• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kızlar herkeze ayrı yazamıyorum kusuruma bakmayın 😵‍💫 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bebeği hala vermediler. Kan gazı iyiymiş şekeri iyiymiş. Ama sanırım biraz nefes alış verişi hızlıymış. Strese mi girdi yoksa ciğerleri ile alakalı bir durum mu var gözlemleyerek karar vereceklerini söylediler. Zaten size versekte emmez sürekli ağlar, nefes düzensiz aldığı için kendini strese sokar dediler. Bu gözlemin ne kadar süreceğinide bilmiyorlar. Saat 5te yürütmek için kaldıracaklar beni. Ozaman gidip bebeğimi görebileceğim ancak. Dualarınızı bekliyorum inşallah bi aksilik olmaz yoğunbakıma gitmeden atlatırız bu süreci 🙏

Kızlar herkeze ayrı yazamıyorum kusuruma bakmayın 😵‍💫 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bebeği hala vermediler. Kan gazı iyiymiş şekeri iyiymiş. Ama sanırım biraz nefes alış verişi hızlıymış. Strese mi girdi yoksa ciğerleri ile alakalı bir durum mu var gözlemleyerek karar vereceklerini söylediler. Zaten size versekte emmez sürekli ağlar, nefes düzensiz aldığı için kendini strese sokar dediler. Bu gözlemin ne kadar süreceğinide bilmiyorlar. Saat 5te yürütmek için kaldıracaklar beni. Ozaman gidip bebeğimi görebileceğim ancak. Dualarınızı bekliyorum inşallah bi aksilik olmaz yoğunbakıma gitmeden atlatırız bu süreci 🙏
İnşallah en kısa zamanda yavrun yanına gelir kavuşursunuz canım 🙏🏼

Oy maşallah sende bizden oglusuna selam söyleseydin 😍💗

Canim bebisin iyi olmasina sevindim. Sancı icin birsey diyorlar mi peki gönderdiler mi eve
Eve geldik canım şükür 🤲
İnşaAllah sağlıklı, sıhhatli yanına getirirler bebişini canım, sende bir an önce toparlarsın 🤲❤️

Canım dogum sonrasi tedbiren 1 2 gün yogun bakimda tutabiliyorlarmis. Belki ciger gelisimi birazcik geriden gelmistir. Onunla alakali olabilir mi.
Bi gör kuzunu kendini daha iyi hissedeceksin eminim. Sağlıkla alıp evinize gitmek nasip olsun canım benim 🙏

Kızlar tedbiren bebeğimi yoğun bakıma aldılar 😭😭😭 gördüm ellerine ayaklarına dokundum konuştum ben konuşunca gözlerini açtı sonra geri kapattı. Eşimle ağlamaya başladık kızımda ağladı 😭 geldiğinden daha iyi olduğunu söyledi dr. Amaçlarının kötü birşey olmasını engellemek olduğunu söylüyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım 😭😭😭

Kızlar tedbiren bebeğimi yoğun bakıma aldılar 😭😭😭 gördüm ellerine ayaklarına dokundum konuştum ben konuşunca gözlerini açtı sonra geri kapattı. Eşimle ağlamaya başladık kızımda ağladı 😭 geldiğinden daha iyi olduğunu söyledi dr. Amaçlarının kötü birşey olmasını engellemek olduğunu söylüyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım 😭😭😭
Kuzum bak kendin söylüyorsun aslında iyi ama tedbiren almışlar 🌸 çok şükür ki dermansız bir şey değil sadece koruma amaçlı

Canım dogum sonrasi tedbiren 1 2 gün yogun bakimda tutabiliyorlarmis. Belki ciger gelisimi birazcik geriden gelmistir. Onunla alakali olabilir mi.
Bi gör kuzunu kendini daha iyi hissedeceksin eminim. Sağlıkla alıp evinize gitmek nasip olsun canım benim 🙏
Bak burada baby de demişti tamamen tedbir

Oy canım benim Rabbim şifasını versin tez zamanda kavuşun inşallah 🙏 Dualarım seninle. Tedbir amaçlı kalması onun için daha iyidir yoksa yatırmazlardı annesi. Azıcık daha dayan en kısa sürede kavuşacaksınız inşallah 🤍 çok şükür emin ellerde bunu düşün lütfen 🫂

Ah canım benim sana şuan ne kadar zor geldiğini tahmin bile edemem ama bebeğinin sağlığı için yapılıyor böyle düşünmeye çalış umarım hemen adapte olur ve yanına verirler bebeğini 🙏🏻🙁

Dün benimde kontrolüm vardı 36+6 bıraksak seni kendin bile dogurursun korkma dedi 2900 olmuş ama eksik yada fazlada çıkabilir tabiki dedi suyunda tuzuda güzel dedi sonra 😊 beklemedeyiz az kaldı inşallah giremedim buraya ama okudum kızlar kontrolleri doğumları hepsini takip ediyorum yazmasamda dua da ediyorum bebislere annislere kavusanlar adına çok mutluyum kavusmayanlarda az kaldı zaten Allah'ım sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize

javairia javairia Azraemre Azraemre kızlar gözünüz aydın olsun öncelikle kuvozde kalan bebislerimizi de inşallah biran önce anneleri kucaklar geçmiş olsun 💐
Canım çok teşekkür ederim. Süt içme dinlenme vs derken giremedim pek buraya da. Aynı gün doğum yaptığım arkadaşlarımdan bebişleri küvözde olanlar varmış nolur stres yapmayın bugün değilse yarın alacaksınız kucağınıza ben inanıyorum ve tüm dualarım da sizinle.
Doğum hikayemi de ilk fırsatta anlatıcam 🌸🌸

Yaş akciğer sendromu diye geçiyormuş😭 Bebek oksijene adapte olamıyormuş 😭 ciğerlerinde leke yâda gelişmemişlik yok dedi şimdi doktor. Sadece oksijeni doğru alıp veremiyormuş. Bunun ne kadar süreceğinide bilmiyorlarmış 😭
Canım en kısa zamanda bebişini toparlayıp güçlendirip sana verecekler çok zor tahmin ediyorum ama her geçen saat iyiye gittiğini düşün,unutacaksın bu yaşadıklarınıda hepsi geçecek güçlü ol annesi,dua ediyorum hep sizin için

Dün benimde kontrolüm vardı 36+6 bıraksak seni kendin bile dogurursun korkma dedi 2900 olmuş ama eksik yada fazlada çıkabilir tabiki dedi suyunda tuzuda güzel dedi sonra 😊 beklemedeyiz az kaldı inşallah giremedim buraya ama okudum kızlar kontrolleri doğumları hepsini takip ediyorum yazmasamda dua da ediyorum bebislere annislere kavusanlar adına çok mutluyum kavusmayanlarda az kaldı zaten Allah'ım sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize
Maşallah canım yoktun merak ettik valla.
Suyunda tuzu ne demek orda yanlış mı yazdın acaba 🙃

Yaş akciğer sendromu diye geçiyormuş😭 Bebek oksijene adapte olamıyormuş 😭 ciğerlerinde leke yâda gelişmemişlik yok dedi şimdi doktor. Sadece oksijeni doğru alıp veremiyormuş. Bunun ne kadar süreceğinide bilmiyorlarmış 😭
canim gözün aydin, umarim en kisa sürede toparlar bebisin. ne gerekiyorsa yapilsin biran once kavusun yavrunla insallah.siz moralinizi yuksek tutun

Back
X