• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım Allah yardımcın olsun gerçekten. Ben ikiz bebekle bile zorlanırken seni düşünemiyorum bile. Senin için en önemlisi doğum çantası şu anda. Onu hazır et. Sağlıkla, zamanında annelerine kavuşsunlar inşallah 🐣🐣🐣
Aminn Cok tesekkur ederim canim Allah hepimizin yardimcisi olsunn 🥹🙏🏻 dogum cantasini bu gece hazirlicaz annemle gec bile kaldik

Max 34-35 dedi askim ama bilmiyorum suan sadece bekliyorum her an her sey olsbilirmis
Allah yardımcın olsun canım hem şimdi hem doğum sonrası üç kuzu ile 🙏🏻 bir tane influencer vardı üçüzlere hamileydi 36. Haftada doğum yaptı ilgimi çekmişti bu kada süre durabilmesi. Darısı sana inşallah🥰

sen bana paylaşmak istediklerini özelden at kanka ben iletirim buraya 😆🤣🤣🤣
Sjsjsj aklıma gelmedi değil 😅
Kızlar benim de puset örtülerim geldi. Kızlardan görerek almıştım ben de ve kalitesini çok beğendim. İki tane aldığım için iç dış aynı anda görebilirsiniz 😅 Kızıma fiyonklu almıştım ama zaten takıp çıkarılabiliyor. Kararsız olanlar fiyonklu alsın beğenmezse takmaz 😉
Ayyy çok tatlılar 😻😻 herşeyden iki tane olunca daha tatlı geliyor göze yaa 😍
Gerçekten öyle aşkım, hm mesela çoğu şey mağazalarda bulunmamaktadır diyor tekstil, beşik araba onlara baktığın zamanda online daha çok yorum oluyor fikir oluyor, inan o konuda hiç bir şey kaybetmedin 🥹😍
Ay dün hm bugün de ebebek gezdim gerçekten 5 dkda çıktım hiçbişey yok dediğin gibii. Bide orda bakınca hoşuma gitmiyo çoğu şey online en güzeli
Selam canlar ben bugün hiç giremedim bi baktım 20 sayfadan fazla var okuyamadım😞 bugün tansiyonla uğraştım takip ediyorum doktoruma mesaj attım az daha artarsa tedavi başlarım demiş 😞😞 140/86 olmuş ve aşırı kaburga batması mide yanması yaşıyorum var mı tansiyon sıkıntısı olan fenalardayım😞😞😞
Canım kaburga batması bende de var tansiyon aksine düşük benim.

noluyo doğum falan konusuluyo sadece bugün bakamadım neler olmuş üçüz annesi dogumnu yapicak ben anlamadım nişani gelmis bir kişinin de sanırım 😮

Allah yardımcın olsun canım hem şimdi hem doğum sonrası üç kuzu ile 🙏🏻 bir tane influencer vardı üçüzlere hamileydi 36. Haftada doğum yaptı ilgimi çekmişti bu kada süre durabilmesi. Darısı sana inşallah🥰
Cok sag ol canim insallah ben de o kadar dayanabilirim kasimi görsem yeter simdi erken cok

Kızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler

Kızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler
Çok sevindim canım geçmiş olsun enfeksiyon tarzı bir şeydir belki

Çok strese girdik kuzum çok şükür nişan ya da açılma yokmuş. Beklesin bebito ya acele etmesin 🥰

Benim geçtiğimiz hafta kan pıhtısı gelmişti ve doktora gittiğimde enfeksiyondan olduğunu öğrendim. Bikez oldu bidaha olmadı. Belki sizinde öyledir.

Ayy gelirim buraya da arada 😅 kasımın 2. Haftasında 37 haftalık oluyoruz. İki gebelikleri de genelde 37 de alıyoruz dedi doktorum. Tabi hedefimiz 2,5 kiloyu da geçmesi. İnşallah sağlıkla doğarlar hepimizin bebişleri.
Ay o zaman az kalmis seninde 🥲 saglikla 2.5 kilo üstü olsun bebislerimiz en az amin 🙏 sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz amin canım amin🙏

Back
X