• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Dadlummm benim sıpa zaten 3 kilodan fazla doğdu amma 1 numara bile büyük geliyordu ilk zamanlar. Şimdide belli küçük geliyor. Bu paketim bitince 2 numara geçicem.
Benim kız yapılı belki ondandır😂 çünkü oğlum 1 numara kullanıyor

Biz kullanıyoruz ama eşim takıyor çünkü benim kokumu aldığı an uyanıp emmek istiyor. İlk kez ilk hastane kontrolüne giderken kullandık, bugün de yürüyüşe çıktık. Gıkı çıkmadan uyuyor içinde, çok iyi geliyor
Benimki sürekli ağlıyor ya kolik gibi slingte de durmadı salıncakta da ne yapsam susmadı bugün

Kızlar sezaryen olalı 17. Gün bugün sağ kaburgamın altına bir ağrı girdi bıçak saplanır gibi her nefesimde ağrıyor derin nefes almıyorum kesik kesik alıyorum yapay zekaya sordum gaz ağrısı olabilir kas ağrısı olabilir ya da safra kesesi olabilir dedi her nefes alışında oraya bir ağrı saplanıyor bir yandan da kabız oldum acaba gaz sıkışması mı?

Benimki bugün uykusunda hep ağlamaklı oluyor ya da ağlıyor ama uykuya da devam ediyor. Sizin bebişlere de bu skill yüklendi mi şu sıralar? Her gün bambaşka güncelleme geliyor 😂

Benimki bugün uykusunda hep ağlamaklı oluyor ya da ağlıyor ama uykuya da devam ediyor. Sizin bebişlere de bu skill yüklendi mi şu sıralar? Her gün bambaşka güncelleme geliyor 😂
Bana yüklendi çok fazla osuruyor ağlıyor gaz sancısı var 2. Haftadan sonra kolik başlıyormuş bi de acaba kolik mi oldu bi yandan benim de agrılarım var acile gitsem bebeği napcam evde mi bırakcam acile mi götürcem

Bizimki de bi ağlar bağırır devam eder uykuya. Çok sayıklıyor bazen içini çekiyo konuşuyor gibi yapıyor kahkaha atıyor. Çok değişik 😁

Bana yüklendi çok fazla osuruyor ağlıyor gaz sancısı var 2. Haftadan sonra kolik başlıyormuş bi de acaba kolik mi oldu bi yandan benim de agrılarım var acile gitsem bebeği napcam evde mi bırakcam acile mi götürcem
Akşam coşuyor gaz sancıları 🥺 Eşinle gideceksen arabada beklesinler seni hiç hastaneye sokma bebeğini.

Kızlar eldiven giydiriyor musunuz bebişlere ? Ben tırnaklarını kısa tutmaya özen göstererek giydirmiyorum ama devamlı yüzünü mıncıklıyor. Gözüne falan sokuyor kıpkırmızı oldu suratı. Sizinkide böyle çılgın mı ?

Kızlar eldiven giydiriyor musunuz bebişlere ? Ben tırnaklarını kısa tutmaya özen göstererek giydirmiyorum ama devamlı yüzünü mıncıklıyor. Gözüne falan sokuyor kıpkırmızı oldu suratı. Sizinkide böyle çılgın mı ?
Ben hiç giydirmedim ya bazen dışarı çıkarken. Gazdan da çok soğuk oluyor bazen. Ama son zamanlarda yine gazın zorundan yüzünü mıncıklıyo.

Giydiriyorum çünkü tırnaklarını kessem törpülesem bile yüzünü çiziyor çok fena

İlk doğduğu gün taktım sonra takmadım. Her gün tırnaklarını törpülüyorum aşırı bir vukuatı olmuyor 😂

L luckykus kuzuuum teşekkür ederimmmm❤️ en son sarılık vardı geçmiştir bitmiştir inşallah her şey yolundadır canım 🥰 bu sürede anne olan herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin 🧿Salı günü bende yavruma kavuştum çok şükür 🙏🏻 birbirimize alışmaya çalışıyoruz💙 hepinize soracağım çok şey var çünkü çok paniğim ve korkuyorum biraz 🥲

İlk doğduğu gün taktım sonra takmadım. Her gün tırnaklarını törpülüyorum aşırı bir vukuatı olmuyor 😂
Ben de evet hastane çıkışının takımında vardı giydirdik, emzirirken onu da çıkarttım 3 saat falan durdu yani 😄 Tırnağı yok çizmiyor ama mıncıklıyor sinirli gibi 😂

Evimizde ilk gecemiz çok korkunçtu. Devamlı ağladı oğlum. Göğüs uçlarım yara olduğu için emzirmeye çalışırken ben ağladım. Yaklaşık 50 saattir hiç uyumamıştım. Kucağıma alacak dermanım yoktu. Doğum yaparken çatalda o kadar yorulmuştum ki 5 kişiden dayak yemiş gibi ağrıyordu her yerim dinlenme fırsatım da olmamıştı işte. Ve malesef sütümün yetersiz olduğuna kanaat getirdik. Eşim sabaha karşı gitti mama aldı. Kaşık biberonla verdim ve o asla durmayan çocuğum karnı doyunca 3 buçuk saat aralıksız uyudu. (2 saatte 1 emzirmek duruma göre değişir demişti hemşire o yüzden kendisi de çok yorulduğu için uyudu ellemedim hiç) Sonra sabah 7 buçukta bi daha emzirmeyi denedim, emiyor ama boş emiyor. Yine mama verdim (30 ml veriyorum) Sonra 9 buçukta yine emzirdim ama yine boştu. Yine mama verdim. Karnı doydukça sustu. Yani anlayacağınız çocuk açsa uyumuyormuş kısa özet olarak 😂 Tabii yüzüm gülüyor çünkü o uyudukça ben de uyudum biraz toparlandım 🌸 Allah doğuracaklara da bin kere yeni doğum yapmışlara da binn kere yardım etsin 🙏🏻
Ve nolursa olsun annelik müüükemmell birşey 🩵

Son olarak: Göğüs pompası aktif kullanıp memnun kalanlardan tavsiye alabilir miyim ?
Ben de dört gün önce doğum yaptım sütüm hiç gelmiyor yani hiç derken küçücük damlalarla geliyor ve bebek boş emiyor o yüzden de çok ağlıyor iki gün önce mama aldım Aven’in naturel biberonu var onunla verdim çocuk sustu uyudu gerçekten de dediğiniz gibi ama kaç mil veriyorsunuz kaç saat aralıkla veriyorsunuz acaba öğrenebilir miyim

Ben de evet hastane çıkışının takımında vardı giydirdik, emzirirken onu da çıkarttım 3 saat falan durdu yani 😄 Tırnağı yok çizmiyor ama mıncıklıyor sinirli gibi 😂
Hahaa benimki de aynı sinir küpü 😂😂 memedeyken meme ucunu bırakıyor sonra cinnete geliyor kafasını bile çizdi 😂

Kızlar emzirirken alt dudağı dışa dönük mü içi dönük mü benimkinin hep içeri kaçıyor bilmem anlatabildim mi😀

Back
X