- 26 Nisan 2024
- 1.157
- 1.305
- 53
Kızzz ben de gördüm ama hep isim yazılı ya of benim oğluş hala isimsiz hahahaBen henüz almadım ama tyda homamia diye bi mağaza var orda çok güzel şeyler var favoriye ekledim çoğunu yatağı alınca alıcam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz ben de gördüm ama hep isim yazılı ya of benim oğluş hala isimsiz hahahaBen henüz almadım ama tyda homamia diye bi mağaza var orda çok güzel şeyler var favoriye ekledim çoğunu yatağı alınca alıcam inşallah
Ya her yerde çok değişkenlik gösteriyor şaşırıyorum geçen kuzenim 19.haftada o üçlü karma aşıyı olmuş mesela. Tetanoz difteri boğmacaBana doktorum 28. Haftada tdap olacaksın dedi. Sağlık ocağı daha 20. Haftada aramasına ragmen 28den önce gitme dedi doktorum
Perinatoloji uzmanına git bide onlarda detaylı bakıyorMerhaba kızlar ,girdim ultrasona ama kilomdan bir de vücut yapısından doktor detayları göremedi.kalp böbrek,kan akışı falan.Canim biraz sıkıldı.Genrl anlamıyla suyu normal ,bebek haftası ile uyumlu ,rahim ağzı uzunluğu iyiymiş.Ozel Dr a gidebilirsin dedi ,cihazları daha iyi olur bakımından ,onunda randevusu yok şuan.Bilemedim ya içime pek sinmedi bu durum
Tdap en verimli dönemi 28-32 arası bebeğe antikor sağladığı için.Merhaba arkadaşlar ben aşı olmaya sağlık ocağına gittim. Kimse de beni arayıp sormuyor bu arada uyuz oluyorum. Gittiğimde bana doktorunuza sordunuz mu olmak istiyor musunuz gibi sorular sordu. Niyeyse tereddüt ettim .Doktoruma sormuştum ama bir daha düzgün soracağım. Ben 2020 ocakta tetanoz olmuştum. Tdap olsam bir tane yeterli oluyor mu diye onu sordum bir şey söyleyemediler tam net açıklayamadılar kafam karıştı. O tdap da galiba 27. Haftadan sonra oluyormuş öyle mi yoksa şimdi olabiliyor muyuz yoksa ben iyice geç mi kaldım naptım anlamadım
Öyle yaptım canım yastık + yorganı erteledim. Nevresim takımı almıştım bilmeden çarşaflarını kullanırım ne yapayımAy bu yorgan konusu benim de kafamı karıştırıyordu o zaman ben de şimdilik biraz öteleyeyim alez + çarşaf alsak yetiyor mu o zaman![]()
Hahahah biz de 40 kere netleştirip vazgeçtik yalnız değilsinKızzz ben de gördüm ama hep isim yazılı ya of benim oğluş hala isimsiz hahaha
Gittiğimde perinatoloji uzmaniydiPerinatoloji uzmanına git bide onlarda detaylı bakıyor
Sen de bendensin galiba benim bebe de isimsiz ismi vardı aslında kız dediklerinde şimdi erkek dediler isim kaldı yavrum. Bu gün detaylı ultrason var benim 14.30 da o zamanda soracam bakalım cinsiyet için ne diyecekler.Kızzz ben de gördüm ama hep isim yazılı ya of benim oğluş hala isimsiz hahaha
Evet canım Oksapar, acaba raporu kim çıkardı hangi doktor kadın doğum muKan sulandırıcı mi canim bende hiç ücret çıkmıyor bayramdan önce almıştım en son daha bitmedi
Canım nereye muayene gittin? Gidebilirsen perinatoloji uzmanına gitsen daha iyi olur belki için daha rahat ederMerhaba kızlar ,girdim ultrasona ama kilomdan bir de vücut yapısından doktor detayları göremedi.kalp böbrek,kan akışı falan.Canim biraz sıkıldı.Genrl anlamıyla suyu normal ,bebek haftası ile uyumlu ,rahim ağzı uzunluğu iyiymiş.Ozel Dr a gidebilirsin dedi ,cihazları daha iyi olur bakımından ,onunda randevusu yok şuan.Bilemedim ya içime pek sinmedi bu durum
Araştır istersen komşularına felan sor vardır bilen illa ki canımCanım evet ben de başta düşündüm yatak alayım içine diye ama sonra vazgeçtim ya, yün yorgan varmış onu sericem üstünden yeter bence bir süre için. Sonrasında zaten büyük yatağa geçecek. Nevresimi de bi şey alıcam artık seçemedim bi türlü ama kaliteli güzel olsun kumaşı yeter. Yaşadığım yerde hiç bilmiyorum öyle yaptırcak bi yer o yüzden internetten alcam mecbur
Genel olarak hormonlar kaynaklı oluyor o kanamalar. Daha fazla kan hücresi ürettiğimiz için burnumuzda basınç artışı oluyor ve kanıyor. Bir diğer neden ise hamile riniti üst solunum yolu hastalığı.Kizlar Burun kanamasi yaşayan varmi gebelikte dünde kanadi bugunde burnum tansiyonumu ölçtüm normal çikti biraz başimda ağriyo normalmi ki kanamasi![]()
Devlet Hastanesi'nde perinatoloji uzmanına gittim cnm .Bakalım arastiricam biraz.Canım nereye muayene gittin? Gidebilirsen perinatoloji uzmanına gitsen daha iyi olur belki için daha rahat eder
Aa süper oHahahah biz de 40 kere netleştirip vazgeçtik yalnız değilsinBu arada ben isimli şeyleri çok sevmiyorum firmaya sordum aynı figür ve desenleri isimsiz olarak sipariş verebiliyormuşuz aklında olsunn
Hamile riniti ilk defa duydum sikntili bsymi canim.Genel olarak hormonlar kaynaklı oluyor o kanamalar. Daha fazla kan hücresi ürettiğimiz için burnumuzda basınç artışı oluyor ve kanıyor. Bir diğer neden ise hamile riniti üst solunum yolu hastalığı.
Yok ya burun tıkanıklığı ve baş ağrısı oluyor arada öyle kanamalar oluyor tabi akıyor burun çok tıkanıklık rahatsız ederse serum solüsyon uygulaması yapabilirsin. Ve hapşırma da oluyor.Hamile riniti ilk defa duydum sikntili bsymi canim.