2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun

Oyyy çok sevindim canım inşallah tekrar rebound yapmaz zıkkım oğku zıkkım.

Amin canııııım aminnnn rabbim şifa versin hepimize inşallah. Şimdilik iyi canım sabit duruyor ne düşüyor ne çıkıyor 2 gün sonra tekrar bakılacak. Evin içinde memelerim açık geziyorum bir elimde biberon 7/24 bu şekildeyim kızlar. T tazmanya canavari F frambuazlicheesecake

Amin canım amin hepimiz iyi olalım inşallah çok zor psikolojik olarak çok kötüyüm en iyi siz anlarsınız beni

Yaptım canım korktum ilk bir şey olur diye ama basitmiş video izledim sonra yaptım rahatladı pipilim.

Aşkım korkma videolar var izle eşinle birlikte yap ilay rahatlar valla. Barlas çok rahatladı maşallah LadyNurr

Kızlar cam philips avent 1 numara natural biberon almıştım. Bugün toplamda 3 kere genzine kaçtı mama içerken, biraz önce de oldu. Eşime cam chicco 0 numara emzikli biberon aldırdım. Bir de onu deneyeceğim. Kullanan var mı?

Bebeklerimiz ilk kakasını ne zaman yaptı miktarı neydi benimki az önce yaptı çok azıcık batirmis sadece bezi bugün hep agladi yavrum

Aşkım pazartesi ebe eve gelecek bir soruyim göstersin ben çok korkuyorum

Ben 1+ kullanıyormuşum phlips avent şimdi 0++ aldım aşkım çünki anne memesine en yakın o 1 aylık olunca diğer aldığıma tekrar geçerim

Hepimiz için geçsin gitsin inşallah
Evet kan aldırırken de baktım ama metanetli olmam gerekir diye,niyeyse ;D
İnşallah güzelce yapar,böylece bu konu kapanır gider. Herkes bu bir hastalık değil,nerdeyse her bebekte olur diye avutmaya çalışıyor ve haklılar da ama gel de anlat yeni doğum yapmış bir kadına. Hele ki ilk bebeğiyse kucağına aldığı..

Amiiiiiinnnnnnn
Cocikimin rengi yerine geldi ya,biz de fark etmiştik son gün ama bu kadar çıkacağını asla bilemedik.
Ayy inşallah burda biter gider. Bizim erkolar biraz nazlı çıktı yahu
Valla ben de,az önce göğsümde pompa salona gittim babam etrafa bakıyor bu ses ne ne oluyor diye ben asla insanların yanında mememi açmam diyordum şimdi doktorundan hemşiresine akrabasından iş arkadaşına maşallah herkes hakim benim memintolara

Sezeryan sonrası ayaklarınızda ödem oldu mu ve ne kadar sürdü, benim sağda sola göre daha fazla var acaba sıkıntılı bir durum mu?
benim doğum iznine gitmeden önce de çok şişiyordu,sonra izne bir çıktım eskisinden iyi oldu bileklerim AMAA,ameliyattan sonra,hala,ilk günki halinden de beter,inanılmaz şişti parmaklarıma kadar. Bugün 6.gün bu arada

Biz her emişte yaşıyoruz bu durumu malesef hemen ters çevirip sırtına vuruyorum. Düzelince düz çevirip iki kaşın ortasını yukarı yukarı ittiriyorum. Ben de sevmiyorum bu durumu ama daha küçükler sütte tazikli olunca yaşanıyor illa ki

Evet ama böyle belirsiz beklemek de çok zormuş geçmiyor sanki artık günler
Belirsizlikte zor hakkımızda hayırlısı ins
Ben oğlumda bebekken iğne ve kan alma durumlarinda çok kötü etkileniyordum.Topuk kanı alırken zırıl zırıl ağlamıştım,iğne olacağı günler karalar bagliyordum.Hatta eşim ona asi olacağı zaman odada duramamis ağlamıştı

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
Amin canım, çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah gelicegi tarihe kendi kara vermiş minnoş
Çok sağol canım benim , valla öyle oldu hep son geceyi nasıl geçiricem, heyecandan asla uyuyamam falan diye düşünürken bir gün önce gelip beni kurtardı yavrukuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…