• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bebekte fışkırır tarzda kusma normal mi dün gece bu şekilde kusmuştu bugün 2 kez normal kustu biraz önce anne sütünün tamamını yine fışkırır tarzda kustu, normalde hiç kusmazdı biraz korktum
Afedersin ama hafif sıcak mi kusmugu fiskirdiginda eline ve geldiyse hissetmissindir fışkırır tarzda ise reflü olma ihtimali yüksek

Kızlar magnezyum kullanın inanın gece yatmadan içiyorum gece o kadar bölünmeye rağmen direnç sağladı üç gündür kullanıyorum haberiniz olsun 😅

Kızlar oğlum en son pazartesi akşamı kaka yaptı. Alttan gaz çıkartıyor gayet güzel ama kaka yapmıyor. Sadece anne sütü alıyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasıl her gün düzenli yapıyor mu? Ne zaman doktora başvurmalıyım acaba ?

Instagram'da gezerken sezeryan doğum spinal iğnesini vuruyorlardi bı kadına ,ona denk geldim.Birden kafama çarşamba günü sezeryan olacağım dank etti ,korktum 😭😭

Kızlar oğlum en son pazartesi akşamı kaka yaptı. Alttan gaz çıkartıyor gayet güzel ama kaka yapmıyor. Sadece anne sütü alıyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasıl her gün düzenli yapıyor mu? Ne zaman doktora başvurmalıyım acaba ?
Kuzum bezini aç 10 dakika falan açık kalsın. Güzelce yağla bebeğini masaj yap karnına saat yönünde, ı love you masajı ayaklarını da bisiklet çevirirmiş gibi çevir. Bu iyi gelecektir. 10 güne kadar kaka yapmaması normal önemli olan sert kaka yapmaması. Çiş sayısı normal mi?

Kuzum bezini aç 10 dakika falan açık kalsın. Güzelce yağla bebeğini masaj yap karnına saat yönünde, ı love you masajı ayaklarını da bisiklet çevirirmiş gibi çevir. Bu iyi gelecektir. 10 güne kadar kaka yapmaması normal önemli olan sert kaka yapmaması. Çiş sayısı normal mi?
L limonlupastaa canım termometre ile popoya bakmakta iyi oluyormuş ama hastane bize hep yapmayın dedi .. termometrenin ucuna krem sürüp hafiften içeri ittirince ateş bakar gibi güzelce çıkıyor .. bizede hastanede yapmışlardı

L limonlupastaa canım termometre ile popoya bakmakta iyi oluyormuş ama hastane bize hep yapmayın dedi .. termometrenin ucuna krem sürüp hafiften içeri ittirince ateş bakar gibi güzelce çıkıyor .. bizede hastanede yapmışlardı
Yavrum onu kateterle yapıyorlar barlasa da yapıldı yoğun bakımda ama tehlikeli o söylediğin tam anlamıyla bilmeden yapılırsa yırtılmalara neden olur

Instagram'da gezerken sezeryan doğum spinal iğnesini vuruyorlardi bı kadına ,ona denk geldim.Birden kafama çarşamba günü sezeryan olacağım dank etti ,korktum 😭😭
0 hissiyat iğneyi hissetmiyorsun hiç korkma canımm

Kızlar biliyorum bebişi olanlar bisürü dertle uğraşıyorsunuz daha zor ama ben çok bunaldım 40+1 oldum ve aşırı sıkıldım tekim eşim işe gidiyo 1.5 aydır çalışmıyorum hiç bi ağrım sancım yok bunalıma giricem çok sıkıldım :(
Bende senin gibiyim durup durup ağlıyorum bende de doktora gidince nst de sanci çıkıyor ama açılmam çok az

Back
X