• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Kızlar ama maşallah yani yarımız doğum yaptı aldı bebisleri kucağına hızlı çıktınız Aralık dedik Kasım ortasında yariladiniz yolu 🫣 geç kaldım gibi hissediyorum aralığı beklemek zor geliyor doğum yapanları gördükçe sabırsızlanıyorum

Kızlar ama maşallah yani yarımız doğum yaptı aldı bebisleri kucağına hızlı çıktınız Aralık dedik Kasım ortasında yariladiniz yolu 🫣 geç kaldım gibi hissediyorum aralığı beklemek zor geliyor doğum yapanları gördükçe sabırsızlanıyorum
Bekle kuzu bekle az daha vaktimiz var
10 kişi falan doğurdu daha merak etme sona kalmadın :))

Yaş akciğer sendromu diye geçiyormuş😭 Bebek oksijene adapte olamıyormuş 😭 ciğerlerinde leke yâda gelişmemişlik yok dedi şimdi doktor. Sadece oksijeni doğru alıp veremiyormuş. Bunun ne kadar süreceğinide bilmiyorlarmış 😭
En kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah canım dualarımız sizinle🙏🏻

Kızlar ben de bir haftadır acayip şişlik olmaya başladı ayaklarım ödem oldu parmaklarım bogum bogum bu neden olur acaba başka yaşayan var mi

Yaş akciğer sendromu diye geçiyormuş😭 Bebek oksijene adapte olamıyormuş 😭 ciğerlerinde leke yâda gelişmemişlik yok dedi şimdi doktor. Sadece oksijeni doğru alıp veremiyormuş. Bunun ne kadar süreceğinide bilmiyorlarmış 😭
Canım benim bebegin adapte olacaktır biraz zaman tanı ona. Sende iyilesmeye çalış kendini toparla bebegin geldiginde yanina sana ihtiyaci olacak 🙏
Benim doktorumda bahsetmisti Canım tedbir amacli yogun bakima alınıyor bebisler duruma göre solunumu duzenlemek icin diye. Seninde bebis öyle bir sebeple tutuluyor galiba. Kalbini ferah tut Allahım yüreğine sakinlik ferahlik versin inşallah 🙏

Back
X