• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah 🙏

Oy canım valla yazmayınca ters bir durum var diye düşündüm korktum açıkçası çok mutlu oldum bebisine kavuşmana gözün aydın 🌹🌹🌹🌹
Cok sagol canım cok teşekkür ederim. Allah razı olsun 🙏🥰
Maşallah kuzum Maşallah :nazar: :nazar: bakma sen küçük olduğuna o kadar hızlı büyüyecekki kıyafetlere sığmayacak🥰🥰 yavrunla bir ömür sağlıkla yaşayın inşallah en zorunu atlattınız süt mama o bu hiç önemli değil artık🥰
🙏🙏 çok şükür kuzum dedigin gibi cok güçlü olsun sağlıklı olsun da büyüsün Allahın izniyle hala cok küçük ve kilo kaybı da var ama inanıyorum başaracağız 🙏
Kuzum şükürler olsun sağlıkla gelmiş yavrun. Burada herkes senin için dua etti heyecanla bekledik. Çok şükür kavuştunuz sonunda🥰🙏
🙏🙏🥰 hepinize ayri ayri teşekkür ederim kuzumm şükürler olsun hepiniz cok sagolun🙏🥲
Annesinin minik savaşçısı 🥹🥹 sağlıkla gelmiş hoşgelmişşş 😍😍😍 şimdi anne oğul vakti artıkk 🙏
🥰🙏 şükürler olsun kuzucum 🥰🥲
Çok şükür canım benim gözünaydın😍🙏🏻♥️
🙏🙏 amin kuzumm çok sagoll
Maşallah 🧿Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah oğluşuna kavuştun çok şükür 😍🙏🏻
Allah razı olsun kuzuum şükürler olsun 🙏🙏
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın
🙏🙏🥰aminn aminn Allah razı olsun 🙏🥰
Canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah maşallah size çok şükür zorlu bir süreçten sonra sağ salim kavuştunuz birbirinize 💕 sütün için de endişe etme stres yapma elbette gelecektir bazı damlalar falan öneriliyor bestlak damla gibi deneyebilirsin belki🌸 sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
🥲🥲 ah dimi ... neler ne zorluklar yasadik.. şükürler olsun bugünlere. Rabbim kimseyi darda zorda birakmasin hepiniz sag salim yavrulariniza kavusun. Evet canimm aldik bestlak başladık. Sifasini görürüz umarim.
Çok çok çok sevindim iyi olmanıza canım 💕çok güzel anlar keyfini çıkarın 🥰
Cok sagol kuzumm. Saglicamla büyütelim hepimiz
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın olsun cnm😊darısı biz bekleyenlerin başına inş
Aminn aminnn sagol canimm darısı başınıza saglicakla dogsun bebisler
Oyyy geldimi miniğimiz😍

çok merak ettik seni kuzum yaa iyisiniz çok şükür ki🥹 bizlere yaz müsait oldukca aklımız sizde❤️
Şükürler olsun teyzesii.. pek musait olamadigim icin yazamiyorum o kadar cok sey yapmam gerekiyor ki 72 saatte toplam 6 saat uyumamisimdir firsat bulabildikce yazacagim kizlar 🥲
Ohh be içimizi rahatlattın kuzu 😍 hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah 😍🧿 merak etme annesi zamnla gelir hiç stres yapma elbet doyar bebiş de siz iyi olun da gerisi halledilir ♥️🤗 dinlen güzelce sonra alırız detayları 😘♥️
🥰🥰🙏 demet teyzesii cok sagol kuzum zamana ijtiyac var. Saglicakla kavustuk ya. Detaylari anlatacağım en kisa zamanda.
D destinaa88 bebeğim geçmiş olsun inşallah hızlıca alıcaksın bebişini kucağına birlikte evinize gitceksiniz biraz sabır sadece allah ömür boyu hep mutluluğunu sağlığını göstersin bu son ayrılığınız olsun ❤️

babylovee babylovee ayyyy minişimmm gözün aydın sen şimdi mis gibi besler büyütürsün bebeğini allah hep iyiliğini mutluluğunu göstersinn ❤️
Cok sagol kuzucuk saglicakla büyüsün tüm bebisler. Amin aminn🙏🙏
D destinaa88 canım gözün aydın tebrik ediyorum sag salim yavrularimiz büyüsünler. Bizde cok zayif dogduk birde kilo kaybi yasadik zor seyler yasiyor her bebis farkli seyler yasiyor. Sayfaları okuyamadim su an süt sagmaya çalışıyorum sadece o arada bi girdim gorduklerime yazabildim. Diger sayfalara gecemedim insallah yavruna kavusmus yada kavusmak uzwresindir 🙏

Kızlar hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Yazmaadiklarim lütfen küsmesin. En bulduğum ilk firsatta size yazacagim. Hepinizden Allah razı olsun bizi dualariniza hep kattınız 🙏🥲 oglumun güzel teyzeleri. Simdi süt getirmeye calisacagim sagip bu is baya bir zormus. Lohusalik psikolojisi ayri zormus. Iste her durumun ayri inisleri çıkışları oluyor tabi ama hamilelikten çıkıp bambaska bir duruma alismak insani biraz karıştırıyormus 🥲 bebegimde kilo kaybı da var mamaya mecbur başladık ama yine de tam dengeyi saglayamadik. Dualar daimi her zmn dualarimdasiniz sizler de benim
Rabbim bekleyen herkesi saglicakla kavustursun bebegine. Ben yokken olan dogumlar varsa da saglikla büyüsün hepsi..
Hala hstanedeyiz taburcu olmadik bu aarada. Bugunku doktor kontrolümüzde karar verilecek .

Bu arada şekerli tansiyonlu gebelik gecirmis olanlar dogumdan sonra kan sulandirici igne baslayaniniz oldu mu ? Doktorum baslayacagiz dedi de merak ettim.

yok canım ya hala yapamadı 🥲 doktoru aradık sorduk normal diyor anne sütü aldığı için normalmiş 7-8 gündede bir yapabilir dedi huzursuz değil gazını çıkartıyor ama kaka yok dünde sağlık ocağına gittik 200 gr almış 3200 olduk bu arada bende sana doğum kilosunu eklermisin diyecektim 2980 gr doğdu yağız 😇 ordaki hemşireyede durumu anlattm oda normal diyor resmen çocuğum kaka yapsın diye nöbet tutuyorum ama yok şişkinlikte yok karnında 🤷🏻‍♀️ çok tuhaf başta boklu diyoduk çocuma oda yok artık 🥲 gazı kokmaya başlad bugün ilk defa annem bi iki güne yapar dedi inşallah yapar 🙏
Yaa maşallah kilosu pek iyiymiş. Koca adam olma yolunda gram gram ilerliyorsunuz aferin Yağıza 🤣😍 Kuzum ben de anne sütü alırken 10 güne kadar normal diye biliyorum. Ama yenidoğanda ve prematüre olunca değişiyordur belki diye yazmak istemedim emin olamayınca. Bi arkadaşımın oğlu resmen kurulu gibi 10 günde bir yapardı. Hayret etmiştim duyunca ama normalmiş 🥰

Bana verdiler canım demir ilacı devam ediyorm ama düzenli edemiyorum bide doğumdan sonra benim b12 yerlerde herşeyi unutuyorum normal mi acaba 😂😂
O sadece b12den değil ya. Beyin bebeğe odaklı olunca normal fonksiyonlarını unutup bi sapıtıyor. Bebek büyüdükçe normalleşiyor insan 🤣🤣

Kızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah 🙏
Arkadaşım gözün aydın, Allah analı babası büyütsün 🤍 şimdi nasılsınız

Kızlar ya size bir şey soracağım, ilk doğumum sezeryan oldu ,hastanede yanımda eşim ve annem kaldı, biri bebekle biri benimle ilgilendi vb., bunda annem kızımla duracak, kv yi de istemiyorum baska da yanima gelebilecek kimse yok zaten. eşimle ikimiz kalsak halledebilir miyiz , o şekilde doğuma giden var mı, eşim kv yi çağıralım diyor ama kararsız kaldım, gelirse sadece yanımızda bir kişi daha olmuş olacak, benim yürümeme yardim edemez, bebeğe de bakabileceğini sanmıyorum torunlarının hiç birini 40 ı çıkana kadar kucağına almadi bir yerini acıtırım diye
Canım eşini sen biliyorsun ne kadar iyi ilgilenebilir bebekle. Ben eşimle kalmak istemezdim mesela. Çok sever evlatlarını tabi kendince yardımı da olur olmasına da. Çok da mükemmel diyemem 🤣🤣 Zaten şehir hastanesinde doğum yapıyorum eş refakatçi olamıyor. Olsa da yanımda illaki bi kadın da isterdim. Bu kez annem kızıma bakacağı için doğuma ablamla gideceğim. Senin kv de pek yardımcı olamıyormuş hiç bence çağırma boşuna o zaman. Eşinle de yapabilirsiniz diye düşündüm tecrübelisiniz artık. Ama sen tanıyorsun dediğim gibi 🤷‍♀️

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebeğin 🥰🙏

Ben başından beri varım aralık grubundayım galiba eklemediler beni listeye beklenen tarihim 9 aralıktı 🙏 ama planlı olarak sezeryanım oldu
Canım tablodaki bilgileri yazınca ben ekliyordum tabloya. Hiç önemli değil🥰 Sağlıkla analı babalı büyüsün yavrun 🙏🥰

Kızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallah 🤲 ben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni 😪 sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim annem de kardeşimi tansiyon ve enfeksiyon şikayetiyle sezeryanşa doğurdu. 38.haftadaydı ama onda kordonun da besin kaçağı da vardı kardeşimşn ciğerleri falan gelişememişti 2 hafta küvezde kaldı ama çok şükür sonrasında toparladı ve su an 16 yasında. Seni çok iyi anlıyorum küveze girmesi kötü bişey gibi hissediyoruz biz de çok zor günler geçirmiştik o zaman. Ama emin ol o minik savaşçılar için orası daha hijyenik ve gelişimi açısından daha iyi oluyor. İnşallah senin miniğinde en en sağlık şekilde senin yanına gelir

Ay artık muayeneye gidip bebekle dönenlerimiz çoğaldı🥰🥰
Maşallah canım sanada gözün aydın🥰

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🥰

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸

Back
X