2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
If aklım çıktı ya bir daha bakıcam dikkat etmedim öksürdü mü ne yaptı diye. Burnunda da siyahlık var içinde temizlesem mi acaba ondan da yapar mı hızlı nefes alma
Canım serum fizyolojik kullan ben ilk günden beri kullanıyorum günde bi kaç kez ikisinin de burnunu açıyorum yoksa huzursuz oluyorlar

Canım serum fizyolojik kullan ben ilk günden beri kullanıyorum günde bi kaç kez ikisinin de burnunu açıyorum yoksa huzursuz oluyorlar
Canım yaptım 1 saat önce emzirmeden önce bebek kendine geldi inanamadım bildiğin sümük çıktı yani minicik burun deliğinden. Günde kaç kez yapıyorsun?

Serum fizyolojik kullanan var mı? Varsa nasıl yapıyorsunuz
Ben ilk defa bugün kullandım. Çocuk az emmeye başladı diye üzülüyordum meğer burnı tıkanıkmış. Kucağıma 45 derece açıyla yatırdım, başını sağa çevirip sol burnun deliğine, sola çevirip sağ burun deliğine uzaktan sıktım (içine sokmadan). Birazcık genzine kaçtı galiba ama hemen ters çevirip sırtına pıt pıt yaptım. sonra da borulu aspiratörle yine burun deliğinin hafif dışından yavaşça çektim. Çok becerikli yapamadım daha az rahatsız ederek de yapılabilirdi ama yavaş yavaş öğrencez artık. En azından işe yaradı açıldı nefesi.

Canım ben çok korkuyorum onu yapmayı. Videolardaki gibi diğer burnundan geldimi o su. Benimkinin de burnu tıkanıyor görünüşte bir şey yok ama tıkanıyor.

Benimki emerken kaç kere oluyor. Nefes alamıyor o an

Canım ne yaptınız bebeğin nasıl? D dulu2018
Hiç bakamadım buralara o telaştan,yorgunluktan.
Bebeğim bütün gece ışık aldı,sabah kan alındı o zaman 13’e düşmüştü değeri. Üzerine 2-3 saat almaya devam etti ve taburcu olurken doktorumuz tekrar kan almadı,11’e düşmüştür bu yeterli pazartesi kontrole gelirsiniz dedi ve çok şükür taburcu olduk. Ama inanılmaz yoğun bir besleme yaptık tüm gece,evdeyken işimiz var şimdi
Şaka bir yana ufak gibi bir şey ama insan çok üzülüyor,zaten ağrılarım acılarım ve bunlardan kaynaklı uykusuzluk yaşıyordum bu son nokta oldu benim için. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu arada bizde de canım oğlumun babasının kan grubunu almış olması büyük etkendi.
Sizin bebekleriniz nasıl oldu,iyidirler umarım L luckykus T tazmanya canavari

Geçmiş gitmiş olsun kuzum. Şu kan aldırmak bile insanı ne kadar kahrediyor di mi

Biz de yoğun beslemeye devam etmeye çalışıyoruz. Bugün mama yoğunluklu besleme yapıyoruz. Güzel bir kaka yapmazsa yarın acilden kan aldırın dedi doktor. Umarım gece yapar kakasını

L luckykus F frambuazlicheesecake aklım da sürekli sizde. Bir an önce kavuşurlar inşallah sağlıklarına ya cidden çok zor işler

Canım ben çok korkuyorum onu yapmayı. Videolardaki gibi diğer burnundan geldimi o su. Benimkinin de burnu tıkanıyor görünüşte bir şey yok ama tıkanıyor.
Ben de çok korkarak yaptım. Su diğer taraftan gelmedi. Ağlamaya başlayınca hemen ters çevirip sırtına pıt pıt yaptım zaten. Biraz alışana kadar korkarak yapıcam kesin. Ama çok işe yarıyor, yapmak lazım.

Serum fizyolojik kullanan var mı? Varsa nasıl yapıyorsunuz
ben kullanıyorum canım hastanede gösterdiler önce 2 damla damlatıyorum sonra aspiratörle çekiyorum
Kızlar doktora sormayı unuttum sezaryen olanlar korse takıyor musunuz? Soran oldu mu?
40ın çıkınca kullanabilirsin dedi bana doktorum ama göbek vs kalmadı bende sadece yumuşaklık kaldı karnımda o nasıl düzelecek onu düşünüyorum

Damlayı damlatırken bebişi nasıl tutuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…