- 16 Eylül 2024
- 8.582
- 8.274
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #44.201
Sevsinler koca kız olmus evlenme yaşına gelmisKızcem 33.haftalık oldu teyzoşları zaman su gibiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevsinler koca kız olmus evlenme yaşına gelmisKızcem 33.haftalık oldu teyzoşları zaman su gibiiii![]()
kız şok olcaksın 31.haftadan sonra birden büyüyorlar göbek aldı başını gidiyorSevsinler koca kız olmus evlenme yaşına gelmis![]()
Ay büyüsün yaakız şok olcaksın 31.haftadan sonra birden büyüyorlar göbek aldı başını gidiyor![]()
Yaa benim de en sevdiğim hayvan koala o yüzden farketmeden her şeyi koalalı almışımAyy bayıldım koalalı şeyler zaten favorim kızda tavşana takmıştım şimdi her yer koalasağol kuzucum bende alayım bundan 0-6 ay olmasıda avantaj gibi
Ben de o düşünceyle aldım kuzu.Ay ben de 2 tog alicam galiba en kotu icine ince bi zibin giydirir oyle uyuturum baktik ki kalin geldi
Canım bir bekleyin isterseniz ben sipariş verdim gelsin yorum yapayım2 tog olanı hiç elinle tuttunmu bana kalın geldi ya. Pişer gibi içinde
Bizimkiler de asla önermedi canım en azindan ilk 28 günlük sürede ben kullanmayı düşünmüyorumKızlar bu arada gebe okulu eğitiminde emzik biberon önermiyor ebeler. Meme reddi olabileceğinden. Ama bazı anneler de olmadığını yazmıştı diye hatırlıyorum
Yine bebeğin keyfine bağlı herhalde![]()
Canım bende de aşırı ama tedirgin olmuyorumKızlar bebek hareketleri aşırı olup sizi de tedirgin ediyor mu? Belki de kafa aşağıda olmadığı içindir ama yok böyle bi tepme ya
Normal mi bu haftalarda siz de yaşıyor musunuz merak ettim
Canım bende de oluyor ki benim nedense birkaç aydır burnum tıkanık gibi rahat nefes alamıyorum, sürekli başucumda buhar makinesi varAy koptum, garip seslere
Ya kızlar akşamları sizdede nefes darlığı oluyor mu oturduğunuz yerde bile? Derin derin nefes almam lazım![]()
Arkadaşım merhaba ben de cuma çalışabilir raporu alıp 37'ye kadar devam edeceğim. Normalde 32'den sonra normal rapor alayım diyordum ama fiilen çalışmadığım için doğum izninden düşüyormuş. Sen normal rapor mu aldın acaba31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
bebis bir kac gün önden gidiyor diye öyle yorumladı
Tam balıkesirin göbeğinde mağaza olunca ben de giriveriyorum orayaBende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir![]()
Bence kilosu normal canım. Ben bugün muayene olcam 31 hafta 1500 olursa sevinirim açıkçası. Klasik muz,kefir,kaşar,yumurta,ceviz beşlisini biliyorum sadece hep bunlar öneriliyor31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
Bana da aynısını söyledi canım bana liste verdi kuru üzüm leblebi kaşar günde 2 yumurta 2veya 3 bardak süt ve muz bunları tüket bol proteinli beslen dedi31+6 dan merhaba 37. haftaya kadar rapor aldım 5 hafta sonra izne ayrılıyorum tasınma telasları vs. düzensizlikten dolayı su iki hafta iyi beslenememisim kendim kilo almışım haftasına gôre kilosu biraz düsük dedi iki hafta sonra tekrar gidicem sütlac ceviz günde bir önerdi doktorum sizin de önerileriniz varmı proteinden zengin bebisi besleyecek alternatifler kilosu 1600 ama haftasına göre internette durymu normal
ben anlamadım sanırım
Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzucumGünaydın teyzelerimiz bizim görüş günümüz bugün. Ama 15:30daSaatleri zor geçireceğim
Bebitomun suyu artmıştır umarım havuç suyu içtim 2 haftadır
bir de pazartesiden beri canavar gibiyim kendime nazar değdircem ilk hamileliğimdeki gibi enerjiğim. Penguen de olmuyorum arkadan hamile demezsiniz. Geçen hafta ters bir hareket yaptım sanırım ağrıdan gözümden yaş geliyordu resmen
![]()
Öyle olur tabi canım ben 6 aya kadar giydireyim derdindeyim galiba rüyalarıma uyku tulumu giriyor artıkCanim zaten bunu max kullanacagim 2 ay belki o kadar bile degil bilmiyorum ama buna boyu yetisene kadar giyer sonrasinda kullanmam zaten.
Ben organik pamuk battaniyelerinden aldım yumuşacık çok güzelBende genel olarak civilden yaptım tüm alışverişimi diyebilirim balıkesirde çok gezip bakabilecek yerler yok kalite olarak bence e bebekle aynı sayılabilir![]()
Ay cok normalÖyle olur tabi canım ben 6 aya kadar giydireyim derdindeyim galiba rüyalarıma uyku tulumu giriyor artık![]()
AhahAy cok normalbende gece tulum mu kundak mı arastirmasi yapsrken uyuyakalmışım bi uyandım telefon yanağıma yapışmış
Bitap düştük![]()
Hemde harika telaşlar.. Allahım sag salim yavrularimizi kucagimiza aldirsin, aldigimiz herseyi giydirip kullanip eskitelim yenilerini alalimAhahen büyük derdimiz bu olsun kuzucum ne güzel telaşlar
![]()
Lansinoh eller serbest aldım canımKızlar süt sağma pompası olarak ne aldınız ?![]()
Bende avent var tekli olandanKızlar süt sağma pompası olarak ne aldınız ?![]()
Canım tekli mi aldın bide ne kadara aldınLansinoh eller serbest aldım canım![]()
Mücadeleye devam bebeğim ne olsunİnanır mısın bugun aklımdan gectin şekerle mucadelen nasıl geciyor diye
Sagol canım nasıl olayim yatmaya ve diyete devam. İnsülin gece dozumu yukseltti doktorum son kontrolde.
Bugun aksam açlık sekerim 110 cikti ne alaka ise
Senin nasil gidiyor nasil çıkıyor seker degerlerin ?