- 18 Haziran 2024
- 689
- 669
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #50.861
Selam kızlar suyum geldiii
dua edin bana bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm benim çok heycan yaptım bebişlerin geliyorr allahımmSelam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Ayy valla canım geliyorlar artıkCanımm benim çok heycan yaptım bebişlerin geliyorr allahımmdualarım sizinle
![]()
kız ben nasıl uyicam şimdi aklım sizde kalcakAyy valla canım geliyorlar artıkinşallah güzel bir doğum olur. Nst ye bağladılar. Sanırım bir kaç saat sonra da sezeryana alacaklar
Ayy canımsınkız ben nasıl uyicam şimdi aklım sizde kalcak
sanki ben doğuruyom
oyy gelsin umay ve uraz bebişlerr![]()
dualarım şuan sizinle canımAyy canımsıninşallah sağlıkla gelir bebelerim ya. Ben durum güncellemesi yaparım yine buradan. Sen bana bol bol dualarını yolla canım
![]()
Canım benım sağlıkla kolaylıkla al kucağına... Her şey çok çabuk bitecek mıs kokularına kavuşacaksın..Ayy canımsıninşallah sağlıkla gelir bebelerim ya. Ben durum güncellemesi yaparım yine buradan. Sen bana bol bol dualarını yolla canım
![]()
Ayyy gözün aydınSelam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Dualarımız seninle canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişleriSelam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Sağlıkla gelsinler inşallahSelam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Ya bikaç saat sonra kavuşuyorsun yavrularına demekSelam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Ne çok reklam verir oldukSofya bebeğin sunduğu Uykumuz reklamlardan sonra devam edecek![]()
Para ordaNe çok reklam verir olduk![]()
Rabbim جل جلاله sağlıkla kavuştursun canımSelam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Selam kızlar suyum geldiiidua edin bana bol bol
Kızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Oy oy ellerine sağlık çiçek gibi olmuşBi kısmı bitti kızlar
Yarın çamaşırlara devam etmem gerek daha
Hergün bir tık bişey yapın yoksa yetişmiyor![]()
Telefon kucagimda uyumusumsağol balımşimdi uyicam kız napıym yetişmiyor
bak sende duramıyon trendyoldan devam
![]()
Canım benim gözün aydın geçmiş olsun sag salim bebislerini kucağına almışsın şükürKızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin