- 5 Mart 2025
- 60
- 116
- 8
- 25
- Konu Sahibi annabelica
- #42.421
Max 34-35 dedi askim ama bilmiyorum suan sadece bekliyorum her an her sey olsbilirmisMaksimum kaç haftalık olunca alacak kuzum doktorun ne kadar duracaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Max 34-35 dedi askim ama bilmiyorum suan sadece bekliyorum her an her sey olsbilirmisMaksimum kaç haftalık olunca alacak kuzum doktorun ne kadar duracaklar
Aminn Cok tesekkur ederim canim Allah hepimizin yardimcisi olsunnCanım Allah yardımcın olsun gerçekten. Ben ikiz bebekle bile zorlanırken seni düşünemiyorum bile. Senin için en önemlisi doğum çantası şu anda. Onu hazır et. Sağlıkla, zamanında annelerine kavuşsunlar inşallah![]()
Ah ne zordur kuzum 3 can taşımak. Sağlıkla al kucağına en hayırlı zamanda. Doğum yapacak ilk annemiz sen mi olacaksın bakalımMax 34-35 dedi askim ama bilmiyorum suan sadece bekliyorum her an her sey olsbilirmis
Allah yardımcın olsun canım hem şimdi hem doğum sonrası üç kuzu ileMax 34-35 dedi askim ama bilmiyorum suan sadece bekliyorum her an her sey olsbilirmis
nasıl ya ben haftaya hazırlayım mı?Bence de hatta 33 te falan hastane çantalarımız hazır olmalı bence![]()
Sjsjsj aklıma gelmedi değilsen bana paylaşmak istediklerini özelden at kanka ben iletirim buraya![]()
Ayyy çok tatlılarKızlar benim de puset örtülerim geldi. Kızlardan görerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsinizKızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz
![]()
Ay dün hm bugün de ebebek gezdim gerçekten 5 dkda çıktım hiçbişey yok dediğin gibii. Bide orda bakınca hoşuma gitmiyo çoğu şey online en güzeliGerçekten öyle aşkım, hm mesela çoğu şey mağazalarda bulunmamaktadır diyor tekstil, beşik araba onlara baktığın zamanda online daha çok yorum oluyor fikir oluyor, inan o konuda hiç bir şey kaybetmedin![]()
Canım kaburga batması bende de var tansiyon aksine düşük benim.Selam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadımbugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş
140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım
![]()
Amin canim kasim ayina kadar dayanabilirim umarimAh ne zordur kuzum 3 can taşımak. Sağlıkla al kucağına en hayırlı zamanda. Doğum yapacak ilk annemiz sen mi olacaksın bakalım![]()
Cok sag ol canim insallah ben de o kadar dayanabilirim kasimi görsem yeter simdi erken cokAllah yardımcın olsun canım hem şimdi hem doğum sonrası üç kuzu ilebir tane influencer vardı üçüzlere hamileydi 36. Haftada doğum yaptı ilgimi çekmişti bu kada süre durabilmesi. Darısı sana inşallah
![]()
Amin canim iyiyim yatiyorum bu aralar sadece zaten cok cabuk yoruluyorum bebekler iyi ben kötüyüm bi tek suandenizicokseverim canım nasıl oldun ben ağzım acık okudum vallah endişelendim sağlıkla gelsinlerde minnoşlar
![]()
Doğum bizde değil başka gruptanoluyo doğum falan konusuluyo sadece bugün bakamadım neler olmuş üçüz annesi dogumnu yapicak ben anlamadım nişani gelmis bir kişinin de sanırım![]()
Çok sevindim canım geçmiş olsun enfeksiyon tarzı bir şeydir belkiKızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler
Aynen öyle tamam canım haber ederim gidinceBence de biraz erken. Zaten o kadar önemli bişey olsa devletteki doktorun da sezaryen yapar. Dur bakalım o ne dicek. Gidince bana etiket yapar mısın bazen mesajları görmüyorum bu ara![]()
Çok strese girdik kuzum çok şükür nişan ya da açılma yokmuş. Beklesin bebito ya acele etmesinKızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler
Benim geçtiğimiz hafta kan pıhtısı gelmişti ve doktora gittiğimde enfeksiyondan olduğunu öğrendim. Bikez oldu bidaha olmadı. Belki sizinde öyledir.Kızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler
Ay o zaman az kalmis senindeAyy gelirim buraya da aradakasımın 2. Haftasında 37 haftalık oluyoruz. İki gebelikleri de genelde 37 de alıyoruz dedi doktorum. Tabi hedefimiz 2,5 kiloyu da geçmesi. İnşallah sağlıkla doğarlar hepimizin bebişleri.