Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
bebis bir kac gün önden gidiyor diye öyle yorumladı
Kızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde
Kızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
Arkadaşım merhaba ben de cuma çalışabilir raporu alıp 37'ye kadar devam edeceğim. Normalde 32'den sonra normal rapor alayım diyordum ama fiilen çalışmadığım için doğum izninden düşüyormuş. Sen normal rapor mu aldın acaba
Bende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir
Tam balıkesirin göbeğinde mağaza olunca ben de giriveriyorum oraya Eskiden kötüydü kalitesi şimdi güzel bence. Tekstil de güzel bebek için ama çocuk kıyafetleri çok rüküş. Çocukta da gelişseler süper olacak
ben anlamadım sanırım
Bence kilosu normal canım. Ben bugün muayene olcam 31 hafta 1500 olursa sevinirim açıkçası. Klasik muz,kefir,kaşar,yumurta,ceviz beşlisini biliyorum sadece hep bunlar öneriliyor
Günaydın teyzelerimiz bizim görüş günümüz bugün. Ama 15:30da Saatleri zor geçireceğim Bebitomun suyu artmıştır umarım havuç suyu içtim 2 haftadır bir de pazartesiden beri canavar gibiyim kendime nazar değdircem ilk hamileliğimdeki gibi enerjiğim. Penguen de olmuyorum arkadan hamile demezsiniz. Geçen hafta ters bir hareket yaptım sanırım ağrıdan gözümden yaş geliyordu resmen