- 25 Şubat 2024
- 1.613
- 2.189
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #53.181
Hastane çantası için aldığım terliklerim ayağıma olmuyor artık
çok şişmiş ayaklarımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorumYa bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar![]()
Ayy diğer konuda el yıkama ve uzun takma tırnağı olanlar bence:/Bizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorumben yüz göz olmak istemem lohusa ruh haliyle
Ya benim eşimde kullanıyor ama 2-3 günde 1 paket içiyor. Onlar kül tabağı gibilerBizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorumben yüz göz olmak istemem lohusa ruh haliyle
Ayy diğer konuda el yıkama ve uzun takma tırnağı olanlar bence:/
O zaman istediğini söyle valla söylenmiş ciddiye almamışlar bideYa benim eşimde kullanıyor ama 2-3 günde 1 paket içiyor. Onlar kül tabağı gibilerzaten eşimde söyledi benim yanımda ama çok kaale almadılar. Bu sefer sıra bende
![]()
Aman canım benim kimseyi takma gerçektende biliyorum insan çok hassas oluyor o dönemlerde ama inan umursama. Sütün olsa da olmasa da sen dünyanın en güzel annesi olmuşsunSelam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldıbugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim
eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor
böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya
yeto yeto yeto daraldım ya
![]()
en çok sinir olduğum bir konu buSelam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldıbugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim
eşimin teyzesi bu arada. Yok kızım inşallah sütle büyütürsün mamayla değil diyor. Eşimde diyor ki sana şimdi herşey kötü geliyor bak kötü bişey demedi ki inşallah sütünle büyüt diye dua ediyor diyor
böyle soranlara öyle bi şey bulalım ki sonra bütün sülale gelin bize böyle söyledi bidaha kimse bu geline süt sormasın diye dedikodumuzu yapsınlar arkamızdan ya
![]()
Kız Allah etmesin bir ay önce aldığıma sığmıyor mu kargolar bir geli bir gidiAmiinn, kuzu çok almamışsın ki sen az bile bence ben de 11 kg aldım şekerim olmasına ve son zamanda da olsa dikkat etmeme rağmenaman kiloya hiç takılmıyorum ya sağlıklı doğsunlar da, doğumdan sonra veririz heralde
daha fazla da alabilirim
![]()
Ben özelikle insanları özellikle kadınları lohusa sürecinde hiç anlamıyorum bunu söyleyende kadın birde bu süt konusu her doğum yapana soruluyor klasiğe döndü gül geç kafana takmaSelam kızlarrrr bir konudan müzdaripim deneyimliler yada benim gibi ilk bebeği olanlara olacaklara bir sorum var. Şimdi herkez sütün var mı sütün var mı diye sorup duruyor. Buda beni geriyor açıkçası. Ve normalde olan sütüm dün ve bugün azaldıbugün artık birine niye sordun ki bildiğin süt anne mi var dedim
![]()
Ben 38 giyiyorum 42 aldım artık eşime giydiririm ordaHastane çantası için aldığım terliklerim ayağıma olmuyor artıkçok şişmiş ayaklarımm
Sürekli var bende bazen düzenli bile olmuyor bunlar doğuma hazırlık kasılmalarHanımlar merhabalar, karında düzensiz sertleşme yalancı sancı mı yoksa gerçek sancı mı oluyor? Arada sertleşme yaşıyorum fakat aşırı düzensiz, dün 4 kere oldu bugün hiç olmadı mesela
Çok zararlı yaYa bide sigara konusu var babaanne ve dedesi aşırı sigara kullanıyor çocuğumun ağzına ağzına eğiliyorlar. Eşime söyledim uyar uygun bi dille yoksa ben kavga edicem geri dönüşü olmayacak dedim. Onlarada ne söyliyim kızlar sizce. Şöyle okkalı iğneleyici bidaha dönüp aynı şeyi yapamasınlar![]()
Canım ben şu an 37+4'teyim ve dediklerini uyguluyorum. İşe yarar mı bilemem ama doktorum da önerdiMerhaba herkese, bastan beri ara ara okuyorum burayi ama pek yazamadim. 37+1im şu an ve hamilelikten asiri yoruldum. Doktorum 40 haftayi goruruz gibi konusmustu. Ama bu sure bana cok fazla geliyo :'D bu durumda olup, yuruyus, merdiven, pilates topu egzersizleri, cinsel iliski, hurma gibi yontemlerle sureci hizlandirabilen oldu mu icinizde acaba veya doktoruna direkt olarak soran?
Öfff bizde de kv ile kp içiyor sadece ama kv geçenlerde kp'e bak torun geliyor bırakmamız lazım diyordu. İnşallah bırakırlar bu da vesile olur. Yoksa ben eşime söylüyorum annenlere söyle sirin size çocuğu vermez bak anne falan de diyorum.Bizimde ailede sadece kayınvalidem içiyor bende bu konudan çok çekiniyorum ama doğum öncesi eşime söyleyeceğim, zaten çocuktan bağımsız bende sigaradan aşırı rahatsız oluyorum. Eşim uygun bir dille anlatır annesine diye düşünüyorumben yüz göz olmak istemem lohusa ruh haliyle
Hayırlı olsun tarihinBenim de doğum tarihim belli oldu, nasipse 2 Aralık salı olacakben üniversite hastanesinde yapıcam bu sefer doğumu ama yatış bilgilerini alan kadın biraz kafamı karıştırdı. Burası özell gibi olmaz imkanlar kısıtlı yanında komposto ve tavuk çorbası getir dedi. Ben komposto fln götürcem de çorbayı nasıl sıcak tutcam ki orda anlamadım. Eşim onlar ısıtıp getircek sana demekki diyo, dedim imkanlar kısıtlı deyip bana Özel yemek ısıtcaklarını sanmıyorum. Eşim aynı hastanede ameliyat oldu ve yemekleri gayet iyiydi, acaba sana uygun yemek çok olmaz kendine uygun bşyler mi getir demek istedi
Ben dee 40 almıştım 38 giyiniyordum şimdi 42 alayımBen 38 giyiyorum 42 aldım artık eşime giydiririm orda![]()
Evet aslında direk ellerinden almak lazım. Maskeyle bişe olsa dokunmalarına tahammülüm yok. Bide benim çocuğum yoğun bakımdan çıkalı 3 gün oldu yaniBen olsam heralde anne ya da baba sen biraz sigara kokuyorsun ben alayim bebegi cunku boyle kokular alerji yapabiliyor ilerde biz parfum bile kullanmiyoruz bunyeleri hassas oldugu icin dikkat ediyoruz yanlis anlamayin falan derdim ya da bebek de solumasin etkilenmesin diyerek maske uzatirdkmzaten yenidogan doneminde gelen gidene gercekten maske dagitmayi dusunuyorum tam grip sezonu
Ya canım valla öyle gereksiz gereksiz cevaplar veriyorlar ki birde. Uzak dursunlar diyorum eşime oda söylüyor. Biz dişlerimizi fırçaladık diyorlarAynen ben de öyle yapardım. Annemle babam bebeğin geldiği gün itibariyle sigarayı bırakacaklar. Kayınvalidem bırakamam modunda. Ben de şimdiden sigara içenin kucağına vermeyeceğimi, hatta yaklaşamayacağını falan söylüyorum. 2 metre öteden bakar sigara içen ancak.
Maske de aldım, hatta hastane çantama da attımKimseyi ağırlamayacağım ama babalara falan bile maske taktırabilirim işkillenirsem hastalıktan falan.
Aynen öyle yapacağım. Bi arkadaş yazmış direk kucaklarından al diyeO zaman istediğini söyle valla söylenmiş ciddiye almamışlar bide![]()