- 10 Haziran 2024
- 2.269
- 3.133
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #39.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3kgyu bulur senin bebişin büyük ihtimal balımDogru kuzum ya haklısın. Ben 3000 dogmusum tam. Eşim 4.500 dogmus. Ama son kontrolde dr bana kac kilo dogmussun diye sordu bende 3250 saniyordum öyle dedim dr da hı tamam o zaman ya dedi hatta.
Biraz bana benzeyebilir belki ben cocukkende hep zayıftım sonradan aldik kg.
Cok haklisin ya bizim bu meraklilar herseyi soruyor yaa. Sananee diyip gecebilsek keske
Ay bu büyüklerin bide ekmek sevdasısanki ekmek süper besin..
Ekmek diyene kadar et yedir tavuk yedir desin![]()
Şifa olsun sepidecimmmK _Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
Ay ne güzel şeyler bunlar imreniyor insan bazen cidden benimde kendi ailem çok hevesli bebişime ama kv gile inanin ki sanki büyük günahlardan birini islemisim gibi kendim söyleyemedim hamile olduğumu son iki ayım kaldı mesela bebekle ilgili tek kelimeleri olmadi 7 aydırKızlar bakın 2023de Oğlum doğmadan herkezden tahmini doğum tarihi almıştım sadece bir kişi doğru tahmin etmişti bakın listeyi buldum atıyorum![]()
Haha eski bebislerdeniz normal yani bende kilosunu bilenlere şaşırmıştım zaten o zaman kim tartmis diye tuzlandigimiz dönemler malumBen evde kendi kendime doğmuşum gece 3te, babam kalkıp gidip ebeyi çağırana kadar annem doğurmuş, komşumuz gelmiş göbeğimi kesmiş beni silmiş, sarmış yatağa koymuş. Doğum kilom Allah'a emanet yani![]()
Ayy bulsun da gecsin insallah azcikta 3kiloyuu. Güzel oglummmmm3kgyu bulur senin bebişin büyük ihtimal balım
benim oğlum benim kilomda doğdu ama şimdi kızım aynı babası gibi kibar bişey doğcak eminim hissediyorum
kafamıza takmıyalım kimseyi
onuda diyor kv merak etme![]()
Neden peki canım? Yani neymis sebebi böyle davranmalarinin. Tövbe est....Ay ne güzel şeyler bunlar imreniyor insan bazen cidden benimde kendi ailem çok hevesli bebişime ama kv gile inanin ki sanki büyük günahlardan birini islemisim gibi kendim söyleyemedim hamile olduğumu son iki ayım kaldı mesela bebekle ilgili tek kelimeleri olmadi 7 aydır![]()
Kıyamam yaBen evde kendi kendime doğmuşum gece 3te, babam kalkıp gidip ebeyi çağırana kadar annem doğurmuş, komşumuz gelmiş göbeğimi kesmiş beni silmiş, sarmış yatağa koymuş. Doğum kilom Allah'a emanet yani![]()
İkinci evliliğimiz canım bizim benim bir kızım var onunda bir oğlu bu hamileliğim ortak bebek olucak sanki torunlarına kuma getirmişim gibi davranıyorlar çocuk istemiyorum diyor kıskanıyor biraz ama alışır yani ben buraya sanki sadece o çocuğa bakıcı gelmişim gibi düşündükleri için çocuk yapmama razı olmadilarNeden peki canım? Yani neymis sebebi böyle davranmalarinin. Tövbe est....
Onlar bu konuda kimse kusura bakmasin da çenesini kapatıp otursunlar..İkinci evliliğimiz canım bizim benim bir kızım var onunda bir oğlu bu hamileliğim ortak bebek olucak sanki torunlarına kuma getirmişim gibi davranıyorlar çocuk istemiyorum diyor kıskanıyor biraz ama alışır yani ben buraya sanki sadece o çocuğa bakıcı gelmişim gibi düşündükleri için çocuk yapmama razı olmadilar
Aynen öyle eşim Allah'tan otoriter biri tek kelime edemiyorlar ona o da dışarda aslan gibi çok şükür beni savunur evde de karnımı öper kıpırdarsa gece bile elini karnıma koyar aha oğlum uyanmış der onun ve benim sevgim yeterde artar oğlumuzaOnlar bu konuda kimse kusura bakmasin da çenesini kapatıp otursunlar..
Nolmus ikinci evlilik diye cocuk yapilamiyor mu..
O da torun bu da torun. Kimse kimsenin cocuguna bakıcı olmak icin evlenmez eş olmak icin evlenir ...
Allahım yavrunuza saglikla kavustursun. Sen onlari bosver bebisin iyi olsun da onlar sevmese de olur![]()
Hindistan cevizi yağı kullanmıştım kuzum gebe okulunda da onu önermişlerdi34'ten sonra başlayın dedi bize devazelin mi kullandın kuzu
Hindistan cevizi yağı kıllanma yapiyormu acaba kuaförlerde Kaş çıkarması için kullanmayı öneriyor ya ,Hindistan cevizi yağı kullanmıştım kuzum gebe okulunda da onu önermişlerdi![]()
Vardır vücudununda bir bildiği bi dr dinlemiştim de sağ sol diyemem anne zaten kendi rahatına göre en uygun pozisyonu bulacaktır seninde o hesap galibaCok dogru valla ikinci cocuk olunca insan eksik mi yaptim fazla mi yaptim seysine girer bende yapardim bu kötülüğü kendime kesin
Ayyy yatamıyorum kuzum yatamıyorum.... dönüyorum sürekli. Cocugum da rahat etmiyor sanki. Karnım da batıyor bir acaip oluyor agri gibi bisiler oluyor bende hemen dönüyorum napim..
Valla sorma canımKıyamam yaannene de helal olsun iyi ıkınmış kadin tek basina halletmis
Aynen canım, benim yaşımda büyük zaten heralde onunla da alakalı dedimHaha eski bebislerdeniz normal yani bende kilosunu bilenlere şaşırmıştım zaten o zaman kim tartmis diye tuzlandigimiz dönemler malum![]()
Bu yeter zaten canım benim. Esin destek oluyor sevgisini desteğini eksik etmiyorsa başkasının biseyine ihtiyacın yok. Merak etme yarın bir gun cocugun dogdugunda da sevmeye gelmek isterler.Aynen öyle eşim Allah'tan otoriter biri tek kelime edemiyorlar ona o da dışarda aslan gibi çok şükür beni savunur evde de karnımı öper kıpırdarsa gece bile elini karnıma koyar aha oğlum uyanmış der onun ve benim sevgim yeterde artar oğlumuzadüşüncen beni motive etti ama teşekkür ederim
![]()
Evet yaa annelerimiz bizlerin yaslarinda coktan tecrubeli annelermis. bizler daha ilk bebislerimiz icin hazırlanıyoruzValla sorma canımbizim elimizde her türlü imkan var hala aklımızda deli sorular, korkular
üstelik onlari 3-4 çocuk yaptığı yaşlardayız
![]()
Olabilir valla kuzum ya. Yani sola yatinca resmen agriyor belim solum kalbim göğsüm sıkışıyor. Konusuyorsam nefesim daralıyor garip bir durum ya.Vardır vücudununda bir bildiği bi dr dinlemiştim de sağ sol diyemem anne zaten kendi rahatına göre en uygun pozisyonu bulacaktır seninde o hesap galiba