- 23 Mart 2016
- 32.182
- 95.074
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #53.661
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Ben varim 35+0Daha doğum yapmayanlar var canım bekliyoruz. Ben daha 36+1 imkendimizi biraz erkene alıştırdık galiba ama 41. Haftaya kadar yolu var sabretmek lazım
![]()
Aynıyız neredeyse evet gerçekten burada doğum yapanları gördükçe geç kalmış gibi hissediyor insan :) Arkadaşın dediği gibi ocağa bile kalır mı acaba :) ama kalmasın lütfenDaha doğum yapmayanlar var canım bekliyoruz. Ben daha 36+1 imkendimizi biraz erkene alıştırdık galiba ama 41. Haftaya kadar yolu var sabretmek lazım
![]()
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Doktorun kesmedigi dikişlerim vardı 7 gün ila10 gün içinde iyileşip döküldü kendiliğinden gördüm lavaboda düştüğünü ilk bir gün yada iki gün lavabo da aciyor sadece normal dururken yürürken de birazcık hiç dikiş zor olmuyor yani bende öyleydi 9 sene önce amaGünaydın canlar
Normal doğum yapan annelerime bir sorum olacak. Epizyotomisi olan annelerim ne zaman iyileşti kesi yeri
Benim de çok fazla dikişim var estetik dikiş olduğunu söyledi doktor bugün 13 gün oldu bazen hala zorlanıyorumDoktorun kesmedigi dikişlerim 7 gün ila10 gün içinde iyileşip döküldü kendiliğinden gördüm lavaboda düştüğünü
Düşmedimi hiç düşen oldumu canım agriyomu halaBenim de çok fazla dikişim var estetik dikiş olduğunu söyledi doktor bugün 13 gün oldu bazen hala zorlanıyorum![]()
Eriyen süturla dikmiş öyle söyledi. Düşme yok canım. Sanki sivilce çıkmış gibi acı oluyor uzun süre oturuncaDüşmedimi hiç düşen oldumu canım agriyomu hala
Hmm anladım canım dikkat et kurutma makinasıyla bile kurut gerekirse geçmiş olsunEriyen süturla dikmiş öyle söyledi. Düşme yok canım. Sanki sivilce çıkmış gibi acı oluyor uzun süre oturunca
Batikonla ve antiseptikle pansumana devam ediyorum olmazsa öyle yapayım. Sağol canımHmm anladım canım dikkat et kurutma makinasıyla bile kurut gerekirse geçmiş olsun![]()
15 güne kadar bekliyorlarmis canım baktım da şimdiBatikonla ve antiseptikle pansumana devam ediyorum olmazsa öyle yapayım. Sağol canım![]()