• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
babylovee babylovee hazır olunca gönderir misin demiştin. Bugün sipariş vereli tam 5 gün oldu ve hazırlamışlar, kargoya vereceklermiş. Hızlı olması beni cezbetmişti zaten. Sade bir şey de istiyordum. Takımı 450tl tuttu bence piyasaya göre çok uygun 🌸

Eklentiler

• 1000038178.webp
    1000038178.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 59
Pazartesi bakalım kaç haftaya düşürecek şuanlık 3 hafta da gidiyordum
Daha önceki aylarda da 3 er hafta ile gittiysen bi ondan bi tık erken bitmiştir.benim hep 1 aydı.artık yetmezse ne yapalım 1 2 muayene ücretli olur son günler çok önemli çünkü 2 3 günde bir bile gidebiliriz

Kızlar doğum paketi olanlar kaç muayene hakkınız kaldı🤣benim son 3 kalmış benimki mi beni çok kontrole istedi acaba pazartesi 2 kalıcak 🧐

Yeşili giydirmesi 20 dk çıkarması 30 dk net😅 mersinde sıcak gelmez mi bide canım
Ya sabah çok üşüdüm birden öyle olunca hemen oturup çocuğuma mont baktım 🤣🙈 ( çok üşüdüm dediğim hava min 15 derece)
Gerek olmadığını düşünüyorum diyecekken çekmeceden çıkan 🤣3.6 ay
Al işte bak sıcacık olacak yavrun benimki napsin 🙈🤣
Portatif küvet alan kızlar içine file aldınız mı? Aldıysanız ince mi, havlu mu, köpüklü mü aldınız?
Canım ben silikon fileli küvet aldım içine de müslin sererim bitti gitti
Ahahaah neden kızz :D

Sormaa lansinoh 2 li eller serbest 4000 di ty da 10.000 hb de 12.000 olmuş şaka mı
O sırada 3745'e alan ben 🙈 ama size o zaman alın dedim 🤣

Ay kızlar hanginizin sivenosuna güveneceğim 😂 bende siveno ile incia arasindayim hala.
Sitede yumuşatıcılı falan yaziyor uzerinde beyin hücrelerim birbirine dolandi artik icerik okumaktan🥴
Canım içeriği en temizi zaten siveno kötü değil, doğal yağlardan oluşan bir koku. Ama bana fazla geldi kokusu, durulayıp ütüleyince kalmadı bu arada. Öyle yumuşatıcı gibi düşünme yani

Bu değil mi tatlım seninki de ? Böyle doğal olduğu belli ama baya yoğun geldi bana kokusu. Hatta extra durulama yaptım iyice çıksın diye.

Canım benim sanırım bu mu bilemedim ya, atacaktım ama linki yok, mağazadan mı aldım acaba diyorum lavanta kokusu vs yok ben de hatta dedim hiç kokusu yok ne tuhaf 🧐

babylovee babylovee ayy bilmem ki ben de şaşırdım kaldım canım ☺️

Siveno kokusuz değil miydi ?? Bende ondan aldım parfümsüz diye
Canım parfümsüz ama doğal yağdan bir kokusu var. Kapağını açıp bakınca anlayacaksınız ne demek istediğimi. Eğer sizlerinki kokmuyorsa benimkinde bir sıkıntı mı var diye şüpheye düşüyorum şu an 😂

Canım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi oldu
Ütü kuruluğunda bırakmak en mantıklısı o zaman

Back
X