• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu gurupta böyle gerginlikler yüzünden 2 arkadaşımız ayrıldı belki hatırlarsın hoş değil yani ayıp

Arkadaşım bak bu grup kavga etme grubu tartışma grubu değil, biz buraya birbirimize destek olmak için geliyoruz, kimsenin kimseye bir gücenme derdi yok, aniden yükselmemizi gerektirecek bir durum da yok, lütfen kimse kimseyi kırmasın, attığımız emojilere mana vermemelisin, ortamı yumuşatmaya çalışıyor herkes, hepimiz can taşıyoruz, kimse kimseyi kırmamalı bence

Eveeet konuyu değiştiriyorum 🖐🏻
İlk kez bugün areola bölgesinde kuruluk oldu benim, yaşayan var mı? Şu an 33. hafta diye krem, yağ falan sürmek istemedim

Ben uyarırım diye korkuyorum aslında hep yağ sürüyorduk ama kuruma değil de canım yazmıştım sabah hatta, hassaslaştılar

Şimdi piraye0059 piraye0059 konuya gelecek olursak admin buranın hakimi mahkemesi terbiyecisi değil canım. Çanak sana konunu açıldığı gün tutuluyorduda tahta kurusu konumla konuyu değiştirdim 😂😂 ayrıca burayı çok ciddiye alıyorsun. Kimin neye gülüp ağlayacağını dediğin gibi bir birimizden soracak yaşta değiliz. Konu dağılsın diye yaptığım espiriyi sana açıklamak zorunda kalması arkadaşlarımın beni üzdü açıkçası. Ben biri haklı ikisi haksız konularına asla girmem tarzım değil, gerginlik sevmem 😉. Şurda gülüp eğlenip zaman geçirmek varken herkesi kaos ortama çekmenin anlamı yok. Sende hamilesin , bende hamileyim, ayşede fatmada hamile. Gün içinde zaten hepimiz gerginlikler yaşıyoruz, bari burda kafamız dağılsın. Beni etiketlerken ne düşünüyordun bilmiyorum ama onu anlık gerginliğine veriyorum 😌

Back
X