• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Ay sağol bebişim ❤️Hurafe mi bilmiyorum ama kız bebekte basen büyür göbek yayvan olur derler erkekte de sivri, cidden öyle galiba 😍🤷‍♀️

Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorum 😬

Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağım

Canım, benim göbüş sivri, erkeğe benziyor, top tutmuş gibiyim, arkadan bakınca asla hamile olduğum anlaşılmıyor mesela, ilki oğlandı mesela o göbüşün aynıs çıktı yine ben de, ben de anlayamadım 🥹

Hangi programda kuruttun canım ve kurutma makinenin markası ne bizlere de örnek olsun bi arkadaş pamuklu programda kuruttuğunu hiç çekmediğini yazmış

Normalde canım benim makinem de bebek için hijyen ayarı var, yüksek buhar veriyor. Kuruluma gelen servis bu ayarda bebek kıyafetlerini kurutun demişti

Burada telimiz teyzoşu 😍
Ay duygulandım, ne güzel anlar bunlar 🥹🤍
Canım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadar🙁 İşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum
Arkadaşım benim doğum hastanemde doğum paketi olan herkesi doğumdan sonraki gün gelip fotoğrafçı birkaç kare çekiyor ama ben onu sallamıyorum bile, benim arkadaşlarım daha güzel fotolar çeker 😍 hiç öyle düşünme bence bütçene uygun bir lohusa takımı ve isimli takım yaptır eminim çevrendekiler çok daha güzel çekecektir 🤍 neden içinde kalsın ki.

Canım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadar🙁 İşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum
Kız sen hastane diyorsun , benim nikahımda fotoğrafçı yoktu görümcemin fotoğraf makinesinde çekti ve emin ol o kadar güzel fotolar çıktı ki ortaya 😍😍 telefonlar makinadan daha iyi çekiyor şu an

Canım, benim göbüş sivri, erkeğe benziyor, top tutmuş gibiyim, arkadan bakınca asla hamile olduğum anlaşılmıyor mesela, ilki oğlandı mesela o göbüşün aynıs çıktı yine ben de, ben de anlayamadım 🥹
Benimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumu🥲😂😂

Back
X