• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Daha doğum yapmayanlar var canım bekliyoruz. Ben daha 36+1 im 🌸 kendimizi biraz erkene alıştırdık galiba ama 41. Haftaya kadar yolu var sabretmek lazım 🥲
Aynıyız neredeyse evet gerçekten burada doğum yapanları gördükçe geç kalmış gibi hissediyor insan :) Arkadaşın dediği gibi ocağa bile kalır mı acaba :) ama kalmasın lütfen 😄

Günaydın canlar💕
Normal doğum yapan annelerime bir sorum olacak. Epizyotomisi olan annelerim ne zaman iyileşti kesi yeri
Doktorun kesmedigi dikişlerim vardı 7 gün ila10 gün içinde iyileşip döküldü kendiliğinden gördüm lavaboda düştüğünü ilk bir gün yada iki gün lavabo da aciyor sadece normal dururken yürürken de birazcık hiç dikiş zor olmuyor yani bende öyleydi 9 sene önce ama 😂

Benim de çok fazla dikişim var estetik dikiş olduğunu söyledi doktor bugün 13 gün oldu bazen hala zorlanıyorum 😞
Düşmedimi hiç düşen oldumu canım agriyomu hala
Kuru tuttunmu canım peki bu iki gün daha bekle bakım sonrada kendiliğinden düşmezse git sor doktora bı istersen

Back
X