• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım bu demiri be soracağım K _Kestane_ karaciğere zarar verebilir dediği için doktoruma söyleyeceğim, belki o yüzden almamıştır bizim şimdi özel bir durumumuz olduğu için
A aşkım bilmiyordum size damar yolundanda verildiğinde zararlımı? Damar sonuçta direk kana karışıyor, ağızdan değil ya ☹️☹️

Ateş Ölçer bunu aldım kızlar yorumlar iyi alından temassız ölçüyor, geldi çok hızlı ölçüyor.
Vücut sıcaklığının yanı sıra banyo suyu sıcaklığı ve mama sıcaklığı gibi yüzey ölçümleri yapabilme özelliğine sahip.

n11'den Kanz Htc-2 KNZ-6903 Dijital Temassız Alından Ateş Ölçer seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Kızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler
Çok şükür canım, iyiki gittin ama. Bence artık hiç geçmeyen ağrıları, ya da lekeleri görmezden gelebilecek haftalarda değiliz. Son durumun nedir? İnşallah herşey yolundadır 🙏

A aşkım bilmiyordum size damar yolundanda verildiğinde zararlımı? Damar sonuçta direk kana karışıyor, ağızdan değil ya ☹️☹️

aslında biz de öyle biliyorduk, kestane işte geçenler de yazdı, zarar verme ihtimali var de ama sanırım bir doktoruma soracağım beki ilerlerye haftalar da olabilir riske atmamak için

Yok canım, demirin özünde net bilmiyorum da damardan bişeyler de etkileyebiliyo. Karaciğere uğrayan orda yıkılan ya da depolanan herşey karaciğere yük aslında.

Canım nasıldı kontrolün 😍
Kontolüm iyiydi çok şükür 🥰 Rahim ağzı kapalı, bebito büyümüş 😍 Sadece ultrasonda hocamız ağrın var sanki biraz dedi, ben de ağrı eşik değerim çok yüksek bişey hissedemiyorum önemli mi dedim, yok dedi ama ağrın var şuan az da olsa dedi. Sonra kendimi dinleyince hakkaten bel kasık bölgesinde ağrı vardı. Eve geldim dinlendim birkaç saate geçti şükür. Korktum tabi öyle diyince. Karaciğer değerlerini de vermiştim gitmeden, kolestaza dair hiçbişey yok şuan dedi🙏😊 Şekerim de kontrol altındaymış diyetle.

Kontolüm iyiydi çok şükür 🥰 Rahim ağzı kapalı, bebito büyümüş 😍 Sadece ultrasonda hocamız ağrın var sanki biraz dedi, ben de ağrı eşik değerim çok yüksek bişey hissedemiyorum önemli mi dedim, yok dedi ama ağrın var şuan az da olsa dedi. Sonra kendimi dinleyince hakkaten bel kasık bölgesinde ağrı vardı. Eve geldim dinlendim birkaç saate geçti şükür. Korktum tabi öyle diyince. Karaciğer değerlerini de vermiştim gitmeden, kolestaza dair hiçbişey yok şuan dedi🙏😊 Şekerim de kontrol altındaymış diyetle.

Ya canım çok sevindim, çok mutlu oluyorum sizlerden böyle şeyler duyunca 🥰 Allah’ ım çok şükür ya, hep böyle devam etsin inşallah 🥹 Ben de haftaya Cumartesi gideceğim, aramadım izinde diye doktorum, belki hafta içi de gidebilirim 🤓

Aynısını yaşadım devlet acilinde doktor 1 cm açıklık var dışta yumuşamış yatış dedi kendi doktorum daha önce kürtaj olduğu için açıklık veya yumuşama normal riski yok evden takip dedi rapor yazdı ilaçlarımla dinleniyorum şuan gidebildiği yere kadar artık yaygın bir durummuş stres yapmayıp dinlenerek süreyi uzatıcaz birlikte 🙏
Yumuşama olması erken doğumu tetiklemez dimi benim kürtaj veya düşüğüm yok enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi

Çok şükür canım, iyiki gittin ama. Bence artık hiç geçmeyen ağrıları, ya da lekeleri görmezden gelebilecek haftalarda değiliz. Son durumun nedir? İnşallah herşey yolundadır 🙏
Bebeğimin keyfi yerindeymiş kasık ağrılarım geçti doktor çok streslisin ondan dolayı da çok hissediyorsun diyor ama tecrübesiz olduğum içinde bilmiyorum en ufak şeyde stres yapıyorum ama çok şükür erken doğum riski yok

Ya canım çok sevindim, çok mutlu oluyorum sizlerden böyle şeyler duyunca 🥰 Allah’ ım çok şükür ya, hep böyle devam etsin inşallah 🥹 Ben de haftaya Cumartesi gideceğim, aramadım izinde diye doktorum, belki hafta içi de gidebilirim 🤓
Inşallah canım demi ya birbirimizin güzel haberleri çok mutlu ediyo. Oyy sen hasret kaldın minnak kızına 🥹 sizin kavuşmalar ayrı güzel oluyo büyümüş oluyo 😍 Biz de rahim ağzı odaklı 🙈 Haftaiçi git bence, hafta ortasında dönmüş olur heralde doktorun 10gündü izni. Motivasyon olur sana da görmek minik kuşu 🤍

Back
X