• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
4 mü alayım şimdi 😫😆
Kuzu ben foto çekimindeki beyaz hariç diğerlerini normal zamanda da giyerim o yüzden sorun etmedim açıkçası. 3 de yeter ama korktum kan vs olursa diye. Şimdi doğumdan çıkınca bir gecelik giyeceğiz, aynı gün ilerleyen saatlerde pijamaya geçsek, ertesi gün de beyaz foto çekimi için gecelik 3 etti zaten. 1 tane de ben ne olur ne olmazcı hahaha

Kuzu ben foto çekimindeki beyaz hariç diğerlerini normal zamanda da giyerim o yüzden sorun etmedim açıkçası. 3 de yeter ama korktum kan vs olursa diye. Şimdi doğumdan çıkınca bir gecelik giyeceğiz, aynı gün ilerleyen saatlerde pijamaya geçsek, ertesi gün de beyaz foto çekimi için gecelik 3 etti zaten. 1 tane de ben ne olur ne olmazcı hahaha
Aşkım ben foto çekimi için ayrı bir şey alacam zaten, onun harici 3 götürecem 🤓

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim admincim. Bu konuyu bende merak ediyorum şu an hem özelde hem şehir hastanesinde doktora gittiğim için nerde yapsam diye kararsızım. Şeyi sormak istiyorum eş durumu nasıl oluyor normal doğumda eşini yanına almıyorlar sanırım değil mi veya yanıma mesela annemi falan alabiliyor muyum birde odalarda refakatçi durumu nasıl oluyor tek kişilik oda olursa bilmiyorum da oldu ki iki kişilik odalarda yer var sadece eşim kalabiliyor mu?
Doğuma eşin giremiyor kuzum refakatçi olarak alınıyor mu onu da bilmiyorum. Ben annemi istediğim için sormadım bile. Odamız tek kişilikti eşim yanımızda uzun bir süre durdu ama gece eve geçmişti yatmak için. Doğum sırasında zaten annemi de çıkardılar. Sancı aşamasında vardı ama doğururken refakatçi almıyorlar 🙂

Çekim için bundan istemiştim ama beden kalmamış 😒 siteye bir bakın kızlar belki bir şeyler bulursunuz içinize sinen çekim için

Eklentiler

• IMG_5969.webp
    IMG_5969.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 132
Eki Görüntüle 3657340
Kızlar merhaba okul açıldı açılalı buraya gelemedim asla zaman bulamıyorum hem oğlumu bırakıp gitmek onu alıştırmak çok zorladı hem de bebeğimin pozisyonu ters olduğu için ben aşırı zorlanıyorum 31.haftaya yeni girdim devamı nasıl gelecek bilmiyorum 😏 Ayrıca oğlum hala bu şekilde ayağımda uyuyor ikinci çocuğu bekleyip aralarında yaş farkı az olanlar nasıl yapıyorsunuz 🤷‍♀️ Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Ben de ayağımda uyutuyorum kuzum ama gece uyanmadığı için daha iyiyiz emzirmeyi bıraktığımdan beri. Zorluyor tabi ama doğumdan sonrası çok daha zor olacak korkmuyor değilim 🙈

Şunların beyazı yok kızlar 😒 pembede çok absürt durur mu çekimde, saten
Kuzum niye absürt olsun sen beğendikten sonra 🥳 bence şöyle düşün sen organizasyonu tutacaktın sanırım onu ne tarz istiyorsun renk ve tarz olarak geceliği de öyle seç. Ama foto çekiminde ben pijamadansa gecelik sabahlık daha çok beğeniyorum 🤍

Kuzum niye absürt olsun sen beğendikten sonra 🥳 bence şöyle düşün sen organizasyonu tutacaktın sanırım onu ne tarz istiyorsun renk ve tarz olarak geceliği de öyle seç. Ama foto çekiminde ben pijamadansa gecelik sabahlık daha çok beğeniyorum 🤍
Evet kanka senin dediğin daha mantıklı ben biraz bekleyim o zaman belki beyaz içime sinen bir şey bulurum gecelik daha güzel olur, organizasyon soft renklerde olacak, bu model aynısı

Eklentiler

• IMG_5970.webp
    IMG_5970.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 136
Evet kanka senin dediğin daha mantıklı ben biraz bekleyim o zaman belki beyaz içime sinen bir şey bulurum gecelik daha güzel olur, organizasyon soft renklerde olacak, bu model aynısı
Çok güzel kuzum buna beyaz da uyar soft pembe de hatta ben olsam sanırım arka plan yoğunluk beyaz diye pudra tarzı bir şey giyerdim 😍

Benim de en acilinden bunları alıp artık çantamı hazırlamam lazım valla 🤦🏻‍♀️
Gecelik almadın heralde canım? Ben de almayı düşünmüyorum ama eksikliğini hissetmem inşallah

Almadım canım, ben gecelik giyemem, sezeryan da olacağım zaten, gecelik bilmem li üşürüm gibi hissediyorum onunla, o yüzden almayacağım

Ben hem gecelik hem pijama takımı aldım hatta 1 tane daha gecelik alacağım daha uygun fiyatlı koyu renk bir şey 😇 ebe dedi ki doğumdan sonra sürekli alttan kanama kontrolü yapıyoruz bir sıkıntı var mı diye o yüzden gecelik daha iyi oluyor

Canım banada bakıldı, gelip çıkarıyordu, hatta her şeyi onlar yaptı, annem yanımdaydı ama onlara hiç görev kalmadı

Back
X