• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Kızlar bakın 2023de Oğlum doğmadan herkezden tahmini doğum tarihi almıştım sadece bir kişi doğru tahmin etmişti bakın listeyi buldum atıyorum🥰

Eklentiler

• IMG_2326.webp
    IMG_2326.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 32
Dogru kuzum ya haklısın. Ben 3000 dogmusum tam. Eşim 4.500 dogmus. Ama son kontrolde dr bana kac kilo dogmussun diye sordu bende 3250 saniyordum öyle dedim dr da hı tamam o zaman ya dedi hatta.
Biraz bana benzeyebilir belki ben cocukkende hep zayıftım sonradan aldik kg.
Cok haklisin ya bizim bu meraklilar herseyi soruyor yaa. Sananee diyip gecebilsek keske 😁
Ay bu büyüklerin bide ekmek sevdası🤦🏻‍♀️ sanki ekmek süper besin..
Ekmek diyene kadar et yedir tavuk yedir desin 😁
3kgyu bulur senin bebişin büyük ihtimal balım😍
benim oğlum benim kilomda doğdu ama şimdi kızım aynı babası gibi kibar bişey doğcak eminim hissediyorum🥰
kafamıza takmıyalım kimseyi🥰
onuda diyor kv merak etme🤣🤣🤣

K _Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
Şifa olsun sepidecimmm 🥰 bilgilendirme için teşekkürlerr. Ben de bu hafta alıcam. Neyseki çözümü var şükür 🙏

Kızlar bakın 2023de Oğlum doğmadan herkezden tahmini doğum tarihi almıştım sadece bir kişi doğru tahmin etmişti bakın listeyi buldum atıyorum🥰
Ay ne güzel şeyler bunlar imreniyor insan bazen cidden benimde kendi ailem çok hevesli bebişime ama kv gile inanin ki sanki büyük günahlardan birini islemisim gibi kendim söyleyemedim hamile olduğumu son iki ayım kaldı mesela bebekle ilgili tek kelimeleri olmadi 7 aydır 😌

Ben evde kendi kendime doğmuşum gece 3te, babam kalkıp gidip ebeyi çağırana kadar annem doğurmuş, komşumuz gelmiş göbeğimi kesmiş beni silmiş, sarmış yatağa koymuş. Doğum kilom Allah'a emanet yani 🤣🤣
Haha eski bebislerdeniz normal yani bende kilosunu bilenlere şaşırmıştım zaten o zaman kim tartmis diye tuzlandigimiz dönemler malum😂

3kgyu bulur senin bebişin büyük ihtimal balım😍
benim oğlum benim kilomda doğdu ama şimdi kızım aynı babası gibi kibar bişey doğcak eminim hissediyorum🥰
kafamıza takmıyalım kimseyi🥰
onuda diyor kv merak etme🤣🤣🤣
Ayy bulsun da gecsin insallah azcikta 3kiloyuu. Güzel oglummmmm😍🥰
Ya saglikli olsunlar herseyden onemlisi bu.
Ay iyi bari sadece eppekle büyüt demiyor çocuğu 😂😂

Ay ne güzel şeyler bunlar imreniyor insan bazen cidden benimde kendi ailem çok hevesli bebişime ama kv gile inanin ki sanki büyük günahlardan birini islemisim gibi kendim söyleyemedim hamile olduğumu son iki ayım kaldı mesela bebekle ilgili tek kelimeleri olmadi 7 aydır 😌
Neden peki canım? Yani neymis sebebi böyle davranmalarinin. Tövbe est....

Ben evde kendi kendime doğmuşum gece 3te, babam kalkıp gidip ebeyi çağırana kadar annem doğurmuş, komşumuz gelmiş göbeğimi kesmiş beni silmiş, sarmış yatağa koymuş. Doğum kilom Allah'a emanet yani 🤣🤣
Kıyamam ya😂😂 annene de helal olsun iyi ıkınmış kadin tek basina halletmis

Neden peki canım? Yani neymis sebebi böyle davranmalarinin. Tövbe est....
İkinci evliliğimiz canım bizim benim bir kızım var onunda bir oğlu bu hamileliğim ortak bebek olucak sanki torunlarına kuma getirmişim gibi davranıyorlar çocuk istemiyorum diyor kıskanıyor biraz ama alışır yani ben buraya sanki sadece o çocuğa bakıcı gelmişim gibi düşündükleri için çocuk yapmama razı olmadilar

İkinci evliliğimiz canım bizim benim bir kızım var onunda bir oğlu bu hamileliğim ortak bebek olucak sanki torunlarına kuma getirmişim gibi davranıyorlar çocuk istemiyorum diyor kıskanıyor biraz ama alışır yani ben buraya sanki sadece o çocuğa bakıcı gelmişim gibi düşündükleri için çocuk yapmama razı olmadilar
Onlar bu konuda kimse kusura bakmasin da çenesini kapatıp otursunlar..
Nolmus ikinci evlilik diye cocuk yapilamiyor mu..
O da torun bu da torun. Kimse kimsenin cocuguna bakıcı olmak icin evlenmez eş olmak icin evlenir ...
Allahım yavrunuza saglikla kavustursun. Sen onlari bosver bebisin iyi olsun da onlar sevmese de olur 🥰

Onlar bu konuda kimse kusura bakmasin da çenesini kapatıp otursunlar..
Nolmus ikinci evlilik diye cocuk yapilamiyor mu..
O da torun bu da torun. Kimse kimsenin cocuguna bakıcı olmak icin evlenmez eş olmak icin evlenir ...
Allahım yavrunuza saglikla kavustursun. Sen onlari bosver bebisin iyi olsun da onlar sevmese de olur 🥰
Aynen öyle eşim Allah'tan otoriter biri tek kelime edemiyorlar ona o da dışarda aslan gibi çok şükür beni savunur evde de karnımı öper kıpırdarsa gece bile elini karnıma koyar aha oğlum uyanmış der onun ve benim sevgim yeterde artar oğlumuza 🥰 düşüncen beni motive etti ama teşekkür ederim ♥️

Cok dogru valla ikinci cocuk olunca insan eksik mi yaptim fazla mi yaptim seysine girer bende yapardim bu kötülüğü kendime kesin😁
Ayyy yatamıyorum kuzum yatamıyorum.... dönüyorum sürekli. Cocugum da rahat etmiyor sanki. Karnım da batıyor bir acaip oluyor agri gibi bisiler oluyor bende hemen dönüyorum napim..
Vardır vücudununda bir bildiği bi dr dinlemiştim de sağ sol diyemem anne zaten kendi rahatına göre en uygun pozisyonu bulacaktır seninde o hesap galiba

Aynen öyle eşim Allah'tan otoriter biri tek kelime edemiyorlar ona o da dışarda aslan gibi çok şükür beni savunur evde de karnımı öper kıpırdarsa gece bile elini karnıma koyar aha oğlum uyanmış der onun ve benim sevgim yeterde artar oğlumuza 🥰 düşüncen beni motive etti ama teşekkür ederim ♥️
Bu yeter zaten canım benim. Esin destek oluyor sevgisini desteğini eksik etmiyorsa başkasının biseyine ihtiyacın yok. Merak etme yarın bir gun cocugun dogdugunda da sevmeye gelmek isterler.
Çocuk sizin cocugunuz siz de anne baba olarak elinizden geleni yaparsiniz zaten gerisi onemli degil😍💗

Valla sorma canım 😅 bizim elimizde her türlü imkan var hala aklımızda deli sorular, korkular 😋 üstelik onlari 3-4 çocuk yaptığı yaşlardayız 🙈
Evet yaa annelerimiz bizlerin yaslarinda coktan tecrubeli annelermis. bizler daha ilk bebislerimiz icin hazırlanıyoruz 😍 napalim sağlık olsun 🥲

Vardır vücudununda bir bildiği bi dr dinlemiştim de sağ sol diyemem anne zaten kendi rahatına göre en uygun pozisyonu bulacaktır seninde o hesap galiba
Olabilir valla kuzum ya. Yani sola yatinca resmen agriyor belim solum kalbim göğsüm sıkışıyor. Konusuyorsam nefesim daralıyor garip bir durum ya.
Ama zorluyorum yine de tabi yatmak icin hep.

Back
X