• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Valla gebertesim geliyor pazar günü de uyudu en sonunda boğup anasının evine atıcam o olacak 😂 eee tabii ki ne işi var şimdi bebenizle ilgilensin, seninle ilgilensin arkadaşlar sonra yani haklısın çok iyi biliyorum o cinnet hissiyatı 😂😆
Ben uyuduğu zaman doğum yapmış gibi ne yatıyorsun sürekli diyorum salonda yatma git yatak odasına lohusa gibi bı seril diyorum 😅😅😅 bugün de hem yolladım hem cinnetlik oldum 😅😅😅

Ayy gerçekten çıldırmalık insanlara bunu anlatmaktan dilimde tüy bitti, öptürmüyorum ama herkes laf edip duruyor, kendi annem bile biz sizi öperek büyüttük de noldu diyor. Eşin uyarmış canım çocuğun öpeceğini o da düşünmemiştir, misafir olunca gelir gelmez uyarmak lazım, çocuğu da anne babasının uyarması lazım
Ya eşim uyardım sıkı sıkı diyor tam gideceği sıra son kez tutuyim kucağımda dedi . Ya be hayırda demek istemiyorum bu kez görmemişin çocuğu olmuş derler neyse eşim dediki sadece annen tutarken tu tam o sırada öptü sevdiğini düşünüyor ama bu çocuk öpülmeyen ne anlasın demi

Biz şu an eve kendi ailelerimizi dahi kabul etmiyoruz uygun bir dille söyledik onlar da anlayışla karşıladılar. Daha hiçbir arkadaşımız vs de gelmedi bebeğimizi görmeye. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Doktorumuz net bir şekilde köpeğinizle temas edebilir sorun yok köpekten bir şey olmaz ama insanlardan enfekte olabilir çünkü bebeğiniz düşük kilo ağırlığında + geç prematüre olarak doğdu dedi. Ayrıca 4 defa da yoğun bakıma girdik bağışıklığı çok çok düşük hiç risk alamayız. Eşine söyle bence bir süre kimseyi evinize kabul etmeyin. Çok görmek isteyen olursa FaceTime yapın ille de gelmelerine bence gerek yok.
Aşkım bir hastanede görmüşlerdi ailenin yıllar sonra olan tek bebeği olunca böyle oluyor. Neyse atlattım bir sonrakinde kabul etme bir bahane ile dedim eşimede yoksa olacak iş değil büyükler laftan anlıyor ama küçükler anlamıyor . Bu yeğeni karnımdaykende çok seviyordu sarılırdı dokunurdu ama benim kızımda düşük kiloda doğdu bağışıklık zaten yok özellikle sezeryanlık bebeklerde daha sonradan bağışıklıktı,bağırsak bakterisiydi vs oluşuyormuş. Dediğin gibi düşük doğum ağırlıda tuzu biberi .

Gece uykusuna geciste çok zorlanıyoruz masaj yapıyorum kırmızı ışık kullanıyorum yok gözleri gidiyor yerine koyunca pit uyanıyor saat 10.30 dan beri uğraşıyorum gazıda yok
Offff üç gecedir biz de öyleyiz. Delircem mesela suan dünden uykusuzum yine u yu mu yooorrr

Biz bugün hep 1 saat uyuyup uyandık akşam 6 dan bu yana da hep ağlamaklıyız. Zar zor uyuyoruz ya da hep göğsümde uyumak istiyor. Okuduğum kitapta büyüme sıçraması atakları diyor. Bence de çok uyuyor atak dönemine.
İlk atak 5.haftada değil mi ya😂

Ben uyuduğu zaman doğum yapmış gibi ne yatıyorsun sürekli diyorum salonda yatma git yatak odasına lohusa gibi bı seril diyorum 😅😅😅 bugün de hem yolladım hem cinnetlik oldum 😅😅😅
Kahkaha attım hahahhah çok iyi 😂😂😂 tabi canım dinlensin lohusa sonuçta lohusalar 🤭🤩

Ay aynı şeyleri yaşıyoruz hanımlar bi de ben normalde sakin bir insanım bana bir cinnet geldi doğurunca eşime sürekli atarlanıyorum ne yapsa söyleniyorum karım beni kesecek yakında diyor😀😀😀😀

Harika haftalar kitabını okuyorum hamileyken almıştım gerçekten çok işe yarıyor. Kitapta ilk atak 4 ile 5. haftada başlıyor. Bu zamanında doğmuş bebekler için geçerli. Eğer bebek zamanını tamamlamadan doğmuşsa yani prematüreyse bu süreyi biz değiştirerek atak haftasını takip etmemiz gerekiyormuş. Ya da zamanını aştıysa - hafta olarak hesaplamamız gerekiyormuş.

Pipilim geç prematüre zamanını tamamlamadı ama 3 haftalık tüm belirtileri de sıçrama dönemine girdiğini gösteriyor. Bence de öyle anam ağladı bütün gündür perişan oldum 😂😂 kimyonkokusu kimyonkokusu

Ay aynı şeyleri yaşıyoruz hanımlar bi de ben normalde sakin bir insanım bana bir cinnet geldi doğurunca eşime sürekli atarlanıyorum ne yapsa söyleniyorum karım beni kesecek yakında diyor😀😀😀😀
Hahahah keserim deseydin 😂😂🤩 gerçekten ben de boğmak istiyorum bilendim adama bir kere kuruldum yani 😂😂

Aşkım bir hastanede görmüşlerdi ailenin yıllar sonra olan tek bebeği olunca böyle oluyor. Neyse atlattım bir sonrakinde kabul etme bir bahane ile dedim eşimede yoksa olacak iş değil büyükler laftan anlıyor ama küçükler anlamıyor . Bu yeğeni karnımdaykende çok seviyordu sarılırdı dokunurdu ama benim kızımda düşük kiloda doğdu bağışıklık zaten yok özellikle sezeryanlık bebeklerde daha sonradan bağışıklıktı,bağırsak bakterisiydi vs oluşuyormuş. Dediğin gibi düşük doğum ağırlıda tuzu biberi .
Aşkım anlıyorum ilk torun, heyecan ama bebeğiniz sağlığından da önemli değil. Covidli burada çoğu hasta olan farkında değil hastanelerde tanıdık yoğun bakım hemşiresi, ebeler falan uyardı aman dikkat edin diye. Sakınmayı hiç sevmem sakınan göze çöp batar mantığını severim ama konu el kadar bebek olunca da el mahkum. Biraz daha toparlasınlar hep birlikte evire çevire seversiniz 😍😍

Back
X