Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
En başından bu yana çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim, geçiriyorum da. Bizim bebek yolculuğumuz çok uzun ve meşakkatli geçtiği için görüştüğümüz hangi arkadaşım, dostum varsa hep çok ilgili, alakalı oldular. Allah var eşim her zaman çok ilgili bir eşti şimdi de ilgili bir baba adayı. Amaaaaaa aması var ki benim köpeğim dışında kimseye tahammülüm yok. Ufacık bir hareketi, yapmaması gereken şey ya da yapması gerekip onun düşünemediği ne varsa beni çileden çıkartıyor. Artık kimseye bunu yapman lazım, bunu yapmalısın demek istemiyorum. Dedikçe çileden çıkıyorum tam olarak söylediğin gibi çığlık çığlığa ağlamak istiyorum. Bugün de böyle moddayım çarpasım geliyor karşıma kim çıktıysa. Ama bugüne böyle başlamadım işte sorun da bu beni bu hale kendileri getiriyorlar 😂 of şu an bunları yazarken ağlayasım geliyor hajdkskd o derece kötüyüm bugün
Ayy bende herkese aliniyorum🤣Ayy nasil ilgi manyagi oldum herkesten özel ilgi bekliyorum herkese gicik oluyorum nefes alsalar batiyo o derece yalniz degilmisim demkki ah şu hormonlar 🤣

Yok yok zaten ne sıkıntılar çekerek geldik şu günlere doğunca da belli bir süre ağzıma sürmem ama sonrasını bilemem 😅
ahhhaha çok tatlısın. Ben sonrasında da içmek istemiyorum bebeğim koklamasın sigara dumanını istiyorum ama büyük asla konuşmam hahsj hayırlısı olsun hakkımızda 😂😂

Ayy bende herkese aliniyorum🤣Ayy nasil ilgi manyagi oldum herkesten özel ilgi bekliyorum herkese gicik oluyorum nefes alsalar batiyo o derece yalniz degilmisim demkki ah şu hormonlar 🤣
Yok yok dönemsel hamile güncellenmesi bu 😂😂 inşallah çok sürmez geçer

ahhhaha çok tatlısın. Ben sonrasında da içmek istemiyorum bebeğim koklamasın sigara dumanını istiyorum ama büyük asla konuşmam hahsj hayırlısı olsun hakkımızda 😂😂
Ben bırakmadan öncede üstüm kokmasın diye yazın ortasında mont giyip sıcaktan bayılacak şekilde içerdim 😂

Teyzeleri biz detaylidan çıktık.♥️Masallah iyiymiş🥰.Doktor zorlandı biraz değişik şekillere girdik doktorla 😂Gördüğüm kadarıyla anormal bir durum yok dedi.Biraz göbekli dedi😄Ama tabi diyetine dikkat et dedi, bebek için ileride Allah korusun şekere bile yol acarmisArtik çok dikkat edicem ins

Aşkitom benim bebeğim de bazen çok narin bazen sanki karnımın içinde çift kale top oynuyormuş gibi oluyor 😂 narin olduğu günlerde ben de çok merak ediyorum ama sonra hareketleniyor tekrardan.
Aceba neden böyleler 🤣 gerçi diyorumki bazen biz bile halsiz oluyoruz enerjiğiz hayır . Böyle birşeymi aceba

En başından bu yana çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim, geçiriyorum da. Bizim bebek yolculuğumuz çok uzun ve meşakkatli geçtiği için görüştüğümüz hangi arkadaşım, dostum varsa hep çok ilgili, alakalı oldular. Allah var eşim her zaman çok ilgili bir eşti şimdi de ilgili bir baba adayı. Amaaaaaa aması var ki benim köpeğim dışında kimseye tahammülüm yok. Ufacık bir hareketi, yapmaması gereken şey ya da yapması gerekip onun düşünemediği ne varsa beni çileden çıkartıyor. Artık kimseye bunu yapman lazım, bunu yapmalısın demek istemiyorum. Dedikçe çileden çıkıyorum tam olarak söylediğin gibi çığlık çığlığa ağlamak istiyorum. Bugün de böyle moddayım çarpasım geliyor karşıma kim çıktıysa. Ama bugüne böyle başlamadım işte sorun da bu beni bu hale kendileri getiriyorlar 😂 of şu an bunları yazarken ağlayasım geliyor hajdkskd o derece kötüyüm bugün
Canım hepimiz aynı şeylerden geçiyoruz, en ufak şey canımı sıkıyor, ağlamak istiyorum. Sonra hemen mucizemi aklıma getiriyorum 🥲 biraz daha iyi oluyorum.

Ay deli çıkıcaz bu hamilelikten galiba . Korkuyorum yüreğim ağzımda hareket etsin diye sertçe diye bekliyorum . Dün sabah ve önceki sabah çok netti.. böyle ne bilim insan endişe ediyor
Canım hiç endişe etme doktoruma sorduğumda 30. Haftadan sonra güçlü tekmeler olur demişti

Yani gidip cold brew içmeyeceksen bence ice latte, filtre içebilirsin. Americano bir tık daha belki ağır gelebilir ama ikisinde bence sıkıntı yok. İce latteyi de laktozsuz sütle içtin mi tamamdır 😂 Üf hiç sorma gerçekten kahveyle içilen o sigarayı ben de çok özledim. İnsanın canı istiyor, çekiyor elde değil ama katiyen içemeyiz 😂 Kahve içeceksen hiç canım isterse diye şartlama kendini sigara yok 🤠
Canım sigara çekiyor olabilir mi 😂😂

Maşallah bebişin hareketleri baya güçlendi resmen göbeğimin dalgalandıgı gözüküyor
Sizlerinde öylemi
Yoksa benim kızın boyu uzunmuş ondan kaynaklımı acabaa 🤔🤔

Back
X