• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Allah kolaylik versin simdiden nefesini dogru ayarla nefesini sakin alip vermekte rahmi guzel aciyor

suni sanci almadim ben kimi hissediyomus zor dio kiminede İşlemiyor Mecburi yatirirsa seni suni vercek ozaman
Evet eger bana bırakırsa ben bir hafta daha beklerim 41 e kadar 😅 Ama eskiden doğumlar nasıl oluyordu eskilerde diyor oğlan geç gelir biraz daha dursa oğlan olacaktı falan diye ama Rabbim kolaylığını versin inşaallah hepimize

D Dilan Nur canım ne yaptın doğurdun mu uzun zamandır sesin çıkmadıı
Kızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın

Kızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın
Sağlıkla büyütün canım. Kaçıncı haftadaydım neden acil sezeryan oldun

Herkese günaydın arkadaşlar 😊ben de dün 39+2 de aniden doğuma gittim ve kızımı kucağıma aldım.Ne zaman gelecek deyip dururken tuvalete gittiğimde çamaşırımda ıslaklık ve hafif kan gördüm suyumun geldiğini anladım zaten hemen sonrasında sancım başladı dakika tuttum 10 dakikadan 5 dk ya o kadar hızlı düştü ki hemen hastaneye gittik 2 cm açıklık vardı ama sancıların sıklığı 2 dakikaya düşmüştü çok az suni samcı başladılar ama sonrasında kestiler çünkü 4 tr hastaneye girdik 6.05 te kızım doğdu .Miniğim iki eli yüzünde doğunca beni zorladı tabi ama o mis kokusu her şeye bedel.Darısı doğumu yapmamış arkadaşlarıma olsun🤲🤲🤲

Asıl bebeğini görünce uyuyamıyorsun 🤣
Evett beklenen oldu, uyuyamıyorum:))

Bugün 12.45'te doğdu Leyla ,🥰

3.380 gram, 50 cm

Akşama kadar her şey yolundaydı ama gece zorlu geçti, çok çok az emiyor ve uyuyor.Sonra yine uyanıyor. Sütüm az az gelmeye başladı neyse ki. Dikişler, gaz sancısı, yeniden yıkılmadım ama ayakta da değilim:))

İnşallah kendi sancısı gelir ya 😊

İşte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlık 😂

Cuma son adminim 😊

Güle güle gelsin bebiş canım kolay doğumlar diliyorum😍

Aynı derdtten muzdarip olan çok kişi varız hayırlısı olsun canım bebislerimiz sağlıklı olsunlar da

Döndüyse girer canım endişe etme sen 😍

Hadi bakalım bende bütün tuşlara bastım artık gerisi taktiri ilahi 😂
Amin cnm

javairia javairia canım ikinize birden yazmış olayım bizde yaşadık mama değişikliğinden kaynaklı üç gün kaka yapamama ve şiddetle sancılar maalesef, ben çekilmemiş Kimyon ve Rezene çaylarına boğdum kendimi birde Nurse harveys damlasını kullandık ama kullanacak olanlara tavsiyem yenidoğan dönemindeyse kutuda yazdığı gibi 20 damla kullanmayın bence, çünkü bence bebeklere tek seferde 20 damla fazla geliyor benim kızım hiç kusmazdı Maalesef kustu öyle verme hatasını yaptım😥 şimdi günde üç kere falan sütüme ek mama veriyorum 30 ml Her verişimde 3 damla damlatıyorum tabi doktor daha iyi bilir :)
Biz de mama değiştirdik ondan mı oldu ki😞 hepsini yaptım ben de valla doktor sadece probiyotik verdi gaz damlası vermedi bize. Sorayım ben de mutlaka tesekkür ederim canım🌸🌸🌸

Doğuran annelerim, gece giydirdiğiniz ve memnun kaldığınız kundak ya da uyku tulumu fark etmez var mı? İlays, owli vs memnun musunuz ? Acil almam lazım, yarım kundak almıştım, bir tane de tam almam lazım. korkudan uyuyamıyorum 🤕

Çok meraket etmiştim seni canım çok şükür bebeğin sen iyisin ama nasıl o kadar sancı verip bu acıya zorladılar ve sonra sezeryan çok ihmal var insan bu o kadar acıya nasıl katlansın çok üzüldüm o konuda

gece dr ları arayamıyorlar heralde :S kardesımın de son dakıka resmen bebegın kafası cıkarken geldı dr u ... o yuzden heralde sezaryen onerıp duruyolar herkese. zamanı bellı gunu bellı :S gecmıs gıtmıs olsun. saglıkla buyut bebegını ınsallah :)

gece dr ları arayamıyorlar heralde :S kardesımın de son dakıka resmen bebegın kafası cıkarken geldı dr u ... o yuzden heralde sezaryen onerıp duruyolar herkese. zamanı bellı gunu bellı :S gecmıs gıtmıs olsun. saglıkla buyut bebegını ınsallah :)
Özel hastane de mi öyle canım hiç düşünmedim bunu

Özel hastane de mi öyle canım hiç düşünmedim bunu
ozeldi acılması ve dogum hızlı oldu mıy mıy hareket ettıler . sinir bozucu bı andı :S ıkınma dıyıp durdular kıza o da ıkınmıyorum kı kendı gelıyor demıstı dun gıbı aklımda :S ben ozelde yaptım ılk dogumu sezaryendı sıkıntı yasamadım. sımdı devlette olucak o da sezaryen . dr bekleme derdım olmaz . ınsalah baska doktor random falan gelmıyordur doguma :S

Teşekkür ederim onlar haber vermedi zaten doktorlara şükürler olsun oğlumda bende iyiyiz 🤍

Çok meraket etmiştim seni canım çok şükür bebeğin sen iyisin ama nasıl o kadar sancı verip bu acıya zorladılar ve sonra sezeryan çok ihmal var insan bu o kadar acıya nasıl katlansın çok üzüldüm o konuda
O kadar zordu ki ben acıdan bayılmıştım zaten hayal meyal sedyenin üstünde apar topar ameliyat masasında olduğumu hatırlıyorum onun kokusu herşeye değer gerçekten

Back
X