• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Kızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
Maşallah canım gözünüz aydın olsun. Allah sizlere bağışlasın 🥰🥰🥰 neden genel oldun canım özel bir sebebi var mıydı müsait zamanında cevaplarsan sevinirim🥰

Dogum yaparlar eve gelip tartilan oldu mu acaba dogum da Kac kilonuz gitti 🥰🥰
Canım benim bugün 12. Gün 10 kg gitti. Yani hamilelikte aldığım gitti. Ama bi 5 kg fazlam ile hamile kalmıştım umarım emzirirken oda gider. Birde bende gebelik şekeri çıkmıştı hiç yemek yiyememiştim😵‍💫 şimdi bir tatlı yiyorum varya anlatamam 🙈

5 sene önce sezeryan oldum 11. Gün itibariyle korse kullanabilirsin demişti doktorum. Kasmadan günde 1-2 saat taktım doğumun 50. Günü karnım dümdüzdü sonrasında da bir sorun yaşamadım yine aynı şekilde yaparım🙏🏻 yapıştırma dikiş oluyor zaten yakınına gelip dikkatli bakmadıkça benimki görünmüyordu iyileşmişti🥰
Ya benimkide yapıştırma 🤣 dr takma dedi ya etrafımdakilerde diyorki sakın takma dikişlerin büzüşür yamuk kaynar 😒🤔 normalde çok korkuyorum ama bi taraftanda takmak istiyorum 🤣 dediğin gibi günde 1-2 saat takmak bile yeterli gelir belki öyle bi denerim 🤗

Kızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallah 🤲 ben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni 😪 sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi

Teşekkür ederim canım. Peki kendi bedenini mi aldın yoksa 1 beden küçük mü aldın
1 beden küçük aldım benim için çok rahat oldu karnı toparladığı için daha rahat hareket ettim ama herkes de farklı olabilir. ben hastaneden çıktıkdan 2 yada 3 gün sonra taktım yine öyle yapacağım yoksa elim karnımda tutarak yürüyordum

Canım benim bugün 12. Gün 10 kg gitti. Yani hamilelikte aldığım gitti. Ama bi 5 kg fazlam ile hamile kalmıştım umarım emzirirken oda gider. Birde bende gebelik şekeri çıkmıştı hiç yemek yiyememiştim😵‍💫 şimdi bir tatlı yiyorum varya anlatamam 🙈
bu son haftalar dikkat etmem gerek benim 36+0 oldum 18 kilo almışım toplam da daha almamam lazım bebekte 3 kilo olmuş

Kızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallah 🤲 ben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni 😪 sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi
Geçmiş olsun canım, 37 hafta çok normal merak etme içini ferah tut, 2 hafta geriden geliyor derken kilo vs nasıl peki? Doktorun dah iyisini bilir, bu haftalarda doğum o kadar normal ki sakın kötü düşünme, zaten ciğe geliştiriciye bile gerek duymamış. Doğum şekli de önemli değil evet biz kendimizi şartlıyoruz ama nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar, akışına bırakmak gerekiyor. Güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏻♥️

Geçmiş olsun canım, 37 hafta çok normal merak etme içini ferah tut, 2 hafta geriden geliyor derken kilo vs nasıl peki? Doktorun dah iyisini bilir, bu haftalarda doğum o kadar normal ki sakın kötü düşünme, zaten ciğe geliştiriciye bile gerek duymamış. Doğum şekli de önemli değil evet biz kendimizi şartlıyoruz ama nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar, akışına bırakmak gerekiyor. Güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏻♥️
Sagol canim kilosu 2100 gramdi 3 gün önce 😑 minyon biraz

Benimde bebek erkek olmasına rağmen tüy uzama hızım aşırı düştü yaa 🤣 şükürler olsun 🙏 teşekkürler oğlum 😄
Aşkım allah kızımdan razı olsun beni de çok azalttı ama ben takıntılı olduğum için her an doğurursam diye bi tane sarı tüy bile kalmasın diye yatağımın yanında cımbız ve ayna bulunduruyorum ahhaha krizle şu şekil mücadele etceksin

Back
X