- 23 Ekim 2024
- 6.922
- 11.895
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #48.281
Allakım ölücemmmmEstağfirullah aşk olsunkısa kollu çıtçıtlı body vardı içinde üstünde normal ayaklı çıtçıtlı tulum giydirdiler fotoğrafta tam belli olmuyor ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allakım ölücemmmmEstağfirullah aşk olsunkısa kollu çıtçıtlı body vardı içinde üstünde normal ayaklı çıtçıtlı tulum giydirdiler fotoğrafta tam belli olmuyor ama
AhahahOfff eksik bitmiyoreşime her gün şu eksik diyorum yeni sipariş oluşturuyorum
![]()
Yaa kuzum tamam teşekkür ederim hemen ordan da fiyat takibi yapayim. Alayim gitsin diyorum ama bi bakarim.Aşkım weleda e bebekten alacaksan indirim takip et çok sık giriyor indirime
Gözümüz açher şeyi hemen aynı andan almak istiyoruz
![]()
Yarabbim bu neeeEstağfirullah aşk olsunkısa kollu çıtçıtlı body vardı içinde üstünde normal ayaklı çıtçıtlı tulum giydirdiler fotoğrafta tam belli olmuyor ama
Benim de küvetim yok ya, hatta oğlum kovayı da kırdı geçen gündirekt kucakta duş başlığı ile başlıcam galiba
![]()
Canım maşallah... Rabbım hepimize nasıp etsın bugünleri❤ondan baktıkca pamuk gıbı oluyorEstağfirullah aşk olsunkısa kollu çıtçıtlı body vardı içinde üstünde normal ayaklı çıtçıtlı tulum giydirdiler fotoğrafta tam belli olmuyor ama
oyyy bu nasıl bir minnoş yaaEstağfirullah aşk olsunkısa kollu çıtçıtlı body vardı içinde üstünde normal ayaklı çıtçıtlı tulum giydirdiler fotoğrafta tam belli olmuyor ama
adminim heycan yapıyorummmTemmuz anneleri grubu da gelmiş kızlar ben yeni gördüm yani. 2-3 hafta sonra gündemimiz hep doğum olacak![]()
Maşallahhh kuzum çok sevindim tarihinin belli olmasınaSelam herkese, bizim de görüş günümüzdü bugün. 34+3. 2.5 gelişimi suyu plesantası iyi dedi. Tahmini doğum tarihi ne zaman olur dedim, 25-26 kasımda planlı sezaryen olacak.
babylovee aynı gün doğum yapıcaz galiba
![]()
ciddi misin yaaTemmuz anneleri grubu da gelmiş kızlar ben yeni gördüm yani. 2-3 hafta sonra gündemimiz hep doğum olacak![]()
Ben deeadminim heycan yapıyorummm![]()
Ah eskiden o gruptaydım hey gidiTemmuz anneleri grubu da gelmiş kızlar ben yeni gördüm yani. 2-3 hafta sonra gündemimiz hep doğum olacak![]()
Sağol canımMaşallahhh kuzum çok sevindim tarihinin belli olmasınaaz kaldı seninde
ciddi misin yaavayy beee temmuzda bizimkiler 6-7 aylık olacak
![]()
Ya evet bende eski tip bir tane var ama üstüne file almam lazım. Sen nasıl bir şey alacaksınbenimde niyetim kucagimda yikamak ama ilk zamanlar pek imkanli degil malum mecburen küvet şart artik
![]()
Takipteyim kankaAşkım ben benimkileri e bebekten aldım ve sık sık güzel indirim yapıyor weleda![]()
E bebekte klasik olan fileler var hepsine uyuyorYa evet bende eski tip bir tane var ama üstüne file almam lazım. Sen nasıl bir şey alacaksın
E canım varsa yeter daha niye alacaksin ki. Bi file al tamam bitti gitti iste.Ya evet bende eski tip bir tane var ama üstüne file almam lazım. Sen nasıl bir şey alacaksın
İkimizde çok iyiyiz çok şükür yapışık ikiz gibi yaşıyoruzoyyy bu nasıl bir minnoş yaa
canım nasıl bebişin iyi mi? sen nasılsın?
Maşallah sizeİkimizde çok iyiyiz çok şükür yapışık ikiz gibi yaşıyoruzbugün avm turu yaptık bebek arabasında durmuyor illa kucağımda duracak şimdiden gezmelere başladık
![]()