- 31 Mayıs 2025
- 1
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.961
16+2 günlük hamileyim. Bugün serviste kasisten geçerken sarsıldım ve zıpladım resmen. O andan beri kafamda acaba bir şey oldu mu diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok sık seyahat ediyorum böyle şeyler yaşıyorum az önce bir video görmüştüm :)16+2 günlük hamileyim. Bugün serviste kasisten geçerken sarsıldım ve zıpladım resmen. O andan beri kafamda acaba bir şey oldu mu diye
Lierac kullanıyorumKızlar iyi akşamlar
Hamilelik için göbeğinize hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz ??
Benim artık yeni yeni çıkmaya başladığı için araştırayım dedim ama hangisi iyi bilemedim
ay böyle ileri haftalardaki bebek ultrason resimlerine bayılıyorum yaaa sağlıkla gelsin minik kuşİyi aksamlar kızlar bugun doktor kontrolum vardi 1 aydir görmüyordum kızımı nasıl büyümüş hicbir sorun yok sukur gelisimide gayet guzel dedi 350 gr boyuda 24 cm olmuşdetayli ultrason için universite hastanesinde docent doktor var ondan zor bela randevu bulduk 23. Haftaya doktorum guzel bir hafta sorun olmaz dedi kasımın 4 unde detayli randevum var şeker yuklemesi icin henuz birsey demedi bende soracaktim unutmusum
yarinda saglik ocagina gidecegim tetanoz asisi icin 5 yil once oglumda asi oldugum icin bogmacali karma aşı varmis tek doz o yapilacak. Kizimin fotografini biraktim size nasil hatlari belli olmus ya yüzünü döndü birde agzi burnu gözü kafayi yedim 20+0 suan
![]()
Değil mi ya buyudukce nasil guzellesiyorlar ,amin hepsi saglikla gelsin insallahay böyle ileri haftalardaki bebek ultrason resimlerine bayılıyorum yaaa sağlıkla gelsin minik kuş![]()
Ne güzel poz vermiş yaaa maşallahİyi aksamlar kızlar bugun doktor kontrolum vardi 1 aydir görmüyordum kızımı nasıl büyümüş hicbir sorun yok sukur gelisimide gayet guzel dedi 350 gr boyuda 24 cm olmuşdetayli ultrason için universite hastanesinde docent doktor var ondan zor bela randevu bulduk 23. Haftaya doktorum guzel bir hafta sorun olmaz dedi kasımın 4 unde detayli randevum var şeker yuklemesi icin henuz birsey demedi bende soracaktim unutmusum
yarinda saglik ocagina gidecegim tetanoz asisi icin 5 yil once oglumda asi oldugum icin bogmacali karma aşı varmis tek doz o yapilacak. Kizimin fotografini biraktim size nasil hatlari belli olmus ya yüzünü döndü birde agzi burnu gözü kafayi yedim 20+0 suan
![]()
Ben de 16. Haftadayım sol taraf daha şiş gibi.. ve içten çok gerilme hissi var . İkiz bebekler benim rahim daha hızlı büyümeye çalışıyor diye mi bilmiyorumKızlar 16. Haftamdayım gece uyurken karnımın sol tarafının şişip sertleştiğini gördüm hafif okşar okşamaz dağıldı şeylik normale döbdü karnım. Henüz erken bir hafta değil mi bebeğin toplanması için başka korkulacak bir şey olabilir mi (2 gecedir oluyor gündüzleri hiç olmadı) başına gelen nolur yapabilir mi veya bilgisi olan![]()
Ya benim kız nazli degil galiba doktor ultrasonu koydu olcumleri aldi bak dedi seninki bize bakiyorNe güzel poz vermiş yaaa maşallah![]()
Sağlıkla kucağına alırsın İns canımÇok şükür 19+3 olduk biri 294 diğeri 300 gram olmuş ikisinin de ayakları rahim ağzında bütün gün wc taşınmalarıma açıklama getirdikhepimiz sağlıkla kavuşalım minik kuzularımıza inşallah
![]()
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımızaSağlıkla kucağına alırsın İns canımben de en son kontrole cumartesi gittim 15+5 te. Birisi 145 gr diğeri 134 gr çıktı. 14 cm lerdi. Nasıl acaba merak ettim ne zaman tam anlamıyla hissettiniz acaba hareketleri ben 14. hafta hissetmeye başladım ama her gün hissedemiyorum ara ara çok az.
Doktorum bunu önerdi benimKızlar iyi akşamlar
Benim artık yeni yeni çıkmaya başladığı için araştırayım dedim ama hangisi iyi bilemedim
Kızımda lierac kullandım hiiiç çatlağım yok karnımda. Şimdi bu bebişte de aynısını kullanıyorum hem kokusuz olduğu için midem de bulanmıyor diğer bütün kokulu yağlar ya da kremler midemi bulandırıyor benimKızlar iyi akşamlar
Ben de böyle arkadan modeller beğendim ama almadım canım çünkü giydirmesi zor olur ilk doğduklarında o kadar narinler ki kıyafeti açıp üzerine sırt üstü yatırıp öyle giydirmek en kolayı o yüzden tamamen önden açılan bir hastane çıkışı arıyorum. Kafadan geçirmeli ya da arkadan çıtçıtlı modelleri en azından birkaç hafta sonra kullanmak daha mantıklı gibiKizlar ben bebise bu takımı aldım ama çıtçıtı arkada. Rahatsız eder mi bebişi. Çok beğenerek almıştım
Eki Görüntüle 3658696
Mamaaura maximum elasticity cream aldım ilk gebeliğimde de kullanmıştım kalça bacak bölgeme dikkat etmemiştim o kısımda çatlama oldu düzenli karnıma sürmüştüm karnım hiç çatlamadı canım. Gratiste 250 TL'ydi geçen 3 kutu sipariş ettim. Vücuda kullandığımız için anca yetiyor. İlk gebeliğimde diz kapağının arkası bile çatladı küçük küçükKızlar iyi akşamlar
Ben de böyle arkadan modeller beğendim ama almadım canım çünkü giydirmesi zor olur ilk doğduklarında o kadar narinler ki kıyafeti açıp üzerine sırt üstü yatırıp öyle giydirmek en kolayı o yüzden tamamen önden açılan bir hastane çıkışı arıyorum. Kafadan geçirmeli ya da arkadan çıtçıtlı modelleri en azından birkaç hafta sonra kullanmak daha mantıklı gibi