• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Ne yapıcaz bilmiyorum azıcık yediğime içtiğime dikkat edip biraz da hareket etsem faydası olur muhtemelen de sürekli uyuyorum ben hala geçmedi uyku halim 😅
Midem çok yanıyor kusasım geliyor ilk 3 ay böyle zorlanmadım😢
Midem benim de sıkıntılı doktor rahim büyüdükçe organların sıkışıyor onun da etkisi olur rahatsızlık hissetmende demişti, bi de hamilelik ilerledikçe yediğimiz şeyler farklı şekilde etkilemeye başlıyor bence bizi, 1. trimesterla şu an yiyebildiğim şeylerin alakası yok benim mesela 🫣

Ne yapıcaz bilmiyorum azıcık yediğime içtiğime dikkat edip biraz da hareket etsem faydası olur muhtemelen de sürekli uyuyorum ben hala geçmedi uyku halim 😅

Midem benim de sıkıntılı doktor rahim büyüdükçe organların sıkışıyor onun da etkisi olur rahatsızlık hissetmende demişti, bi de hamilelik ilerledikçe yediğimiz şeyler farklı şekilde etkilemeye başlıyor bence bizi, 1. trimesterla şu an yiyebildiğim şeylerin alakası yok benim mesela 🫣
Bende iştah kalmadı artık resmen midemde sürekli yanma hissi maden suyu vs her şey denedim en son gaviscon deneyeceğim😭

Bende de uyku hali asla geçmedi😂 17 haftaya yaklaştım sürekli uyuyasım geliyor yürü diyor eşim annem ağliyorum halim yok diye😂

Merhaba mart anneleri 💞 hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🎀
Ben instagramda takı yastığı kapı süsü ve isimli el nakışlı hediyelikler yapıyorum. İsterseniz sayfamı inceleyebilirsiniz güvenilir hesabımdır 🥰 çevremde birkaç kişi dışında pek benim duyulmama destek olacak insanlar yok o yüzden ben kendi kendimi bilinirliğimi arttırmaya çalışıyorum.

Eklentiler

• IMG_20251003_095726.webp
    IMG_20251003_095726.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2025-10-01-13-21-03-301_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-10-01-13-21-03-301_com.instagram.android.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250919_164526.webp
    IMG_20250919_164526.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250913_120548.webp
    IMG_20250913_120548.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 5
Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
Aşılama gününden 14 gün öncesini baz alarak hesap yapmak lazım sizin 5bucuk 6 haftaya yakın hamileliğinizin olması lazım. Başka doktorlara gidin kese kesin görünmüyorsa ve kesin dış gebelik ise acil ilaçla sonlandırılması gerek çünkü tüpünüzü patlatabilir. Bu şekilde de belki tüpünüzün alınması gerekebilir sürece hakim değilim ama bence iyi bir doktora görünün. Geçmiş olsun inşallah her şey yolundadır 🤲🏻🤲🏻

Çok aktif olamasam da dün cinsiyetimizi öğrendik bizi de tabloya ekleyebilir misiniz ogretmenhanim ogretmenhanim
İlk çocuk
SAT:13.06.2025
Kese:5+0
Kalp Atışı:7+2
Tahmini cinsiyet:Erkek
Tahmini Doğum:18.03.2026
Hayırla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🌸❤️

Yoğunluktan yorgunluktan buraya bakmayı unutmuşum ben ya 😂 cinsiyetini göstermedi ufaklık, 29 Eylül’de gittik kontrole 16+5 çıktık her şey haftasıyla uyumlu çok şükür 🙏🏼 sonraki kontrolümüz 28 ekimde, detaylı ultrasona gireceğiz 🤍 çok kilo alıyorum sadece doktorum uyardı dikkat etmen gerekiyor diye, 17 haftada 8 kilo almışım biraz şov olmuş gibi bebeğin 158 gr olduğunu düşünürsek 😂
Bende 6 kilo almışım banada kızdı ama elimde değil yiyorum sonra yine acıkıyorum 😁

Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim! ‎Dolap - İkinci El Alışveriş

Kizlar günaydın bu benim dolap hesabım kızımın neredeyse en fazla 3 kere bazıları hiç giyilmemiş ürünlerini koydum fiyatları da cok uygun tuttum.Bi göz atarsanız sevinirim♥️
Canım direkt dolap açılıyor senin sayfanın adını yazar mısın
. Şimdi gördüm canım tamam

Merhaba bende mart annesi olacağım inşallah ogretmenhanim ogretmenhanim tabloya beni de ekleyebilir misin🌸🤗

İlk çocuk
SAT:11.06.2025
Kese:6+0
Kalp Atışı:6+0
Tahmini cinsiyet:Erkek
Tahmini Doğum:15.03.2026

Güzel anneler merhaba
15. Hafta ve sağ tarafta kasık ağrısı desem değil ama kalkarken otururken sanki gaz sancısı gibi sancı girip çıkıyor çok tedirgin oluyorum gaz sancısı mı başka bi sancı mı bilemiyorum. Bi hemşire abla var ona sordum , kabızlık varsa olabilir dedi. Böyle sancı yada kasılma yaşayan var mı

Güzel anneler merhaba
15. Hafta ve sağ tarafta kasık ağrısı desem değil ama kalkarken otururken sanki gaz sancısı gibi sancı girip çıkıyor çok tedirgin oluyorum gaz sancısı mı başka bi sancı mı bilemiyorum. Bi hemşire abla var ona sordum , kabızlık varsa olabilir dedi. Böyle sancı yada kasılma yaşayan var mı
Bana doktorum kasık ağrısı gibi ağrım oluyor dediğimde adet sancısı gibi ise normal bebek büyüdükçe baskı oluyor o yüzden ama dayanamayacak kadar şiddetli olursa bakmak gerekir demişti benimde oluyor arada ama az

Bana doktorum kasık ağrısı gibi ağrım oluyor dediğimde adet sancısı gibi ise normal bebek büyüdükçe baskı oluyor o yüzden ama dayanamayacak kadar şiddetli olursa bakmak gerekir demişti benimde oluyor arada ama az
Adet sancısı gibi de oluyor bugün ilk defa sancı gibi hareketimi kısıtlayan bi sancı oldu ama yürüdükçe açıldım gibi . Bakalım cuma kontrolüm vardı ama olmadı erkene alırım biraz daha fazla olursa , teşekkür ederim 💖

Back
X