• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ya benim önden gitmem sıkıntı oldu 😅 bir bilen kurutup anlatsaydı önden bu kadar olay olmazdı 😀 hepinizi görücem ama ben burada anlatmasaydım benim gibi yapanlar olurdu 😂 şimdi korkacaksınız 🤣
ama ben önceden uyardım vallah bacım hepinizi🤣
ben aynı şeyi oğlumda tecrübe ettiğim için biliyorum yaşandı çünkü🤣
ve oğlum 2 yaşında hala kurutmaya atmıyorum cekme yapıyor, kurutmaya atmak istiyorsanız bir numara büyük alcaksınız🧐

ve oğlum 2 yaşında hala kurutmaya atmıyorum cekme yapıyor, kurutmaya atmak istiyorsanız bir numara büyük alcaksınız🧐
Evet hatta ben sormuştum sana, sende çekecek büyük al yada atma demiştin 😆🤣

Eklentiler

• IMG_2576.webp
    IMG_2576.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bebelerin yüzü için ayrıyetten krem aldınız mı veya kullanıcakmısınız?

Ay evet iyi ki yenidoğan çok almamıştım. Artık dediğin gibi özellikle bir beden büyük alarak yoluma devam edeceğim gibi görünüyor

Bu arada yeni okuyorum mesajın altındaki yazıyı. 33. hafta içindeyim ben artık kızlarrr 🤭 Dün doktor randevum vardı tam 32+0 dı günü, bebişim 1970 gram çıktı. 2 hafta önce şehir hastanesinde 1715 ti. Herhalde cihaz farkı falan oldu. 2200-2300 gram falan bekliyordum ve korkuyordum açıkcası tombik diyip sıkıntı çıkaracak diye. Haftasıyla uyumlu olmasına sevindim 🥰

Aşkom benim o işler karışık biraz 🫠 eğer bi sıkıntı çıkmazsa doğumu amerikada yapmak istiyoruz ama dün bu sıpa bizi baya korkuttu 🫢 eğer trde yaparsam parvana ile yaparım ama
Aşkım o şaka yaptı size😁😁bundan sonra uslu duracak 😍
Ayy ben alıcam yine musteladan 🥹
Bende bir sıkıntı yaratmıyorsa yüz kremleri alacam aşko sorayım dedim buraya 🥹

Aşkım o şaka yaptı size😁😁bundan sonra uslu duracak 😍

Bende bir sıkıntı yaratmıyorsa yüz kremleri alacam aşko sorayım dedim buraya 🥹
Ahhhahah valla bikaç ısırığı hak etti doğduktan sonra 😬
Ben güneş kremi bile alsam mı diyorum ahahsha çocikim bakımlı olsun

Back
X