- 23 Mart 2016
- 31.500
- 93.159
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #41.541
35. .hafta içinde olanları gördüm cnm benDiğer grupları okuyabilen kızlar erken doğum yapıyorlar dediniz ya ortalama kaçıncı hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35. .hafta içinde olanları gördüm cnm benDiğer grupları okuyabilen kızlar erken doğum yapıyorlar dediniz ya ortalama kaçıncı hafta
Aynı gibiyiz o zaman kuzum haftaya perşembe kontrole gidicem 31 haftalık olacak. 1500 falan olur herhalde benim kızım dahahaha yeminle aynı şekil kıyaslıyom ya bizim kızcelerimiz küçük kibar bişey eminim, benimde 31.haftalıkken 1500gram dedi![]()
Kuzum ben 3750 eşim 3800 doğmuşuz. İlk bebeğimiz tam ortalaması 3780 doğdu. Ama bu bebeğim minnacık gidiyor. Tamamen genetikle ilgili değil sanırımBenim de aynen 1550.
ben de zaten 2750 doğmuşum.sorun yokcitipiti anneden de çok iri çıkmıyor bence
sağlıkla vaktinde gelsinler de
![]()
Aman allahım hanım hanımcıkKızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsunEki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Ya seninki minnacık değildi kiKuzum ben 3750 eşim 3800 doğmuşuz. İlk bebeğimiz tam ortalaması 3780 doğdu. Ama bu bebeğim minnacık gidiyor. Tamamen genetikle ilgili değil sanırım![]()
Kuzu kasımda 35 haftalık biri doğum yaptı ekimde de 35-36larda yapan olmuştu diye hatırlıyorum çoğul gebelik olanlardan daha erken yapanda oldu sanırım ama 40 haftayı doldurup doğurmayanda vardı yani biz erken olanlara odaklanıyoruz doğal olarak ama zamanında ya da geç doğuran da çok var. Hepimiz zamanında sağlıkla doğum yapalımDiğer grupları okuyabilen kızlar erken doğum yapıyorlar dediniz ya ortalama kaçıncı hafta
Ya aynen onların msjları yada iyilik sağlık dileyenler alıntı yaptığından çok gözümüze çarpıyor sanırımKuzu kasımda 35 haftalık biri doğum yaptı ekimde de 35-36larda yapan olmuştu diye hatırlıyorum çoğul gebelik olanlardan daha erken yapanda oldu sanırım ama 40 haftayı doldurup doğurmayanda vardı yani biz erken olanlara odaklanıyoruz doğal olarak ama zamanında ya da geç doğuran da çok var. Hepimiz zamanında sağlıkla doğum yapalım![]()
Hepimiz zamanında doğururuz inşallahKuzu kasımda 35 haftalık biri doğum yaptı ekimde de 35-36larda yapan olmuştu diye hatırlıyorum çoğul gebelik olanlardan daha erken yapanda oldu sanırım ama 40 haftayı doldurup doğurmayanda vardı yani biz erken olanlara odaklanıyoruz doğal olarak ama zamanında ya da geç doğuran da çok var. Hepimiz zamanında sağlıkla doğum yapalım![]()
Ay kızıma hiç öyle şeyler almamışım şimdi fakrettimKızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsunEki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Kız sen değil misin 20.haftalarda full set takı toka alan yeme biziAy kızıma hiç öyle şeyler almamışım şimdi fakrettimfull eşofman takımı yada tulum almışım
Güle güle giysin çiçekim![]()
Aşko yazını bulamadım ama banyoda bende görmüştüm küçük fan gibi ısıtıcılar vardı 15 dk’mı ne önceden açıyorsun banyoyu ısıtıyormuşHamilelik takvimimde yazana bakın o yüzden eskisi gibi artışlar gelmeyebilir kızlar
===>> bebeğinizin büyüme hızı doğum yaklaştıkça yavaşlaşacaktır
Eşofman üstüne en taşlısından tokaKız sen değil misin 20.haftalarda full set takı toka alan yeme bizi![]()
Aynen cnm yeter zaten o ara küveti şampuanı vs hazırlarken ısınmış oluyorAşko yazını bulamadım ama banyoda bende görmüştüm küçük fan gibi ısıtıcılar vardı 15 dk’mı ne önceden açıyorsun banyoyu ısıtıyormuş
Sen yeterki ısı de kanka saunada aldırırımAynen cnm yeter zaten o ara küveti şampuanı vs hazırlarken ısınmış oluyor
Ahaaahahah gözümde canlandıEşofman üstüne en taşlısından tokademet ablaaa
![]()
Gucci eşofmanıyla kızımAhaaahahah gözümde canlandı![]()
Canım genelde sarılıkla uğraşıyorlar gördüğüm kadarıyla. Emme refleksi güçsüz olduğu için ememeyip sarılık oluyorlarmış ama genel olarak bebişler de anneler de çok iyiHepimiz zamanında doğururuz inşallah
Erken doğum yapanların bebekleri ne durumda peki canım bende baktım bulamadım. Suyu mu geliyor nasıl oluyor acaba merak ettim
Çok güzeller güle güle giysinKızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Canım zaten kız bebeklere böyle kıyafetler hediye olarakta çok geliyor iyi yapmışsın almayarakÇok güzeller güle güle giysin
Ben böyle kıyafetler almadım hiç kızıma. Doğduktan sonra inşallah boyuna kilosuna göre alırız diye düşündüm.