• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
L limonlupastaa canım termometre ile popoya bakmakta iyi oluyormuş ama hastane bize hep yapmayın dedi .. termometrenin ucuna krem sürüp hafiften içeri ittirince ateş bakar gibi güzelce çıkıyor .. bizede hastanede yapmışlardı
Ay annem dedi onu da 25 sene önce kardeşime yaparmış ama çok ilkel bi yöntem gibi geldi korktum açıkçası 😄

Bende senin gibiyim durup durup ağlıyorum bende de doktora gidince nst de sanci çıkıyor ama açılmam çok az
Benim sancı bile yok hiç bişey yok evde tekim kafayı yiyorum ya
Benimde hiç sancim yok 40+1 e kadar bekleyecem 4 gün daha. çok sistim kızlar sizde öyle misiniz karnım çok sisti birde acayip gaz sıkışması var çarpıntı var sanci yok 🫠😒 bunaldım

Kuzum bezini aç 10 dakika falan açık kalsın. Güzelce yağla bebeğini masaj yap karnına saat yönünde, ı love you masajı ayaklarını da bisiklet çevirirmiş gibi çevir. Bu iyi gelecektir. 10 güne kadar kaka yapmaması normal önemli olan sert kaka yapmaması. Çiş sayısı normal mi?
Deneyeceğim 💞 Çiş bence normal yani 6 8 tane bez değiştirmiyorum bazıları çok dolu oluyor bence yeterli

Kızlar oğlum en son pazartesi akşamı kaka yaptı. Alttan gaz çıkartıyor gayet güzel ama kaka yapmıyor. Sadece anne sütü alıyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasıl her gün düzenli yapıyor mu? Ne zaman doktora başvurmalıyım acaba ?

Karnı yumuşaksa gaz çıkarıyorsa ve huzursuz değilse sorun yoktur bence canım, ben mama da veriyorum sanırım o yüzden çok sık yapıyor

Karnı yumuşaksa gaz çıkarıyorsa ve huzursuz değilse sorun yoktur bence canım, ben mama da veriyorum sanırım o yüzden çok sık yapıyor
Mama verdiğim dönem yani ilk 5 gün falan benimkide günde 3-4 kere yapıyordu ama mamayı birden kesince düzeni bozuldu çocuğumun. Karnı yumuşak, gaz da okey ama huzursuzluğu var tabii bunla mı alakalı bilemiyorum. Birkaç gün daha bekleyip gözlemleyeceğim bakalım masaj da işe yaramadı çünkü 😔

Kızlar merhaba bebeğim 1 aylık oldu. Doğduğundan beri çok yavaş emiyor çok duruyor. Hep yutkunma sesi de duymuyorum. Üç çekiyorsa beş bekliyor. Emzirme danışmanı çağırdım eve normal gayet aktif emiyor dedi ama bana nedense öyle hissettirmiyor çünkü doymadığını hissediyorum tekrar meme istiyor bazen tutarken memeyle kavga ediyor. Aramızda bebeği 1 aylık olan var mı emmesi nasıl sizin de bu kadar duruyor mu emerken gerçekten normal mi? Sağdığım sütü şırıngayla veriyorum doymadığını hissettiğim için bu da beni kısıtlıyor bırakmak istiyorum artık. Tavsiyeniz var mıdır?

Kızlar 5 dakika duşa girdim pipilim uyanmış ev feryat figan halde 😂 eşimde durmuyor pipilim sizin de bebekleriniz öyle mi? Yani adam uyudu ilgilenmiyor diye dünden bu yana küsüm bi baktım bebem de durmuyor hahsj ses etmedim ama durmuyor yani 😂

Kızlar oğlum en son pazartesi akşamı kaka yaptı. Alttan gaz çıkartıyor gayet güzel ama kaka yapmıyor. Sadece anne sütü alıyor mama vermiyorum. Sizde durumlar nasıl her gün düzenli yapıyor mu? Ne zaman doktora başvurmalıyım acaba ?
Sarılık yetersiz beslenme vs problemler yoksa bebişler bazen 10 gün bile kaka yapmasa normal olabiliyormuş.

Instagram'da gezerken sezeryan doğum spinal iğnesini vuruyorlardi bı kadına ,ona denk geldim.Birden kafama çarşamba günü sezeryan olacağım dank etti ,korktum 😭😭
Korkma hiç hissedilmiyor nerdeyse 🤗

Benimde hiç sancim yok 40+1 e kadar bekleyecem 4 gün daha. çok sistim kızlar sizde öyle misiniz karnım çok sisti birde acayip gaz sıkışması var çarpıntı var sanci yok 🫠😒 bunaldım
Az önce biri bana hamile misin hiç anlamadım dedi karnım 6-7 aylık gibi kilo da aldım ama anlamıyorum karnım düşmüyo da asla yani çocuk aşağı inmiyor yarın kontrolüm var artık bişeyker olsun kendimi dinliyorum biryerim ağırıyor mu diye beni yoran şey beklemek oldu açıkcası

Az önce biri bana hamile misin hiç anlamadım dedi karnım 6-7 aylık gibi kilo da aldım ama anlamıyorum karnım düşmüyo da asla yani çocuk aşağı inmiyor yarın kontrolüm var artık bişeyker olsun kendimi dinliyorum biryerim ağırıyor mu diye beni yoran şey beklemek oldu açıkcası
Benimde son 2 gündür düştü biraz karnım çok dikti kaslarimdan kaynaklı birde derim çok gergindi son haftalarda bile catlamaya devam ettim bayagi arttı çatlaklarım kaşınıyor aciyor yoruldum, ha bebek doğunca da yorulacağız uykusuz kalacağız belki ama şu süreç bitse de yeni bölüm başlasa modundayim

Ya kızlar çocuk görmeye geldiler bana. Ben mutfaktayken 10 yaşındaki çocuk kızmı yanağından öpmüş çıldırmalık bende gördüm sonradan . Gidince onlar eşimle tartıştım ben kızımı hala yüzünden kendim öpmedim bu nasıl birşey diye sen içeride emizirirke defalarca söyledim diyor ellerinden ve yanaklarından öpme sakın diye (yeğeni) .aldım bezi sildim kızın yüzünü ama şuan gidip eşimle bir güzel kavga edesim var. Ben bu konuda aileme çok net çizgi çize biliyorum çünki . Benima ailem parfüm bile kullanmadan geliyorlar .

Kızlar merhaba bebeğim 1 aylık oldu. Doğduğundan beri çok yavaş emiyor çok duruyor. Hep yutkunma sesi de duymuyorum. Üç çekiyorsa beş bekliyor. Emzirme danışmanı çağırdım eve normal gayet aktif emiyor dedi ama bana nedense öyle hissettirmiyor çünkü doymadığını hissediyorum tekrar meme istiyor bazen tutarken memeyle kavga ediyor. Aramızda bebeği 1 aylık olan var mı emmesi nasıl sizin de bu kadar duruyor mu emerken gerçekten normal mi? Sağdığım sütü şırıngayla veriyorum doymadığını hissettiğim için bu da beni kısıtlıyor bırakmak istiyorum artık. Tavsiyeniz var mıdır?
Benim bebeğim bir haftalık oda çok ağır emiyor bizde şırınga ile besliyoruz sağmak çok zamanımı alıyor ve acılı bir surec oldu benim için sizinde uzun bir zaman bir ay umarım bı an önce güçlenip kendileri emerler

Back
X