Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı uğurlu olsunKızlar bakmaya çalıştım ara ara ama bi türlü güncel sayfaya gelip yazamadım, belli ki yetişemicem artık çünkü ben de 2 ekimde planlı sezaryenim varken 1 ekim sabahı suyumun gelmesiyle acil sezaryene girdim ve kızımı çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
10 gündür kendimi hem hiç olmadığım kadar iyi, hem de hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum
Oyyy çok sevindim canım inşallah tekrar rebound yapmaz zıkkım oğku zıkkım.Hiç bakamadım buralara o telaştan,yorgunluktan.
Bebeğim bütün gece ışık aldı,sabah kan alındı o zaman 13’e düşmüştü değeri. Üzerine 2-3 saat almaya devam etti ve taburcu olurken doktorumuz tekrar kan almadı,11’e düşmüştür bu yeterli pazartesi kontrole gelirsiniz dedi ve çok şükür taburcu olduk. Ama inanılmaz yoğun bir besleme yaptık tüm gece,evdeyken işimiz var şimdi
Şaka bir yana ufak gibi bir şey ama insan çok üzülüyor,zaten ağrılarım acılarım ve bunlardan kaynaklı uykusuzluk yaşıyordum bu son nokta oldu benim için. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu arada bizde de canım oğlumun babasının kan grubunu almış olması büyük etkendi.
Sizin bebekleriniz nasıl oldu,iyidirler umarım L luckykus T tazmanya canavari
Amin canım amin hepimiz iyi olalım inşallah çok zor psikolojik olarak çok kötüyüm en iyi siz anlarsınız beniGeçmiş gitmiş olsun kuzum. Şu kan aldırmak bile insanı ne kadar kahrediyor di mi
Biz de yoğun beslemeye devam etmeye çalışıyoruz. Bugün mama yoğunluklu besleme yapıyoruz. Güzel bir kaka yapmazsa yarın acilden kan aldırın dedi doktor. Umarım gece yapar kakasını
L luckykus F frambuazlicheesecake aklım da sürekli sizde. Bir an önce kavuşurlar inşallah sağlıklarına ya cidden çok zor işler
Yaptım canım korktum ilk bir şey olur diye ama basitmiş video izledim sonra yaptım rahatladı pipilim.ben kullanıyorum canım hastanede gösterdiler önce 2 damla damlatıyorum sonra aspiratörle çekiyorum
40ın çıkınca kullanabilirsin dedi bana doktorum ama göbek vs kalmadı bende sadece yumuşaklık kaldı karnımda o nasıl düzelecek onu düşünüyorum
Ertesi gün öğleden sonra yapmıştı 24 saat olmadanBebeklerimiz ilk kakasını ne zaman yaptı miktarı neydi benimki az önce yaptı çok azıcık batirmis sadece bezi bugün hep agladi yavrum
AynenArtık gebelikle ilgili konuşan kimse kalmadı, herkes bebişler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor, hala doğurmayan 3-5 kişi kaldık sanırım
Aşkım pazartesi ebe eve gelecek bir soruyim göstersin ben çok korkuyorumYaptım canım korktum ilk bir şey olur diye ama basitmiş video izledim sonra yaptım rahatladı pipilim.
Aşkım korkma videolar var izle eşinle birlikte yap ilay rahatlar valla. Barlas çok rahatladı maşallahLadyNurr
Ben 1+ kullanıyormuşum phlips avent şimdi 0++ aldım aşkım çünki anne memesine en yakın o 1 aylık olunca diğer aldığıma tekrar geçerimKızlar cam philips avent 1 numara natural biberon almıştım. Bugün toplamda 3 kere genzine kaçtı mama içerken, biraz önce de oldu. Eşime cam chicco 0 numara emzikli biberon aldırdım. Bir de onu deneyeceğim. Kullanan var mı?
Evet ama böyle belirsiz beklemek de çok zormuş geçmiyor sanki artık günlerAynenŞuan en rahat ve özgür zamanlarimiz
Hepimiz için geçsin gitsin inşallahGeçmiş gitmiş olsun kuzum. Şu kan aldırmak bile insanı ne kadar kahrediyor di mi
Biz de yoğun beslemeye devam etmeye çalışıyoruz. Bugün mama yoğunluklu besleme yapıyoruz. Güzel bir kaka yapmazsa yarın acilden kan aldırın dedi doktor. Umarım gece yapar kakasını
L luckykus F frambuazlicheesecake aklım da sürekli sizde. Bir an önce kavuşurlar inşallah sağlıklarına ya cidden çok zor işler
AmiiiiiinnnnnnnOyyy çok sevindim canım inşallah tekrar rebound yapmaz zıkkım oğku zıkkım.
Amin canııııım aminnnn rabbim şifa versin hepimize inşallah. Şimdilik iyi canım sabit duruyor ne düşüyor ne çıkıyor 2 gün sonra tekrar bakılacak. Evin içinde memelerim açık geziyorum bir elimde biberon 7/24 bu şekildeyim kızlar. T tazmanya canavari F frambuazlicheesecake
Nasılsın canım? Prensesin nasılAhh canım kızlar daha dün sanki kesesiydi kalp atışıydı ,fetal dnasıydı derken bugün bebekler kucağımızda çok tuaf
benim doğum iznine gitmeden önce de çok şişiyordu,sonra izne bir çıktım eskisinden iyi oldu bileklerim AMAA,ameliyattan sonra,hala,ilk günki halinden de beter,inanılmaz şişti parmaklarıma kadar. Bugün 6.gün bu aradaSezeryan sonrası ayaklarınızda ödem oldu mu ve ne kadar sürdü, benim sağda sola göre daha fazla var acaba sıkıntılı bir durum mu?
Biz her emişte yaşıyoruz bu durumu malesef hemen ters çevirip sırtına vuruyorum. Düzelince düz çevirip iki kaşın ortasını yukarı yukarı ittiriyorum. Ben de sevmiyorum bu durumu ama daha küçükler sütte tazikli olunca yaşanıyor illa kiKızlar bebeğiniz emerken süt boğazına kaçıyor mu . Benimki sürekli kaçıyor biran nefes alamıyor boğulacak diye korkuyorum sütüm tazyikli geliyor. Başını hep dha yukarıda tutuyorum ama yinede boğazına kaçıyor. Büyük oglanda öyleydi bi keresinde morarmıştı bile
Belirsizlikte zor hakkımızda hayırlısı insEvet ama böyle belirsiz beklemek de çok zormuş geçmiyor sanki artık günler
Ben oğlumda bebekken iğne ve kan alma durumlarinda çok kötü etkileniyordum.Topuk kanı alırken zırıl zırıl ağlamıştım,iğne olacağı günler karalar bagliyordum.Hatta eşim ona asi olacağı zaman odada duramamis ağlamıştıHepimiz için geçsin gitsin inşallah
Evet kan aldırırken de baktım ama metanetli olmam gerekir diye,niyeyse ;D
İnşallah güzelce yapar,böylece bu konu kapanır gider. Herkes bu bir hastalık değil,nerdeyse her bebekte olur diye avutmaya çalışıyor ve haklılar da ama gel de anlat yeni doğum yapmış bir kadına. Hele ki ilk bebeğiyse kucağına aldığı..
İyiyiz canim çok şükür sen nasılsın
Amin canım, çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallahAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
Çok sağol canım benimGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah gelicegi tarihe kendi kara vermiş minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?