇
Kanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mı😂😆 çıkacak mı ortaya 🤪😂😂😂

Git kız bir şey olmuyor. Kolda biraz ağrı yaptı benim biraz da halsizlik o kadarcıkk 🥲
Kuzu grip aşısı yaa. Tetanozu oldum zaten 🤦🏻‍♀️
Grip aşısı olacaktim bugün güya. Benim kafami karıştırdı burdaki bağzı gadınlar. Bende olmadım. Pazartesine bıraktım artık.

Back
X