- 10 Haziran 2024
- 354
- 155
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #42.801
Cevap için çok teşekkür ederimArçelik marka pamuklu da kuruttum kuzenimin 1 yaşında bebeği var o da her zaman kurutmaya atıyormuş doğduğundan beri onunki de arçelik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap için çok teşekkür ederimArçelik marka pamuklu da kuruttum kuzenimin 1 yaşında bebeği var o da her zaman kurutmaya atıyormuş doğduğundan beri onunki de arçelik
Ayyy annem hamileligimde catlamadim diyo ama ben dePamlok gibi sadece gobege aliyorum direkt o yuzden catlicam gibi geliyo bi noktadan sonra
![]()
Aynı benim de 0,74 müş. Takviyeden sonra 1,08 olmuş. Ya da kendiliğinden öyle denk geldi bilmiyorum0.79 çıkmış. Öyle tabi, doğru diyorsun
Ay sağol bebişimHurafe mi bilmiyorum ama kız bebekte basen büyür göbek yayvan olur derler erkekte de sivri, cidden öyle galiba
Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorum
Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağım
Rica ederimCevap için çok teşekkür ederimsanırım bende pamuklu programa atıcam kurutmak için
difembahyaa yazdıktan sonra aklıma geldi. Biz bu bebişlerin kıyafetlerini hep telde mi kurutucaz ya kurutma makinesinde çekme ihtimali çok mu yüksek?
![]()
Hangi programda kuruttun canım ve kurutma makinenin markası ne bizlere de örnek olsun bi arkadaş pamuklu programda kuruttuğunu hiç çekmediğini yazmış
Programı seçtikten sonra hassas ayarını seçebiliyorum acaba o da aynı işlevi görür müRica ederimbirde düşük ısıyı seçersen daha iyi olur yüksek ısıda çeker diye öyle yaptım
Bi gün elbet o kurutma makinesini kullanıcaz gibi dimiİlk etapta kurutmasak belki daha iyi gibi ama ben mecbur kurutacağım sonradan![]()
Yüksek buharda çekmez mi ama yaNormalde canım benim makinem de bebek için hijyen ayarı var, yüksek buhar veriyor. Kuruluma gelen servis bu ayarda bebek kıyafetlerini kurutun demişti
Benimkinde hassas ayarı yok belkide aynı işlevi görebilir bilemedimProgramı seçtikten sonra hassas ayarını seçebiliyorum acaba o da aynı işlevi görür mü
Bakalım deneyeceğimBenimkinde hassas ayarı yok belkide aynı işlevi görebilir bilemedim
Ay duygulandım, ne güzel anlar bunlarBurada telimiz teyzoşu![]()
Arkadaşım benim doğum hastanemde doğum paketi olan herkesi doğumdan sonraki gün gelip fotoğrafçı birkaç kare çekiyor ama ben onu sallamıyorum bile, benim arkadaşlarım daha güzel fotolar çekerCanım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadarİşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum
İnşallahBakalım deneyeceğiminşallah benimkinde de çekme yapmaz
Benim makinamda hassas ayarı var ama bende ilk aylar kurutma makinası kullanmayı düşünmüyorumCevap için çok teşekkür ederimsanırım bende pamuklu programa atıcam kurutmak için
Kız sen hastane diyorsun , benim nikahımda fotoğrafçı yoktu görümcemin fotoğraf makinesinde çekti ve emin ol o kadar güzel fotolar çıktı ki ortayaCanım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadarİşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum
Çekme ihtimali çok mu yüksek yaBenim makinamda hassas ayarı var ama bende ilk aylar kurutma makinası kullanmayı düşünmüyorumo yüzden kıyafet stokladım
![]()
Benimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumuCanım, benim göbüş sivri, erkeğe benziyor, top tutmuş gibiyim, arkadan bakınca asla hamile olduğum anlaşılmıyor mesela, ilki oğlandı mesela o göbüşün aynıs çıktı yine ben de, ben de anlayamadım![]()