• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Yok canım almadım daha. Kendi ihtiyaçlarım kaldı bir tek ona da bir türlü karar veremiyorum 🤦🏻‍♀️

Canım ben 4 takım uzun kollu pijama, bir tane şortlu takım, 1 tane tam lohusa takımı, 1 tane de altı uzun üstü tişört pijama aldım, ya bunların tamamı fazla evde giyerim diye aldım, her beden aldım valla 🤭 iç çamaşırı da emzirme atleti aldım 2 tane şimdilik, depend külot var benim ama 1 paket daha alacağım

Canım ben 4 takım uzun kollu pijama, bir tane şortlu takım, 1 tane tam lohusa takımı, 1 tane de altı uzun üstü tişört pijama aldım, ya bunların tamamı fazla evde giyerim diye aldım, her beden aldım valla 🤭 iç çamaşırı da emzirme atleti aldım 2 tane şimdilik, depend külot var benim ama 1 paket daha alacağım
Iç çamaşırı nereden aldın canım

Kızlar depend M almalımıyım yoksa L?
Ben satıcı ve kullanıcı yorumlarına bakarak xl aldım, doğuma 80-83 arası bir kiloda gireceğimi düşünüyorum. Genelde yorumlarda büyük olmasının sıkıntı olmayacağı, saran lastikli bir yapısının olduğu yazıyor. Senin yerinde olsaydım da L alırdım 🙂 Ben çamaşırda dar sıkan şeyleri sevmiyorum, hele bir de doğumdan sonra hiç çekemem sanki 😅

Benim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım valla 🤦🏻‍♀️
Gecelik almadın heralde canım? Ben de almayı düşünmüyorum ama eksikliğini hissetmem inşallah

Canım seninde cok ağrın oluyor o zaman desene. Bir git görün istersen icin rahatlasın yine de. Benim doktorum bugun böyle bilgi verdi bana ama yinede sen bir görün kuzum.
Pozisyonu pas aşağı olunca vajina kemiklerine daha cok baskı yapiyorlar galiba.
Benim hala saga sola dönerken agri oluyor yatip kalkarken agri oluyor. Hele yürürken ilk 5 6 adım baya bir ağrılı
Benim de öyle kuzum yaa ama galiba biraz daha ağrılı ama yine de yürüyorum sadece korkuyorum. Bir kaç gün bakayım da çok zorlarsa giderim

Ben satıcı ve kullanıcı yorumlarına bakarak xl aldım, doğuma 80-83 arası bir kiloda gireceğimi düşünüyorum. Genelde yorumlarda büyük olmasının sıkıntı olmayacağı, saran lastikli bir yapısının olduğu yazıyor. Senin yerinde olsaydım da L alırdım 🙂 Ben çamaşırda dar sıkan şeyleri sevmiyorum, hele bir de doğumdan sonra hiç çekemem sanki 😅
Daral geliyor

Canım, benim göbüş sivri, erkeğe benziyor, top tutmuş gibiyim, arkadan bakınca asla hamile olduğum anlaşılmıyor mesela, ilki oğlandı mesela o göbüşün aynıs çıktı yine ben de, ben de anlayamadım 🥹

Benimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumu🥲😂😂
O zaman kızlar göbek işi de hurafe 🤣 vücut yapısıyla alakalı olduğuna karar verdim an itibarıyla 🤣🤣
maşallah kız yeni gördüm senin resmi çok tatlısınız😍🌸
Hep sen mi göbek şov yapacaksın 😻

Bende hiç gecelik bakmadım 😫 hep pijama takımı favlamışım
Ben hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şey 😇 ebe dedi ki doğumdan sonra sürekli alttan kanama kontrolü yapıyoruz bir sıkıntı var mı diye o yüzden gecelik daha iyi oluyor

Ben hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şey 😇 ebe dedi ki doğumdan sonra sürekli alttan kanama kontrolü yapıyoruz bir sıkıntı var mı diye o yüzden gecelik daha iyi oluyor
Aaa bak bu günde aydınlandık o zaman ben 2 pijama 1 gecelik alayım yanıma😍

Aaa bak bu günde aydınlandık o zaman ben 2 pijama 1 gecelik alayım yanıma😍
Ben de öyle planlıyordum kuzum ama şimdi geceliği de 2'te çıkaracağım. Biri beyaz fotoğraf çekimi için giyeceğim ertesi gün onu. Bir tane de şimdi doğum çıkışı giymelik koyu renk bir şey alacağım

Almamış olanlar için bu seti öneriyorum hem pijaması hem geceliği hem de sabahlığı var. Sen de koyu renklerine bakabilirsin sirinm sirinm Çok yumusak, efil efil bir kumaşı var ve fiyatı da uygun. Beklediğimden çok daha iyi geldi hatta bir tane de sadece alt üst takım olandan aldım.
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Kısa Kol 4 Parça Hamile Pijama ve Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları
Kuzumm ben bunun lacivertini almışım ama 3 parça elbise kısmı yok, cidden yumuşacık

Back
X