- 20 Nisan 2025
- 448
- 230
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
- #41.581
Kızlar eşiminde benimde kan grubumuz B+ o zaman bebeğimizde kesin B+ mı olur 0 olamaz dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymiş ay bi zahmet bizim kanımızı alsınlar yaa 9 ay taşı baba kanını alsın aldığı yetmiyor gibi bide başımıza böyle iş açsınAşkım bebek 0 olursa sorun olmuyormuş ama bebek annede olmayan yani A grubu olursa anneden A grubu alamadığı için kan eksikliği tarzı bişey oluyormuş o da hafif anemi ve sarılık yapabiliyormuş bebekte. Yani şansa 0 doğarsa hiç sıkıntı yok
Eşimle aynıyız bende merak ettimKanka anne baba aynı grupsa ne oluyormuş![]()
0 olabiliyor diye biliyorum a ab olamıyor sankiKızlar eşiminde benimde kan grubumuz B+ o zaman bebeğimizde kesin B+ mı olur 0 olamaz dimi
Hiç bişeyKanka anne baba aynı grupsa ne oluyormuş![]()
2 gün önce gittim canım 29+5 1360grYa seninki minnacık değildi kien son kaçıncı haftada kaç kg çıktı kuzum
Hava yapıyorlar bunlar bize pamlokkkHiç bişeyhadi yine iyisinizzz
Aynen aşko ab ve b olamıyor ya 0 olacak ya da A. 0 olursa yine sıkıntı yok ama A olursa o zaman sarılık ve anemi olasılığı artıyormuş ama tedavisi kolaymış bugün doktor hiç tınlamadı bile önemli bişey değil dedi0 olabiliyor diye biliyorum a ab olamıyor sanki
Bu mu minik2 gün önce gittim canım 29+5 1360gr
bence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 benceKuzum ben 3750 eşim 3800 doğmuşuz. İlk bebeğimiz tam ortalaması 3780 doğdu. Ama bu bebeğim minnacık gidiyor. Tamamen genetikle ilgili değil sanırım![]()
Ay şimdiden huyları eşime benziyor gibi geliyo zaten cidden bize benzesinler bu kadar çile boşa olmamalıııEvet öyleymiş ay bi zahmet bizim kanımızı alsınlar yaa 9 ay taşı baba kanını alsın aldığı yetmiyor gibi bide başımıza böyle iş açsın![]()
![]()
Bebeğin huyunu tam olarak nasıl anladın kankaAy şimdiden huyları eşime benziyor gibi geliyo zaten cidden bize benzesinler bu kadar çile boşa olmamalııı![]()
Ay öyle deme bir influencer kız çok zayıftı neredeyse hiç kilo almadı bebişi 4 küsür kilo doğdu. Ben çok şaşırdım onabence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bencetersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor
Öyle olanın bebeğinde şeker hastalığı vardır benceAy öyle deme bir influencer kız çok zayıftı neredeyse hiç kilo almadı bebişi 4 küsür kilo doğdu. Ben çok şaşırdım onaİnstadan bakabilirsin sena baş olması lazım
Ay onun belliydi 4+ olduğuAy öyle deme bir influencer kız çok zayıftı neredeyse hiç kilo almadı bebişi 4 küsür kilo doğdu. Ben çok şaşırdım onaİnstadan bakabilirsin sena baş olması lazım
Kız 2 kilo bebekler var burada insana minik geliyor 1300lerBu mu minik29+2 de 1350 idi benimki de 2 3 günün hesabını yapmayalım şimdi
![]()
Ahahahah önceliklee şöyleeeli;Bebeğin huyunu tam olarak nasıl anladın kankasohbet sırasında mı
![]()
Tezimi curuttun o zaman canımAy öyle deme bir influencer kız çok zayıftı neredeyse hiç kilo almadı bebişi 4 küsür kilo doğdu. Ben çok şaşırdım onaİnstadan bakabilirsin sena baş olması lazım
Ben şaşırdım baya yaaAy onun belliydi 4+ olduğubebeği görür görmez 5 zannettim ilk
![]()
Kanka o 2 kiloların haftası kaç amaKız 2 kilo bebekler var burada insana minik geliyor 1300ler![]()