- 27 Ağustos 2019
- 583
- 459
- 103
- 38
Evet evet sonradan alışıyorEvet ya. Benimkinin işte 1 den 9 kadar -+ şeklinde ilk önce 9 dan başlamışım göğüs ucum kopuyor zannettim gözüm çıktısonra 1 den başladım yine öyle oldu yok ben sagmicam diye bıraktım bakalım yine denerim. Seninki sagdikca alışıyor mu
Ayyy çok hoş bir isim
Her emmede en az 3 4 kere oluyor. Yüz üstü ayağında koyup arkasına vurman lazım düzelir diyordu bir Dr. Bir şey olmaz canımAz önce biberonla mama içerken mama kaçtı boğazına hemen müdahale ettim ama aklım çıktı tövbe estağfurullah ya sinirlerim bozuldu. Şimdi de hızlı nefes alıyor paniklememe gerek var mı? Rengi falan normal pembe yani morarma falan yok çok şükür.
Yaptım canım öyle ama bu defa ciddi oldu allahtan paniklemedim eşim de yok evde. Ama çok hızlı nefes oluyor sinirim bozuldu korkuyorunHer emmede en az 3 4 kere oluyor. Yüz üstü ayağında koyup arkasına vurman lazım düzelir diyordu bir Dr. Bir şey olmaz canım
Canım kaçınca öksürüyorsa müdahale etme nefesini tıkarsın alnının ortasını öv yeterli kendine gelir. Yoksa kısmı tıkanmayı tam tıkanmaya çevirirsin. Eğer boğazına kaçar nefes alamazsa o zaman müdahale edersin öksürüyorsa sorun yok. Yada morarır o zaman müdahale et. Biberonla efor sarf ediyor hızlı nefes alıp vermesi normal bide boğazında kaldı ya ondanAz önce biberonla mama içerken mama kaçtı boğazına hemen müdahale ettim ama aklım çıktı tövbe estağfurullah ya sinirlerim bozuldu. Şimdi de hızlı nefes alıyor paniklememe gerek var mı? Rengi falan normal pembe yani morarma falan yok çok şükür.
If aklım çıktı ya bir daha bakıcam dikkat etmedim öksürdü mü ne yaptı diye. Burnunda da siyahlık var içinde temizlesem mi acaba ondan da yapar mı hızlı nefes almaCanım kaçınca öksürüyorsa müdahale etme nefesini tıkarsın alnının ortasını öv yeterli kendine gelir. Yoksa kısmı tıkanmayı tam tıkanmaya çevirirsin. Eğer boğazına kaçar nefes alamazsa o zaman müdahale edersin öksürüyorsa sorun yok. Yada morarır o zaman müdahale et. Biberonla efor sarf ediyor hızlı nefes alıp vermesi normal bide boğazında kaldı ya ondan
Aşkım hiç bilmiyorum doğduğu zaman kaçtı geç prematüre olarak doğduğu için her şey sorun zaten bir de ona aklımı takmayım diye o kadarına bakmadım. Ama küçük yani her şeyiDoğduğunda kaçtı aceba .. bizdede biraz küçük ama doktorlar bebekte küçük diye pek üzerinde durmadı
canim gittiniz mi hastaneye, nasil durumlar?Aşkım hiç bilmiyorum doğduğu zaman kaçtı geç prematüre olarak doğduğu için her şey sorun zaten bir de ona aklımı takmayım diye o kadarına bakmadım. Ama küçük yani her şeyi
Gittik 2 saat önce canım şu an için artış yok düşüşte yok takipteyiz pazartesi tekrar gideceğiz. Git sen de ihmal etme eğer yüksekse evde durmanız riskli olurcanim gittiniz mi hastaneye, nasil durumlar?
ben bi’ yandan cocuk biraz dinlensin diyorum bi’ yandan da gideyim surekli kontrol altinda kalalim istiyorum
mamayı bıraktık canım mama verirken gaz olayı çok yoktu ama son 2 gündür gaz çok oluyor ya dün gece ayaktaydım hepAaaa iyi mi geliyormuş? Bana arkadaşım o mama için çok gaz yapıyor alma demişti doğru mu nasıl sence canım?
Adı ney canım deneyelim bizde ben de gaz icin bitki çayı falan içiyorum ama dün gece çok kötüydüAynı dönşüdeyim gaz olunca mememe yapışıyor ozaman daha çok gaz oluyor . Napacam bilmiyorum ,eşimi eczaneye gönderdim sezeryan olan bebeklerde bağırsaklarında doğum kanalından geçmediği için daha çok gaz birikir demişler bir damla vermişler
Birisi Lefax ( gaz için bu ) diğeri ise (bi gaia) damla şeklinde Türkiyedede bunyoksa bile benzeri vardır ( Buda bağırsak florası için verildi) canımAdı ney canım deneyelim bizde ben de gaz icin bitki çayı falan içiyorum ama dün gece çok kötüydükucakda uyuyor resmen
GüneşKızlar bebişlerinizin ismi ne
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah gelicegi tarihe kendi kara vermiş minnoşKızlar bakmaya çalıştım ara ara ama bi türlü güncel sayfaya gelip yazamadım, belli ki yetişemicem artık çünkü ben de 2 ekimde planlı sezaryenim varken 1 ekim sabahı suyumun gelmesiyle acil sezaryene girdim ve kızımı çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
10 gündür kendimi hem hiç olmadığım kadar iyi, hem de hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Bigaia varmış burda canımBirisi Lefax ( gaz için bu ) diğeri ise (bi gaia) damla şeklinde Türkiyedede bunyoksa bile benzeri vardır ( Buda bağırsak florası için verildi) canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?