• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Ablam da dün yeğenimin kıyafetlerini getirdi, benim için sakladığı 🥹 Hastane çantası aşamasına ne ara geldik yaa hala inanamıyorum 😅 Günün sonunda hepimiz en rahat tulumlarını pijamalarını giydircez eminim 🤣 Diğer kıyafetlerin rahatsızlığını gördükçe
Öyle mutlu oluyorlar ki pijamayla zaten. Hele ki yaz gelip de çıplak gezince aşırı keyifli oluyorlar😍😍 Ben rahatça dönsün emeklesin diye yürüyene kadar elbise ya da kalın kumaş giydirmedim. Uzunca süre de kendi istemedi sinirlendi elbise giydirince koltuklara tırmanırken yuvarlanırken takılıyor diye. Yeni yeni alışmaya başladı artık seviyor 🤣

Öyle mutlu oluyorlar ki pijamayla zaten. Hele ki yaz gelip de çıplak gezince aşırı keyifli oluyorlar😍😍 Ben rahatça dönsün emeklesin diye yürüyene kadar elbise ya da kalın kumaş giydirmedim. Uzunca süre de kendi istemedi sinirlendi elbise giydirince koltuklara tırmanırken yuvarlanırken takılıyor diye. Yeni yeni alışmaya başladı artık seviyor 🤣
Kendini bilince tekrar o sinirlenme ve rahata dönüşü yapıyolar 🤣 Yeğenime ablam 6 7 yaşından sonra tekrar giydiremedi elbise etek gömlek hepsi elinde patladı🤣 tayt şort tshirt eşofman tercih ediyo ful

Kendini bilince tekrar o sinirlenme ve rahata dönüşü yapıyolar 🤣 Yeğenime ablam 6 7 yaşından sonra tekrar giydiremedi elbise etek gömlek hepsi elinde patladı🤣 tayt şort tshirt eşofman tercih ediyo ful
Ben kendim de rahatıma düşkünüm ya. Ki çocuklar bizden daha hareketli oluyorlar onlar için rahatlık çok önemli. Yeğenin benim küçüklüğüm olabilir 🤣🤣

Ben kendim de rahatıma düşkünüm ya. Ki çocuklar bizden daha hareketli oluyorlar onlar için rahatlık çok önemli. Yeğenin benim küçüklüğüm olabilir 🤣🤣
Ben de öyleyim canımm, özel günler dışında asla topuklu giymem, kamuda çalışıyorum ama asla ceket kumaş pantolon vs giymem daral gelir 🤣 Eve gelirken nerdeyse asansörde kıyafetlerimi çıkarıcam hemen pijamaya, tayta geçiş 😅 Oyüzden eminim bebişime de ay bunda rahat edemiyodur diyip çıkarırım rahatsız kıyafetleri😅

Canım beslenme çok etkiliyor bence ama ağrıda olduysa gaviscon en iyisi 1 yk kadar yeşil olan kutu.çok geçmiş olsun :(
Beslenmeme de dikkat ediyorum aslında ama anlamadım gitti 2 kutu rennie yazmıştı doktor bi de gaviscon alayım sağol canım🌸
Canım ben de öyleyim 2 gündür, az önce yemek yedim içimde ejderha var sanki, çok fena oluyor 🥺
Yaa evet doğru kelime bu gerçekten ejderha gibiyim ben de 🐲

Ben de öyleyim canımm, özel günler dışında asla topuklu giymem, kamuda çalışıyorum ama asla ceket kumaş pantolon vs giymem daral gelir 🤣 Eve gelirken nerdeyse asansörde kıyafetlerimi çıkarıcam hemen pijamaya, tayta geçiş 😅 Oyüzden eminim bebişime de ay bunda rahat edemiyodur diyip çıkarırım rahatsız kıyafetleri😅
Bence kızların tarzı annesine benziyor çevremde hep öyle görüyorum. Kokoş giysiler anı olsun diye fotoğraflık alınıyor zaten. Bikaç fotoğraf çekip hop pijama giydircez sonra 🤣🤣

Alırız daha canım vaktimiz var hediyelik bende düşünüyorum ama bakalim karar verebilirsem😁
Kuzum büyük dolap alırsam sifonyere ihtiyac olmaz belki diyorum. Sonrada bütünlüğü bozmayalim onu da alalim diyorum. Ben emzirme koltugu düşünüyorum odasına aslında. O bos kalan alanı da montessori kitaplik rafları oluyor ya onlarla doldurabilirim diyorum birde emzirme koltugunu da koyunca zaten oda dolmus olacak gibi geliyor kirli sepetini de koyacağım.
Bende tam seklini oturtmadim kafamda. Bizde odasını topladık ama önümüzdeki haftalarda tamamen boşaltcaz daha anca. O zaman tam net oturur heralde nasil yapcagimiz. Ama aklimdan gecenler bunlar.
Bebisin boyuna uygun kitaplik koymak mantikli bide mesela yurume arkadasi fln da almissin galiba onlari falan da o köseye koyarsin kitaplarla ilgilenecegi dönem gelene kadar. Bide emin ol o boş koseye koyacak cok sey olur😁
Önerilerin için çok teşekkür ederim canım benim bakalım bende karar veremedim. Dolap kurulunca daha iyi olur tam oturtamıyorum kafamda. Ama dediklerini de düşüneceğim 💞

Kızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni 😅
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsun 🥰Eki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Yiaa seveyim cok güzeller 😍😍
Bende oglusuma alisveris yaptim kahverengi ciciler almışım cogunlukla farketmeden. Allahım güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin tüm bebislerimize 🙏🙏

Back
X