• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ben doğurunca kokoreç yiyeceğim :emir_bebek::KK70:hastaneye istedim 🙈 doktorum izin verirse 🤣 aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence 😅 şifa olsun ☺️
İlk doğumda bende eşimden istemiştim
Allah aşkına çiçek miçek alma git kokoreç getir :KK53: Ne yapayım ben çiçeği mi yiyim ama demi

Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnuma 🥲 doğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircem🤣🤣
Geçen aklımdan adamı belediyeye şikayet etsen 1 ay mühürleseler kurtarır beni diyordum:KK53:

se25lin se25lin aşkım nasılsınız bebito nasıl
canım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorum☺️ bebeğimi görmeye gittik bugün 2.kez 5 günde o kadar değişmiş ki tam bugday sarısı olmuş teni 🥹😍 doktordan bilgi aldık ağzından solunumu çıkartmışlar burnundaki duruyor onuda bu hafta çıkartacaklarmış o şekilde takip ediceklermiş.pipisi içinde 6 ay sonunda bi ameliyat geçircek tam sünetli doğmuş doktor öyle dedi eşimde öyle doğmuş genetik olabiliyor dedi sütümde 2 gündür gelmeye başladı şükür 🙏☺️ çok az mama veriyoruz süt sağabildiniz kadar getirin dedi yani sağıp getirdiğim süt ucu ucuna yetiyo galiba yetmeyince mama veriyolarmış doktor kucağına alabilirsin dedi ama ayağına damaryolu açmışkar hemşire çok zor yaptık eğer kucağına alırsan tekrar açmak zor olabilir dedi zaten öyle diyince vazgeçtim canı yanmasın yavrumun eve geldim hemen sağım yaptım yani 5 gündür tek yaptığım şey oğluma süt sağmak ve uyumak başkada hiçbişey yapmıyorum tek kafam orada bende durumlar bu şekilde canım inşallah haftayada oğlumla kavuşacağız o günü bekliyorum 😊❤️

Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircem🤣🤣
Geçen aklımdan adamı belediyeye şikayet etsen 1 ay mühürleseler kurtarır beni diyordum:KK53:

Ahahahahaha, çok güldüm ya 🤣 çok komik gerçekten, yazık ya tam da burnunun dibinde 😂 burada epey çoğaldık, doğuran kokoreçini alıp koşsun 🧚🏻‍♀️🤭

canım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorum☺️ bebeğimi görmeye gittik bugün 2.kez 5 günde o kadar değişmiş ki tam bugday sarısı olmuş teni 🥹😍 doktordan bilgi aldık ağzından solunumu çıkartmışlar burnundaki duruyor onuda bu hafta çıkartacaklarmış o şekilde takip ediceklermiş.pipisi içinde 6 ay sonunda bi ameliyat geçircek tam sünetli doğmuş doktor öyle dedi eşimde öyle doğmuş genetik olabiliyor dedi sütümde 2 gündür gelmeye başladı şükür 🙏☺️ çok az mama veriyoruz süt sağabildiniz kadar getirin dedi yani sağıp getirdiğim süt ucu ucuna yetiyo galiba yetmeyince mama veriyolarmış doktor kucağına alabilirsin dedi ama ayağına damaryolu açmışkar hemşire çok zor yaptık eğer kucağına alırsan tekrar açmak zor olabilir dedi zaten öyle diyince vazgeçtim canı yanmasın yavrumun eve geldim hemen sağım yaptım yani 5 gündür tek yaptığım şey oğluma süt sağmak ve uyumak başkada hiçbişey yapmıyorum tek kafam orada bende durumlar bu şekilde canım inşallah haftayada oğlumla kavuşacağız o günü bekliyorum 😊❤️

Canım az kaldı, çok şükür, sen sütüne odaklan, bol bol dinlenme sütüne iyi gelecek, kıyamam, insan çok üzülüyor evet, seni anlıyorum, çok zor onu orada bırakıp gelmek ama bazı kavuşmalar böyle gecikiyor, çok çok çok az kaldı, mis kokusunu alacaksın haftaya inşallah, dikişlerine de çok sevindim, toparlamış olman çok harika 🙏🏻🧚🏻‍♀🌷

Kızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyüsünler 🙏

Ben doğurunca kokoreç yiyeceğim :emir_bebek::KK70:hastaneye istedim 🙈 doktorum izin verirse 🤣 aslında canım ben yerim ama tansiyon ve karaciğer sorunum var bu sebeple çok dikkat ettim, şekerli, tuzlu, yağlı yememeye çalıştım, arada tabi kaçamak yaptım, sorunun yoksa arada yemek sorun olmayacaktır bence 😅 şifa olsun ☺️
Hamileliğimin ilk gününden beri tek hayalim doğum yaptıktan sonraki gece kokoreç yemekti eşimden tek istediğim buydu 😂 doğumu yaptım bu seferde kokoreç yersem kabız olursam diye korkumdan yiyemedim dikişlere bişey olur diye 😂 hala yiyemedim yani bi düzeleyim gidip yerine gidip yiyeceğim 😂😂

Ayy canım ne güzel haberler verdin bize çok çok mutlu oldum. Çok az kaldı annesi kavuşunca hiç ayırmazsın kucağından 🥰🥰

Canımmm güzel bi doğum geçirmene çok sevindim 🌸 Sağlıkla, huzurla büyüsünler inşallah 🥰
Sen benden 5 gün öndeydin ve dün doğum yapmışsın. Allah nasip ederse ben de Cuma günü kavuşacağım bebeklerime. Bana umut oldun 😇
Kaç kg doğdu bebeklerin?
Okuyunca sen geldin aklıma zaten seninde böyle güzel geçecek inşallah canım 🥰

Canım az kaldı, çok şükür, sen sütüne odaklan, bol bol dinlenme sütüne iyi gelecek, kıyamam, insan çok üzülüyor evet, seni anlıyorum, çok zor onu orada bırakıp gelmek ama bazı kavuşmalar böyle gecikiyor, çok çok çok az kaldı, mis kokusunu alacaksın haftaya inşallah, dikişlerine de çok sevindim, toparlamış olman çok harika 🙏🏻🧚🏻‍♀🌷
O kadar zormuş ki gerçekten en son çıkarken ellerini tutuğum parmaklarımı kokladım oğlum kokuyo🥲 tüm yol boynca parmaklarımı koklaya koklaya gittim Allahım sabrını bi şekilde veriyor bunada şükür diyorum 🙏

Hamileliğimin ilk gününden beri tek hayalim doğum yaptıktan sonraki gece kokoreç yemekti eşimden tek istediğim buydu 😂 doğumu yaptım bu seferde kokoreç yersem kabız olursam diye korkumdan yiyemedim dikişlere bişey olur diye 😂 hala yiyemedim yani bi düzeleyim gidip yerine gidip yiyeceğim 😂😂

Herkesin bir kokoreç hayali var, ne diyorsun bu işe sepide sepide 🤣🙈🤤

O kadar zormuş ki gerçekten en son çıkarken ellerini tutuğum parmaklarımı kokladım oğlum kokuyo🥲 tüm yol boynca parmaklarımı koklaya koklaya gittim Allahım sabrını bi şekilde veriyor bunada şükür diyorum 🙏

Ben bu durumu oğlumda yaşadım canım, çok zor, kokusu üzerine siniyor 🥲 ama olsun sabırlı ol, kavuşacaksın ümidine sarıl hep 🤗 geçecek ve anı kalacak size o yoğun bakım süreci 🫰🏻 canından bir parça o, çok zor tabi, olmaz mı öyle kelimeler kifayetsiz kalıyor tarifinde ama şükür ki az kaldı 🙏🏻🌷

Selam kızlar, hala yoğun bi şekilde çalıştığım için çok giremiyorum buralara. Haftaya cuma son çalışma günüm inşallah. Dün benim de randevum vardı. 34+4 tüm dün. Bebeğim 2500 gr olmuş. Boyu da bi hafta önden gidiyormuş 47 cm olmuş şimdiden. Yüzümde ödemler artmaya başladı benim de. Doktor şekerim yüklemede üst sınırda çıktığı için ondan olabilir dedi. Şeker değerlerimi tekrar aç ve tok olarak kan tahliliyle bakıcaz bu hafta. Şekerim kendi ölçtüğüm zamanlarda bazen normal bazen yüksek çıkıyor. Böyle olursa 39-40 arası kendimiz başlatabiliriz doğumu dedi. Vajinal doğum için bir engelimiz yok şu an dedi. Bende durumlar bu şekilde

Kurban olsunlar o kokuya,efsane mi bilmiyorum ama yoğun bakımdaki bebeklerede anneden bir mendil falan koyun derler anne kokusunu alsın diye gerçi izin verirler mi eminde değilim

Back
X