• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Aşkım bebek 0 olursa sorun olmuyormuş ama bebek annede olmayan yani A grubu olursa anneden A grubu alamadığı için kan eksikliği tarzı bişey oluyormuş o da hafif anemi ve sarılık yapabiliyormuş bebekte. Yani şansa 0 doğarsa hiç sıkıntı yok
Evet öyleymiş ay bi zahmet bizim kanımızı alsınlar yaa 9 ay taşı baba kanını alsın aldığı yetmiyor gibi bide başımıza böyle iş açsın :bicak: :-)

Kuzum ben 3750 eşim 3800 doğmuşuz. İlk bebeğimiz tam ortalaması 3780 doğdu. Ama bu bebeğim minnacık gidiyor. Tamamen genetikle ilgili değil sanırım 😅
bence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bence🤔☺️ tersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor

bence de genetikle ilgili değil..ama şimdiki durumumuz etkiliyor olabilir mi? Ben 56 kiloyum şuanda,kızımın 4 kilo ve civarı doğma ihtimali 0 bence🤔☺️ tersi olabilir kilolu birisi küçük dogrurabilir de.ama çok çiti pıtı birisinden çok iri bir bebek cikmaz gibime geliyor
Ay öyle deme bir influencer kız çok zayıftı neredeyse hiç kilo almadı bebişi 4 küsür kilo doğdu. Ben çok şaşırdım ona 🫣 İnstadan bakabilirsin sena baş olması lazım

Bebeğin huyunu tam olarak nasıl anladın kanka :KK53: sohbet sırasında mı 😶
Ahahahah önceliklee şöyleeeli;
Ben salatalık filan pek sevmem hamileliğimin başında mide bulantıları başlamadan kilo kilo salatalık tuzlayıp yiyordum eşimde o şekilde salatalık yemeye bayılır,
Hamilelik öncesi Tatlıya aşırı düşkündüm eşimde hiç yemez sevmez, hamilelik boyunca tatlı yemedim yemiyorum canım bile çekmiyor 😅
Ne zaman eşimin bayıldığı bişey yesem çok hareketleniyor ama benim sevdiklerimde tepki bile yok 🤣
Yaanniiii bu bilgiler doğrultusunda eşime benzeyeceğini düşünüyorum 🤔🤣

Ay öyle deme bir influencer kız çok zayıftı neredeyse hiç kilo almadı bebişi 4 küsür kilo doğdu. Ben çok şaşırdım ona 🫣 İnstadan bakabilirsin sena baş olması lazım
Tezimi curuttun o zaman canım☺️yine de sağlıklı ve olması gereken degerlerin içinde olsunlar da..yeterli🙏🏽🙏🏽

Back
X