- 23 Ekim 2024
- 6.351
- 10.590
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #42.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım, iyiki gittin ama. Bence artık hiç geçmeyen ağrıları, ya da lekeleri görmezden gelebilecek haftalarda değiliz. Son durumun nedir? İnşallah herşey yolundadırKızlar hastanedeyim ağrılar için serum takıldı nst de sancı çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyor ebe açılma da yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi doktor şuan sadece takip gerekiyor tekrar olursa artarsa ilaca başlanır dedi bende nişan geldi diye korktum ama nişan değil dediler
A aşkım bilmiyordum size damar yolundanda verildiğinde zararlımı? Damar sonuçta direk kana karışıyor, ağızdan değil ya![]()
Dün gittim haftalık kontrolüme kuzum. Hocamıza söyledim, biraz daha bekleyelim dedi, aşırı halsizim vs demediğim için sanırımGünaydın baby’si aminn
@_Kestane_ben bu gün 2.demire gidiyorum sen hala 1.almadın![]()
Dün gittim haftalık kontrolüme kuzum. Hocamıza söyledim, biraz daha bekleyelim dedi, aşırı halsizim vs demediğim için sanırım![]()
Yok canım, demirin özünde net bilmiyorum da damardan bişeyler de etkileyebiliyo. Karaciğere uğrayan orda yıkılan ya da depolanan herşey karaciğere yük aslında.A aşkım bilmiyordum size damar yolundanda verildiğinde zararlımı? Damar sonuçta direk kana karışıyor, ağızdan değil ya![]()
Teşekkür ederim evet enfeksiyon olabilir dedi pazartesi kendi doktoruma gidicemÇok sevindim canım geçmiş olsun enfeksiyon tarzı bir şeydir belki
Elim ayağım titreye titreye gittim çok şükür şuanlık keyfi yerindeymişÇok strese girdik kuzum çok şükür nişan ya da açılma yokmuş. Beklesin bebito ya acele etmesin![]()
Teşekkür ederim birde 10-15 dakika bir gelince bende doğum sancısı sandım ama çok şükür değilmişÇok geçmiş olsun canım çok sevindim nişan olmamasına kasık ağrısı da normal bebiş büyüyor son aylarımız artık yalancı sancılarda olabiliyor
Kontolüm iyiydi çok şükürCanım nasıldı kontrolün![]()
Evet doğuma kadar pek iş yapmamam gerekiyormuşCanım açılma ve sancı olmamasına çok sevindim, bol bol istirahat et, kendine dikkat et ki![]()
Kontolüm iyiydi çok şükürRahim ağzı kapalı, bebito büyümüş
Sadece ultrasonda hocamız ağrın var sanki biraz dedi, ben de ağrı eşik değerim çok yüksek bişey hissedemiyorum önemli mi dedim, yok dedi ama ağrın var şuan az da olsa dedi. Sonra kendimi dinleyince hakkaten bel kasık bölgesinde ağrı vardı. Eve geldim dinlendim birkaç saate geçti şükür. Korktum tabi öyle diyince. Karaciğer değerlerini de vermiştim gitmeden, kolestaza dair hiçbişey yok şuan dedi
Şekerim de kontrol altındaymış diyetle.
Yumuşama olması erken doğumu tetiklemez dimi benim kürtaj veya düşüğüm yok enfeksiyondan kaynaklı olabilir dediAynısını yaşadım devlet acilinde doktor 1 cm açıklık var dışta yumuşamış yatış dedi kendi doktorum daha önce kürtaj olduğu için açıklık veya yumuşama normal riski yok evden takip dedi rapor yazdı ilaçlarımla dinleniyorum şuan gidebildiği yere kadar artık yaygın bir durummuş stres yapmayıp dinlenerek süreyi uzatıcaz birlikte![]()
Bebeğimin keyfi yerindeymiş kasık ağrılarım geçti doktor çok streslisin ondan dolayı da çok hissediyorsun diyor ama tecrübesiz olduğum içinde bilmiyorum en ufak şeyde stres yapıyorum ama çok şükür erken doğum riski yokÇok şükür canım, iyiki gittin ama. Bence artık hiç geçmeyen ağrıları, ya da lekeleri görmezden gelebilecek haftalarda değiliz. Son durumun nedir? İnşallah herşey yolundadır![]()
Inşallah canım demi ya birbirimizin güzel haberleri çok mutlu ediyo. Oyy sen hasret kaldın minnak kızınaYa canım çok sevindim, çok mutlu oluyorum sizlerden böyle şeyler duyuncaAllah’ ım çok şükür ya, hep böyle devam etsin inşallah
Ben de haftaya Cumartesi gideceğim, aramadım izinde diye doktorum, belki hafta içi de gidebilirim
![]()