- 23 Ekim 2024
- 6.307
- 10.526
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #43.521
Parvana aşkımSizin dr un adı ne ya yumuşatıcı gibi parvoş diyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parvana aşkımSizin dr un adı ne ya yumuşatıcı gibi parvoş diyorsunuz![]()
Kurutma milli meselemiz olduÜtü kuruluğunda bırakmak en mantıklısı o zaman
Bide bunu düşün şimdiYok ya hatta yarım kapak koydum, malzdmeden çaldım her defasındaKullandığınızda anlayacaksınız neden bahsettiğimi, ya da dediğim gibi anlamazsanız benimki bozuk
![]()
Çok riske girmedim canım benimki ütü kuruluğu bile olmadı, makinada çevirmiş oldum 40 dakika. Bu arada ütüleyince azıcık büyüdü galiba. Ya da gözüm alıştı bilmiyorumÜtü kuruluğunda bırakmak en mantıklısı o zaman
Ya benim önden gitmem sıkıntı olduKurutma milli meselemiz oldu![]()
ama ben önceden uyardım vallah bacım hepiniziYa benim önden gitmem sıkıntı oldubir bilen kurutup anlatsaydı önden bu kadar olay olmazdı
hepinizi görücem ama ben burada anlatmasaydım benim gibi yapanlar olurdu
şimdi korkacaksınız
![]()
Evet hatta ben sormuştum sana, sende çekecek büyük al yada atma demiştinama ben önceden uyardım vallah bacım hepinizi
ben aynı şeyi oğlumda tecrübe ettiğim için biliyorum yaşandı çünkü
ve oğlum 2 yaşında hala kurutmaya atmıyorum cekme yapıyor, kurutmaya atmak istiyorsanız bir numara büyük alcaksınız![]()
aynen buldum hatta o mesajıdaEvet hatta ben sormuştum sana, sende çekecek büyük al yada atma demiştin![]()
HAHAHAHAjan ya7 sülalemizi döker
![]()
Ay evet iyi ki yenidoğan çok almamıştım. Artık dediğin gibi özellikle bir beden büyük alarak yoluma devam edeceğim gibi görünüyorama ben önceden uyardım vallah bacım hepinizi
ben aynı şeyi oğlumda tecrübe ettiğim için biliyorum yaşandı çünkü
ve oğlum 2 yaşında hala kurutmaya atmıyorum cekme yapıyor, kurutmaya atmak istiyorsanız bir numara büyük alcaksınız![]()
Kendine kendin gibi yabancı dr mu buldun :)))Parvana aşkım![]()
Sosyal medyanın gücü aşkımKendine kendin gibi yabancı dr mu buldun :)))
Tmm anladım şimdi parvoş mantıklı![]()
Aşkom benim o işler karışık birazFreyja93 canım senin doğum yapacağın yer belli oldumu, bir durumdan dolayı parvoşla yapmayabilirim demiştin doğumu
Ayy ben alıcam yine musteladanKızlar bebelerin yüzü için ayrıyetten krem aldınız mı veya kullanıcakmısınız?
Aşkım o şaka yaptı sizeAşkom benim o işler karışık birazeğer bi sıkıntı çıkmazsa doğumu amerikada yapmak istiyoruz ama dün bu sıpa bizi baya korkuttu
eğer trde yaparsam parvana ile yaparım ama
Bende bir sıkıntı yaratmıyorsa yüz kremleri alacam aşko sorayım dedim burayaAyy ben alıcam yine musteladan![]()
Ahhhahah valla bikaç ısırığı hak etti doğduktan sonraAşkım o şaka yaptı sizebundan sonra uslu duracak
Bende bir sıkıntı yaratmıyorsa yüz kremleri alacam aşko sorayım dedim buraya![]()