Canım serum fizyolojik kullan ben ilk günden beri kullanıyorum günde bi kaç kez ikisinin de burnunu açıyorum yoksa huzursuz oluyorlarIf aklım çıktı ya bir daha bakıcam dikkat etmedim öksürdü mü ne yaptı diye. Burnunda da siyahlık var içinde temizlesem mi acaba ondan da yapar mı hızlı nefes alma
Canım yaptım 1 saat önce emzirmeden önce bebek kendine geldi inanamadım bildiğin sümük çıktı yani minicik burun deliğinden. Günde kaç kez yapıyorsun?Canım serum fizyolojik kullan ben ilk günden beri kullanıyorum günde bi kaç kez ikisinin de burnunu açıyorum yoksa huzursuz oluyorlar
Üf gaz gerçekten çok zormamayı bıraktık canım mama verirken gaz olayı çok yoktu ama son 2 gündür gaz çok oluyor ya dün gece ayaktaydım hep
Ben ilk defa bugün kullandım. Çocuk az emmeye başladı diye üzülüyordum meğer burnı tıkanıkmış. Kucağıma 45 derece açıyla yatırdım, başını sağa çevirip sol burnun deliğine, sola çevirip sağ burun deliğine uzaktan sıktım (içine sokmadan). Birazcık genzine kaçtı galiba ama hemen ters çevirip sırtına pıt pıt yaptım. sonra da borulu aspiratörle yine burun deliğinin hafif dışından yavaşça çektim. Çok becerikli yapamadım daha az rahatsız ederek de yapılabilirdi ama yavaş yavaş öğrencez artık. En azından işe yaradı açıldı nefesi.Serum fizyolojik kullanan var mı? Varsa nasıl yapıyorsunuz
Ben ilk 10 15 gün sıkıca bir şey bağladım. Korse takmadım.Kızlar doktora sormayı unuttum sezaryen olanlar korse takıyor musunuz? Soran oldu mu?
Canım ben çok korkuyorum onu yapmayı. Videolardaki gibi diğer burnundan geldimi o su. Benimkinin de burnu tıkanıyor görünüşte bir şey yok ama tıkanıyor.Ben ilk defa bugün kullandım. Çocuk az emmeye başladı diye üzülüyordum meğer burnı tıkanıkmış. Kucağıma 45 derece açıyla yatırdım, başını sağa çevirip sol burnun deliğine, sola çevirip sağ burun deliğine uzaktan sıktım (içine sokmadan). Birazcık genzine kaçtı galiba ama hemen ters çevirip sırtına pıt pıt yaptım. sonra da borulu aspiratörle yine burun deliğinin hafif dışından yavaşça çektim. Çok becerikli yapamadım daha az rahatsız ederek de yapılabilirdi ama yavaş yavaş öğrencez artık. En azından işe yaradı açıldı nefesi.
Benimki emerken kaç kere oluyor. Nefes alamıyor o anCanım kaçınca öksürüyorsa müdahale etme nefesini tıkarsın alnının ortasını öv yeterli kendine gelir. Yoksa kısmı tıkanmayı tam tıkanmaya çevirirsin. Eğer boğazına kaçar nefes alamazsa o zaman müdahale edersin öksürüyorsa sorun yok. Yada morarır o zaman müdahale et. Biberonla efor sarf ediyor hızlı nefes alıp vermesi normal bide boğazında kaldı ya ondan
Hiç bakamadım buralara o telaştan,yorgunluktan.
Ben sordum. hareket ederken karnı uzun süre ağrıyan hastalar oluyor onlar haricindekilere tavsiye etmiyorum dedi benimki.Kızlar doktora sormayı unuttum sezaryen olanlar korse takıyor musunuz? Soran oldu mu?
Geçmiş gitmiş olsun kuzum. Şu kan aldırmak bile insanı ne kadar kahrediyor di miHiç bakamadım buralara o telaştan,yorgunluktan.
Bebeğim bütün gece ışık aldı,sabah kan alındı o zaman 13’e düşmüştü değeri. Üzerine 2-3 saat almaya devam etti ve taburcu olurken doktorumuz tekrar kan almadı,11’e düşmüştür bu yeterli pazartesi kontrole gelirsiniz dedi ve çok şükür taburcu olduk. Ama inanılmaz yoğun bir besleme yaptık tüm gece,evdeyken işimiz var şimdi
Şaka bir yana ufak gibi bir şey ama insan çok üzülüyor,zaten ağrılarım acılarım ve bunlardan kaynaklı uykusuzluk yaşıyordum bu son nokta oldu benim için. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bu arada bizde de canım oğlumun babasının kan grubunu almış olması büyük etkendi.
Sizin bebekleriniz nasıl oldu,iyidirler umarım L luckykus T tazmanya canavari
Ben de çok korkarak yaptım. Su diğer taraftan gelmedi. Ağlamaya başlayınca hemen ters çevirip sırtına pıt pıt yaptım zaten. Biraz alışana kadar korkarak yapıcam kesin. Ama çok işe yarıyor, yapmak lazım.Canım ben çok korkuyorum onu yapmayı. Videolardaki gibi diğer burnundan geldimi o su. Benimkinin de burnu tıkanıyor görünüşte bir şey yok ama tıkanıyor.
ben kullanıyorum canım hastanede gösterdiler önce 2 damla damlatıyorum sonra aspiratörle çekiyorumSerum fizyolojik kullanan var mı? Varsa nasıl yapıyorsunuz
40ın çıkınca kullanabilirsin dedi bana doktorum ama göbek vs kalmadı bende sadece yumuşaklık kaldı karnımda o nasıl düzelecek onu düşünüyorumKızlar doktora sormayı unuttum sezaryen olanlar korse takıyor musunuz? Soran oldu mu?
Damlayı damlatırken bebişi nasıl tutuyorsun?ben kullanıyorum canım hastanede gösterdiler önce 2 damla damlatıyorum sonra aspiratörle çekiyorum
40ın çıkınca kullanabilirsin dedi bana doktorum ama göbek vs kalmadı bende sadece yumuşaklık kaldı karnımda o nasıl düzelecek onu düşünüyorum
Benim doktorum da karnını hafif gevşekçe sarabilirsin ama korseye hemen başlama, 1. hafta kontrolünde bakar karar veririz dedi.Kızlar doktora sormayı unuttum sezaryen olanlar korse takıyor musunuz? Soran oldu mu?
Eşim başını tutuyor hafif bir şekildeDamlayı damlatırken bebişi nasıl tutuyorsun?
Ben de kalın bir atkı sardım belim çok üşüyor zatenBen ilk 10 15 gün sıkıca bir şey bağladım. Korse takmadım.
Ay o kadar gitti işte kafam . Büyük oğlum 24.10.22 onu düşünerek yazdım sanırım
Miraç canımKızlar bebişlerinizin ismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?